Дали ще си го върна ?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот plami-ven » 11 Апр 2007, 11:04

Здравей те, на всички.
Разгледах и прочетох внимателно почти всичко в сайта. Но незнам дали искам да му направя нещо или простичко да си го върна. Историята е кратка. Срещнах едно момче, много го харесах, а и той мен, почнахме да излизаме около 2 месеца през които 2 месеца на няколко пъти се разделяхме и събирахме. Той храни добри чуства към мен, но нещо му пречи. Казва се Мариян Георгиев Иванов роден на 18.04.1983, а аз на 15.07.1981. След няколко дена има рожден ден. Почти от седмица не си говорим. Кажете ми моля какво да правя. Много съм си паднала по това момче, да си го кажем направо искам да сме заедно.
Благодаря ви.
Мечтайте - мечтите се сбъдват!
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 11 Апр 2007, 11:43

Ми най-добре поговори с него. Кажи му какво изпитваш към него, че искаш да сте заедно. Не прибягваи до магия защото дори и да стане това няма да е истинска любов а насилствена. Ако наистина го обичаш ще направиш всичко възможно по твоите сили без да прибягваш до магически или подобни средства.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот plami-ven » 11 Апр 2007, 11:50

Ами ние сме говорили по темата и той много добре знае какво чуствам аз и какво искам, пък и със сигурност не е безлазличен към мен. А наисина съм готова на всичко за него. Сега съм го освободила от пресъствието си в смисал не му званя и други такива, за да не го отблъсна отще повече. Трябва да има начин.
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 11 Апр 2007, 12:13

Я обясни защо не си говорите сега какво е станало.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот plami-ven » 11 Апр 2007, 12:21

Преди 2 седмици почти пак ми каза че неиска да се виждаме и неиска да имаме връзка. Аз естетвено исках отговор защо, и непрекъснато му звънях и пишех смс-си, но той не ми вдига и не ми отговаря, а когато се засечем не ми говори или ако си говорим то се караме или спорим неможем да си говорим спокойно. Пробвах се да поговорим спокойно, но той отоновоне ми отоговори На имения ми ден когато ми пожелава пожелания даже не ме погледна. Да това е много странно имам чуството че го е истрах да ме погледне. И затова не си говорим. Пък и в момента не е в града където съм аз.
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lilith » 17 Апр 2007, 09:44

ЗДРАСТИ НА ВСИЧКИ... НОВА СЪМ ТУК , НО СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ НЕЩАТА ЗА КОИТО ПИШЕТЕ. ПО ПОВОД ТЕМАТА - ЗАЩО ВСИЧКИ ИСКАТЕ ДА ВЪРЖЕТЕ ЧОВЕКА КЪМ КОГОТО ИМАТЕ ЧУВСТВА? АЗ СЪЩО СЪМ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ , НО ВЯРВАЙТЕ МИ НЕ ИСКАМ ТОВА СЪС СИГУРНОСТ. ВМЕСТО ДА ПРАВИТЕ НА ЧОВЕКА МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ , МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА АЛТЕРНАТИВЕН ВАРИАНТ. АЗ ЛИЧНО ВИЖДАМ НЕЩАТА ТАКА - [highlight=red]АКО ИМА ЗАКЛИНАНИЕ , КОЕТО ДА ПОМОГНЕ НА ЧОВЕКА "ДА СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ ЗА " ВАС ТОВА Е ПО ДОБРИЯ ВАРИАНТ[/highlight]. АКО ЧОВЕКА ИМА ЧУВСТВА КЪМ ВАС - ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО СЛЕД ТОВА, АКО НЕ - ЗНАЧИ ТАКА Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ. АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЯКАКВО ПОДОБНО ЗАКЛИНАНИЕ ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА АКО ГО ПУБЛИКУВА...
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот plami-ven » 17 Апр 2007, 20:53

Наистина ако има такова заклинание наистина ще е хубаво да го напишат, но по този въпрос трябва да се изкажат специалистите.
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lilith » 17 Апр 2007, 21:10

Дано е по-скоро :))) :roll:
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот plami-ven » 17 Апр 2007, 21:11

Ами дано
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lilith » 26 Май 2007, 08:53

Доста се рових из нета , но точно такова не можах да намеря... :( нека по вещите кажат нещо....
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор