Билка или билкова отвара за слабо сърце?!

Всеки, който се интересува и има познания, относно билките или знае методи за лекуване с билки - това е мястото.

Модератор: runner413

Мнениеот n0angel0s » 05 Сеп 2007, 07:44

Здравейте,

От много време насам мисля да пусна тази тема. Имам проблем със сърцето - камерна тахикардия*, ако ви говори нещо. Правиха ми операция - ефект почти на половина. Болестта е за цял живот, от лекарствата, които зимам ми става по-лошо, защото смъква кръвното, а и без това съм с постоянно никско кръвно.

Ако може някой да ми препоръча билка, или някакво билково лекарство, защото ми писна да се бухтя с някакви хапчета, от които приличам на зомби. Мисля, че Природата ще даде по-голям резултат..

Предварително Ви Благодаря! notworthy

Камерна тахикардия* (поне на мен лекарите, така ми я обясниха): това е нещо като аритмията, с тази разлика, че може да се получи при физическо или емоционално натоварване. В следствие, на което се запушват каналите, по които минава кръв (в сърцето) и се стига до прилошаване или припадак.

Поне в моя случей е така. :oops:
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkMagicMaster » 05 Сеп 2007, 10:07

Значи така:

Трябва ти глох,бял имел,див кестен,дяволска уста,бял равнец.В 600 грама ипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа.Вари се 3 мин, кисле 60 мин и се прецежда.От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 мин преди ядене и 30 след ядене

И

Глог,див кестен,бял имел,бял равнец,седафче, дилянка се порцират и пият по същития начин както от горе и двете отвари имат един и същи ефект те за за увреждания на сърцето надявам се че помогнах
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 05 Сеп 2007, 19:27

Благодаря ти много! icon_occasion
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkMagicMaster » 05 Сеп 2007, 20:05

Отварата си е доста силна и ефективна спазвай всичко точно за да има ефект.
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 05 Сеп 2007, 20:13

е по съм съгласна на това, отколкото на онея химии ии разнии наркотици.. хахаха
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 06 Сеп 2007, 07:23

Аз препоръчвам да се захванеш с Йога . Венцислав Евтимов бил много болнав и започнал да се занимава с Хата Йога и се излекувал . Дори сега още събирал всеки уикенд в НСА любителите на Йога . Отиди и го попитай .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 06 Сеп 2007, 08:17

Ходила съм при него. Няколко пъти, но се отказах. Преподавал е на директора в училището ми. ХихИ :wink: Но тръгнах на йога по савсем други причини, но се отказах. :^(
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 18 Окт 2007, 15:26

ВИНО ЗА СЪРЦЕ

Игуменката Хилдегард фон Бинген е живяла от 1098г.до1179г. и е починала на 81-годишна възраст.Като,така да се каже,мистична жена,тя имала в пълно будно състояние един вид небесен телевизор пред очите.Като в края на своето жизнено дело тя изрично потвърждава и обяснява всичките й статии,всичко което тя въобще е писала произхожда само от тези небесни картини и слова,всички споменати болести и описани лекарства й били разкрити от Бога.Папа ЕугенIII наредил да се провери ясновидската дарба на Хилдегард и признал църковно нейната каризма.Сега много години по късно от модерната медицина са признати за верни и нейните медицински познания. Рецептата "Вино за сърце" бележи много големи успехи при всякакви сърдечни слабости и истинско сърдечно страдание и заема,както споменава д-р Хертцка,значително място в ежедневието на лекарската практика.

РЕЦЕПТА ЗА ВИНО ЗА СЪРЦЕ

"Десет пресни дръжки от магданоз заедно с листата се слагат в един литър натурално чисто вино и се прибавят една до две супени лъжици чист винен оцет.Всичко това се слага 10 мин. на слаб огън да заври(внимание,пени се!).След това се прибавят 300гр. натурален пчелен мед и сместа се оставя още четири минути да поври леко.Горещото вино за сърцето се прецежда и като е още горещо,се сипва в шишета,които са изплакнати със силен алкохол.Да се запушат добре!Утайката,която се образува на дъното не вреди и може спокойно да бъде изпивана.Към тази рецепта искам да допълня че варенето на меда е по избор,т.е. той може и да не се вари."

Рецептата е преписана от една стара билкарска книга и е пробвана многократно с положителните си резултати. Приема се по няколко супени лъжици на ден в зависимост от сериозността на проблема, но не повече от 5 лъжици на ден.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 18 Окт 2007, 19:21

това с радост ще пробвам ляля

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО МАГНАСКО :)
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот vamolestat » 18 Окт 2007, 19:48

n0angel0s написа:това с радост ще пробвам ляля

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО МАГНАСКО :)

след като си решила да го препоръчаш препиши правилно рецептата и начина на приготвяне защото е важно да се спазва последователността

аз съм МагНаско но си блокирах паролата за достъп и докато се оправи ще съм с този ник
vamolestat

Назад към Билки - Лекуване

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор