Билки срещу болестта Рак?

Всеки, който се интересува и има познания, относно билките или знае методи за лекуване с билки - това е мястото.

Модератор: runner413

Мнениеот ~Talyn~ » 14 Авг 2008, 18:16

Здравейте на всички! Искам да попитам знаете ли билки срещу болеста Рак? Има една руска билка,не помня името,която помагала срещу Рака.Премахвала разсейки на болестта.Билката се поставя в 70градосова ракия,натъмно да отлежи 14 дни.Искам да ви попитам знаете ли други билки срещу Рака и тяхното приготвяне?
Поздрави от мен! :)
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 14 Авг 2008, 20:08

~Talyn~ написа:Здравейте на всички! Искам да попитам знаете ли билки срещу болеста Рак? Има една руска билка,не помня името,която помагала срещу Рака.Премахвала разсейки на болестта.Билката се поставя в 70градосова ракия,натъмно да отлежи 14 дни.Искам да ви попитам знаете ли други билки срещу Рака и тяхното приготвяне?

Аз зная за една подобна рецепта, но там се използваше водка и зехтин, ако не се лъжа. Ще се опитам да я открия, за да не говоря наизуст. Колкото до противораковите билки, те са различни за различните форми на болестта - зависи от органите, които са засегнати. Значи сега в момента върви една поредица книги на Петър Димков, като притурка към броя на вестник "24 часа", който излиза всеки вторник. Първата му книга /за съжаление не беше скоро/ беше именно за Рака и всички билки, които се използват при лечението му. Ако имаш възможност, свържи се с разпространителите и може би ще я намериш. Ценна е, наистина.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Mason » 15 Авг 2008, 05:22

вземат се 50 гр водка и 50 гр зехтин. Слагат се в затворена чаша и се растърскват, докато се получи хубава емулсия - ясно обособени и еднородни мехурценца в сместа на иначе неразтворимите една в друга течности. Изпива се веднага на екс.
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mason » 15 Авг 2008, 05:24

Има свързано упражнение, казва се масаж на мосъка.
Поема се в устата зехтин или рафинирано масло по-добре. Задържа се минута - две и се изплюва. Смисъла е, че не дава никакви вкусови усещания на езика, а езика се опитва да усети вкус и става един хубав кръг, в който мосъка се блъска насам-натам и минава в ново състояние.
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 15 Авг 2008, 09:42

Питат за билки хората не за други неща . Иначе ако не са билки и аз мога да дам предложения
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mason » 15 Авг 2008, 09:55

маслината не е ли билка :)
добре, значи. Вземат се плодовете на билката маслина и се изтисква маслото от тях....
Взема се билката ечемик и се оставя да ферментира. Дестилира се и се стабилизира на 40 градуса....
И после по рецептата .....

:)
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот paparosko » 15 Авг 2008, 18:21

Хахаха,

Mason, ти си бил голям шегаджия.
Билка маслина, билка ечемик.

Но няма значение.
Не са важни подробностите.
Важното е да се помогне на някой, който се нуждае от помощ и я иска.

Продължавай в същия дух!

Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 15 Авг 2008, 20:48

avanabil написа:
~Talyn~ написа:Здравейте на всички! Искам да попитам знаете ли билки срещу болеста Рак? Има една руска билка,не помня името,която помагала срещу Рака.Премахвала разсейки на болестта.Билката се поставя в 70градосова ракия,натъмно да отлежи 14 дни.Искам да ви попитам знаете ли други билки срещу Рака и тяхното приготвяне?

Аз зная за една подобна рецепта, но там се използваше водка и зехтин, ако не се лъжа. Ще се опитам да я открия, за да не говоря наизуст. Колкото до противораковите билки, те са различни за различните форми на болестта - зависи от органите, които са засегнати. Значи сега в момента върви една поредица книги на Петър Димков, като притурка към броя на вестник "24 часа", който излиза всеки вторник. Първата му книга /за съжаление не беше скоро/ беше именно за Рака и всички билки, които се използват при лечението му. Ако имаш възможност, свържи се с разпространителите и може би ще я намериш. Ценна е, наистина.

Avanabil,благодаря на теб и на Mason за полезните мнения.Питам за рак на стомаха и на червата? Avanabil,можеш ли да ми дадеш някакви рецепти?Спомних си как се казва руското растение Залатои ус(незнам как се пише точно).
Поздрави :)
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот paparosko » 16 Авг 2008, 13:03

Talyn,

Популярен стана метода на Хулда Кларк за борба с рака.
Той е описан в книгата й "Лекът за всички видове рак" (The Cure For All Cancers).

Според този метод, причината за рака е определен паразит, или паразити, попаднали в тялото на човек, които могат да бъдат унищожени с определени билки и така човек да бъде излекуван.

Използваните билки за унищожаване на паразитите в организма са:
- орехови шлюпки
- пелин
- карамфил

За премахване на рака е необходимо да се извърши следното:
- да се унищожат паразитите във всичките им стадии
- да не се разрешава повече на пропилов алкохол да влиза в тялото ви
- да се прочисти тялото от всички метали и често срещани токсини, така че то да оздравее

Това е накратко.
За по-подробна информация виж:

[url]http:/radonic.hit.bg/thecure.html[/url]

Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 17 Авг 2008, 10:27

Много ти благодаря,paparosko,но този сайт,който си посочил не ми го отваря :?
Използваните билки за унищожаване на паразитите в организма са:

- орехови шлюпки

- пелин

- карамфил

Значи парво се прави тази процедура преди да се почне с лекуването на рака или това е една от рецептите за премахване на болестта? (малко тъпичък въпрос,ама ще извиняваш) :)
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот shavlestiq » 17 Авг 2008, 13:18

за рак има и друг лек взимат се листя от бустан,диня,лубиница и се сушат на сенка когато изъхнат се зимат три листа и се слагат в един литър вода трябва да ври три четири минути и се оставя половин час да се запари пие се поне 400 гр. сутрин на гладно може да се пие и постояно вместо вода пие се поне шест месеца.
Аватар
shavlestiq

Мнениеот paparosko » 17 Авг 2008, 20:07

Talyn,

Орехите, пелина и карамфила се пият за унищожаване на паразитите в организма на човек, които според теорията на Хулда Кларк са причина за възникване на рак.
В сайта е посочено как се приготвя лекарството, дозирането и продължителността на приемане.

Не успях да направя сайта активен, но освен това забелязах, че съм изпуснал една буква в наименованието, таса че ето го отново:

http://radionic.hit.bg/thecure.html

Сега ще се опитам да го направя активен:

Web Page Name

Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 18 Авг 2008, 09:05

Благодаря :)
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 18 Авг 2008, 13:22

~Talyn~ написа:
avanabil написа:

Avanabil,благодаря на теб и на Mason за полезните мнения.Питам за рак на стомаха и на червата? Avanabil,можеш ли да ми дадеш някакви рецепти?Спомних си как се казва руското растение Залатои ус(незнам как се пише точно).

200 гр. зелени листа /без бодлите/ от растението Алое арборесценс /трионче/ се смилат и се смесват с 50 гр. корени от ранилист, магарешки трън и полски бъз, нарязани на ситно. Сместа се прибавя към 2,5 л. натурално червено вино и 2 кг. чист пчелен мед. Това се вари в продължение на час на водна баня. Като изстине, се прецежда и се съхранява на студено. Употребява се по една супена лъжица сутрин, обед и вечер, 30-минути преди хранене;

Или:

В 2 литра чист зехтин се прибавят:
3 с.л. цвят от бял равнец;
3 с.л. листа широколистен живовляк;
3 с.л. листа и цветове жълт кантарион;
3 с.л. корени кървав здравец;
3 с.л. корени ранилист;
Сместа се вари на водна баня в продължение на 1 час, след което престоява 2-3 дни и се прецежда.
Употребява се, както горното .

Има и други рецепти, но за сега тези успях да препиша. Ще се опитам да сканирам и да ти ги изпратя на лични.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ~Talyn~ » 18 Авг 2008, 18:58

avanabil написа:
~Talyn~ написа:
avanabil написа:

200 гр. зелени листа /без бодлите/ от растението Алое арборесценс /трионче/ се смилат и се смесват с 50 гр. корени от ранилист, магарешки трън и полски бъз, нарязани на ситно. Сместа се прибавя към 2,5 л. натурално червено вино и 2 кг. чист пчелен мед. Това се вари в продължение на час на водна баня. Като изстине, се прецежда и се съхранява на студено. Употребява се по една супена лъжица сутрин, обед и вечер, 30-минути преди хранене;

Или:

В 2 литра чист зехтин се прибавят:
3 с.л. цвят от бял равнец;
3 с.л. листа широколистен живовляк;
3 с.л. листа и цветове жълт кантарион;
3 с.л. корени кървав здравец;
3 с.л. корени ранилист;
Сместа се вари на водна баня в продължение на 1 час, след което престоява 2-3 дни и се прецежда.
Употребява се, както горното .

Има и други рецепти, но за сега тези успях да препиша. Ще се опитам да сканирам и да ти ги изпратя на лични.

Много ти благодаря за отделеното време и с нетърпение ще чакам да ми пишеш :) .
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Macabre » 19 Фев 2009, 19:23

Съжалявам че пиша в стара тема но наистина ме интересува и който знае нещо моля да помогне. Прочетох дадените отвари но никъде не бе посочено за какъв вид рак става дума. Мен ме интересува някакъв лек против Рак на кожата. Етого и проблема ми. Пра баба ми е деветдесет годишна здрава като бик баба...в перфектно здраве само дето е леко глуха...но миналото лято и се появи раково образувание на челото....третира ха го ...но тий като безотговорния и син не искаше да се занимава с нея я заряза да се оправя сама. Сега тази до преди малка рана вече е обхванала половината и лице и яде кожата и. Тоест кожата и буквално гние. Некротира.. разлага се. След обстоен преглед на общото здраве на баба ми се оказва че сърцето и и всичко си е перфектно ...много добре за годините и...освен факта че се разлага. Не знам.....консултирахме се с хирург който каза че в този стадий нищо не може да се направи....и всички се предават много лесно...само дето аз не искам да с епредам толкова лесно а искам да спестя още 10 -20 години на прабаба ми, защото ако не беше това тя щеше да мине 100-те...тя сигурно и сег аможе да удари 100-те но не искам да я гледам как се разлага бавно. Това е мъчение...да си жив и здрав от вътре а от вън да гниеш..... ако някой знае нещо което може да спре развитието на рака и по някакъв начин поне малко да възстанови част от кожата и да казва....поне да се спре разпространението на рака....не искам да се мъчи!
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 20 Фев 2009, 08:01

Луиз Хей - Излекувай Живота си

в тази книга е описана връзката между психиката и тялото... запознай се с идеите в нея, след това гвори, говори, говори с баба си... съвет може да се даде в зависимост от характера й, от нагласата и към живота...
примерно, едно често миене със светена би помогнало на някои в случаая, струва ми си... докато при други друго би трябвало да се приложи... зависи от това , за какъв човек става дума...
методиката в случая би могла да бъде такава:
1. плацебо за започване на лечението, но само за започване и за създаване на нагласа в прабаба ти да се лекува алтернативно
2. психическо лечение с разговори, със "ДОПИР" до нея, много нежен допир... виж споменатата книга
3. енергийно лечение - било чрез използване на силите на егрегор(както в примера с християнски), било нещо друго... зависи от ситуацията
4. сега, когато причините са борени, следва да се проведе успоредно лечение с традиционна медицина върху последствията(раните)

Помни - медицината работи супер, но само на физическо ниво! Когато причината е физическа - съвременната мчедицина прави чудеса, когато не сработва, следва да се помисли, а дали не е психическа причината - идеалниоят вариант за мен в днешно време е успоредно лечение при психоаналатик И езотерик... или нещо подобно, в зависимост от характера на лекувания...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Macabre » 20 Фев 2009, 13:39

Ще и говоря аз, ама само дето не чува...блафодаея все пак. Ще видя тази книга. Дано помогне.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 23 Фев 2009, 08:33

Ще и говоря аз, ама само дето не чува...
две неща - за да не се почустваш разочарован или че "тия неща не работят":
1) насила хубост не става
2) каквото повикало - такова се обадило
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Macabre » 23 Фев 2009, 13:45

наясно съм, благодаря.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател