Поздрави от мен!

Модератор: runner413
~Talyn~ написа:Здравейте на всички! Искам да попитам знаете ли билки срещу болеста Рак? Има една руска билка,не помня името,която помагала срещу Рака.Премахвала разсейки на болестта.Билката се поставя в 70градосова ракия,натъмно да отлежи 14 дни.Искам да ви попитам знаете ли други билки срещу Рака и тяхното приготвяне?
Поздрави от мен!
avanabil написа:~Talyn~ написа:Здравейте на всички! Искам да попитам знаете ли билки срещу болеста Рак? Има една руска билка,не помня името,която помагала срещу Рака.Премахвала разсейки на болестта.Билката се поставя в 70градосова ракия,натъмно да отлежи 14 дни.Искам да ви попитам знаете ли други билки срещу Рака и тяхното приготвяне?
Поздрави от мен!
Аз зная за една подобна рецепта, но там се използваше водка и зехтин, ако не се лъжа. Ще се опитам да я открия, за да не говоря наизуст. Колкото до противораковите билки, те са различни за различните форми на болестта - зависи от органите, които са засегнати. Значи сега в момента върви една поредица книги на Петър Димков, като притурка към броя на вестник "24 часа", който излиза всеки вторник. Първата му книга /за съжаление не беше скоро/ беше именно за Рака и всички билки, които се използват при лечението му. Ако имаш възможност, свържи се с разпространителите и може би ще я намериш. Ценна е, наистина.
Използваните билки за унищожаване на паразитите в организма са:
- орехови шлюпки
- пелин
- карамфил
~Talyn~ написа:avanabil написа:~Talyn~ написа:Здравейте на всички! Искам да попитам знаете ли билки срещу болеста Рак? Има една руска билка,не помня името,която помагала срещу Рака.Премахвала разсейки на болестта.Билката се поставя в 70градосова ракия,натъмно да отлежи 14 дни.Искам да ви попитам знаете ли други билки срещу Рака и тяхното приготвяне?
Поздрави от мен!
Аз зная за една подобна рецепта, но там се използваше водка и зехтин, ако не се лъжа. Ще се опитам да я открия, за да не говоря наизуст. Колкото до противораковите билки, те са различни за различните форми на болестта - зависи от органите, които са засегнати. Значи сега в момента върви една поредица книги на Петър Димков, като притурка към броя на вестник "24 часа", който излиза всеки вторник. Първата му книга /за съжаление не беше скоро/ беше именно за Рака и всички билки, които се използват при лечението му. Ако имаш възможност, свържи се с разпространителите и може би ще я намериш. Ценна е, наистина.
Avanabil,благодаря на теб и на Mason за полезните мнения.Питам за рак на стомаха и на червата? Avanabil,можеш ли да ми дадеш някакви рецепти?Спомних си как се казва руското растение Залатои ус(незнам как се пише точно).
Поздрави
avanabil написа:~Talyn~ написа:avanabil написа:~Talyn~ написа:Здравейте на всички! Искам да попитам знаете ли билки срещу болеста Рак? Има една руска билка,не помня името,която помагала срещу Рака.Премахвала разсейки на болестта.Билката се поставя в 70градосова ракия,натъмно да отлежи 14 дни.Искам да ви попитам знаете ли други билки срещу Рака и тяхното приготвяне?
Поздрави от мен!
Avanabil,благодаря на теб и на Mason за полезните мнения.Питам за рак на стомаха и на червата? Avanabil,можеш ли да ми дадеш някакви рецепти?Спомних си как се казва руското растение Залатои ус(незнам как се пише точно).
Поздрави
200 гр. зелени листа /без бодлите/ от растението Алое арборесценс /трионче/ се смилат и се смесват с 50 гр. корени от ранилист, магарешки трън и полски бъз, нарязани на ситно. Сместа се прибавя към 2,5 л. натурално червено вино и 2 кг. чист пчелен мед. Това се вари в продължение на час на водна баня. Като изстине, се прецежда и се съхранява на студено. Употребява се по една супена лъжица сутрин, обед и вечер, 30-минути преди хранене;
Или:
В 2 литра чист зехтин се прибавят:
3 с.л. цвят от бял равнец;
3 с.л. листа широколистен живовляк;
3 с.л. листа и цветове жълт кантарион;
3 с.л. корени кървав здравец;
3 с.л. корени ранилист;
Сместа се вари на водна баня в продължение на 1 час, след което престоява 2-3 дни и се прецежда.
Употребява се, както горното .
Има и други рецепти, но за сега тези успях да препиша. Ще се опитам да сканирам и да ти ги изпратя на лични.
две неща - за да не се почустваш разочарован или че "тия неща не работят":Ще и говоря аз, ама само дето не чува...