Кой иска?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Bloody Alibis » 06 Ное 2005, 20:44

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Египет приблизително около 1650-та година.
Вашата професия е била медик, хирург, лекар-знахар.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Твърд характер, с тежащо мнение в критични ситуации, с отличен самоконтрол и ясна мисъл. Такива хора са родени за генерали, но не винаги са обичани от околните.
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Вашият урок -- да се борите с насилието и дисхармонията в нашия свят, да разберете корените на произхода им. Всички глобални проблеми имат сходен произход.

Блямп нз колко е вярно това но характера ми от миналият живот мн ми напомня на една героияна от рптата...оффф пак се отплесвам...мн бих искала да си разбера миналото ама от нещо по-достоверно като хипноза...въпреки че има риск бих се подложила би ми било интересно да знам какво чудо съм била преди:)))
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот debika » 07 Ное 2005, 08:47

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Северна Канада приблизително около 1350-та година.
Вашата професия е била банкер, лихвар, съдия.
--------------------------------------------------------------------------------
Бохем, мистериозен, страшно талантлив, способен да усети мъдростта от древните книги. Магическите Ви възможности, могат да бъдат в услуга на тъмните сили.
Боязливи, самотни и неуверени хора има навсякъде. Това е и Вашата задача -- да превъзмогнете тези тенденции в себе си след което да помогнете и на околните.

този профил отговаря и на сегашното ми Аз!Май не съм се променила много!
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот EliKarim » 07 Ное 2005, 09:36

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Северна Индия приблизително около 1850-та година.
Вашата професия е била медик, хирург, лекар-знахар.
Имате научна мисъл, винаги търсещ и експериментиращ! Хората около Вас често не Ви разбират, но са респектирани от знанията ви.
Вашият урок -- да учите, да практикувате и да използвате мъдростта, скрита в психо-науките, и в тяхните древни ръкописи. Със особен вяра и упорита работа Вие ще достигнете своето истинско предопределение в настоящия си живот.

:roll: :roll: :roll: Хм...нещо не ми се вярва да е така, въпреки че има общо с мен.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот vasago__ » 07 Ное 2005, 12:31

Здравейте :) тая тема много ми прилича на рубриката да се запознаем приятно ми е:
Родили сте се някъде в земите около Украйна приблизително около 1700-та година.
Вашата професия е била картограф, астролог, астроном.
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Винаги ви изглежда, че Вие сте различен от останалите. Вашият урок -- водете се по интуицията си, тя е най-добрия ви водач в нащоящия живот.
Само не мога да разбера защо никои не знае как се чустваме сега...
:)
Allay Fortission Allynsen Roa!
Аватар
vasago__
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот J\yHu4ka » 07 Ное 2005, 20:47

Родили сте се някъде в земите около Източна Австралия приблизително около 1775-та година.
Вашата професия е била философ, мислител.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!

Ами веселко :mrgreen: Половината от нещата съм аз а другата - точно обратното ...
само не мога да разбера защо е същото ( без 2 и 3 ред) като на човек с различна дата
:roll:
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 08 Ное 2005, 02:29

тъкмо като преглеждах темата наново и се замислих-как па няма един дето да е бил чистачка, кротка домакиня, проста селянка, олигофрен, перверзник, убиец, тъпанар и тн и тн....:))))))))))
и това се забелязва като тенденция в регресиите като цяло-всичките сме били разни велики мистици или завоеватели:mrgreen:
същото нещо се получи и в един форум като пуснаха теста за индиговите деца-как па нямаше един, дето да каже 'това не се отнася до мен'...
с никой не се заяждам, просто си разсъждавам по принцип...не е ли по-добре да знаем истината, отколкото да си подхранваме егото с разни самовнушения. не отричам, че прераждания може да има, дори звучи логично, просто смятам, че на моменти страшно много се спекулира с това нещо, което освен да ти повдигне малко самочувствието, друга полза като че ли няма.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 08 Ное 2005, 08:40

Мила Тил, а не допускаш ли, че хората не виждат това, което не искат да видят? Със сигурност са имали и животи, в които са били "обикновени". Просто не искат да знаят за тях. Просто търсят "екзотичните" си прераждания.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 08 Ное 2005, 10:13

Това все пак го постнах за забавление. Едва ли някаква си страница в интернет ще ми каже какъв съм бил в предишния си живот. Хора... трябва и малко забавление, все пак. Не приемайте толкова навътре този адрес. А между другото, харесва ми това, което тазва тил, добре е всеки да си помисли, дали ако в миналия си живот е бил велик вещер, вещица, маги, чародей и т.н. в този си живот нямаше да знае мнооого повече неща.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 08 Ное 2005, 14:06

абсолютно съм съгласна и с двама ви :wink:
както казах по-горе не се заяждам, просто пуснах нещо като наблюдение върху тенденцията. icon_flowerface
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 08 Ное 2005, 14:14

Едва ли някой го приема като заяждане. Добре ще е да си помислим какви всъщност сме, а не да си мислим,че това, което искаме да бъдем сме. Добра идея за тема, за едно по=обширно философстване... което обичаме май да правим ;)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 09 Ное 2005, 12:54

Резултат:
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот. <* Yes *>
Родили сте се някъде в земите около Северна Нова Зенландия приблизително около 1525-та година. <* No *>
Вашата професия е била моряк, дилър, бизнесмен, брокер. <* No *>
Истински, естествен психолог, Вие знаете как да използвате създалите се ситуации. Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация. <* По скоро в тоя е така *>
Вашият проблем -- да се научите да обичате и вярвате във Универсума. Вие сте призван да мислите, учите, творите и работите с мъдрост.

Наистина има доза истина във всичко това, самйо че са го направили повече за забавление. Виждам, че моето съвпада дословно с това на Wizard :-D. Имах някъде един доста по-съвършен метод за подобно "поглеждане" но и той може да се приеме със известна доза съмнение за резултатите ;-)

btw. Сега ми дойде идеята да се опитам да го реализирам като PC програма - вероятно ще е доста забавно за всички, така че ако успея да го намеря из къщи ще се поупражнявам в програмирането :-)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Void » 01 Дек 2005, 13:25

Да му се не знае и любопитството човешко. :-)

Вие сте бил(а) мъж в предния си живот. Родили сте се някъде в земите около Франция приблизително около 1475-та година. Вашата професия е била артист, магьосник, гадател. Вашият психологически профил за предния ви живот: Бохем, мистериозен, страшно талантлив, способен да усети мъдростта от древните книги. Магическите Ви възможности, могат да бъдат в услуга на тъмните сили. Урокът, който сте получили в предходния Ви живот: Вашият проблем - да се научите да обичате и вярвате във Универсума. Вие сте призван да мислите, учите, творите и работите с мъдрост.

Забавното тук е, че ме описват по този начин в текущото ми съществувание. Само дето не съм магьосник. ;-)
Void

Мнениеот mert » 03 Дек 2005, 12:12

и резултата:

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Северна Нова Зенландия приблизително около 375-та година.
Вашата професия е била артист, магьосник, гадател.
Истински, естествен психолог, Вие знаете как да използвате създалите се ситуации. Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация.
Вашият проблем -- да се научите да обичате и вярвате във Универсума. Вие сте призван да мислите, учите, творите и работите с мъдрост.
Аватар
mert
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mert » 03 Дек 2005, 12:18

нещо не бях написала правилно годината,това вече е резултата:

Родили сте се някъде в земите около Онтарио приблизително около 1300-та година.
Вашата професия е била химик, алхимик, майстор на отрови.
Обичате постоянно да пътувате, търсите, изследвате - идеален сте за детектив или шпионин!
Вие трябва да развиете способностите си да обичате, да бъдете щастливи и eнтусиазирани и да предадете тези чувства на хората.
Аватар
mert
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Blue star » 04 Дек 2005, 18:55

Олелей, мойто е направо ужасно - бил съм монах или пчелар... че и спокоен при това... мали, няма нищо общо с мен... хъх. И пак тука, околу Бг съм живуркал... мене затова ми е умръзнала вече :P

Родили сте се някъде в земите около България приблизително около 1075-та година.
Вашата професия е била монах, пчелар, самотен рейнджър.
Спокоен, мислещ, търсещ дълбочината в нещата от живота. Роден за драматични роли, роден за актьор.
Урокът ви -- да се научите на сдържаност и благоразумие, след което да научите и останалие на това. Животът Ви ще е щастлив, когато ако успявате да помагате на тези, на които им липсва разум.
Аватар
Blue star
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 04 Дек 2005, 20:49

Еми баланса е важен... тогава си бил(а) спокоен(йна), сега е времето да си дива :)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот magic_man » 03 Сеп 2007, 15:30

Родили сте се някъде в земите около Кипър приблизително около 900-та година.
Вашата професия е била писател, драматург, организатор на ритуали.
Твърд характер, с тежащо мнение в критични ситуации, с отличен самоконтрол и ясна мисъл. Такива хора са родени за генерали, но не винаги са обичани от околните.
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви -- да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!
Аватар
magic_man
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mortisha » 03 Сеп 2007, 18:03

Родили сте се някъде в земите около Гърция приблизително около 1600-та година.
Вашата професия е била бижутер, часовникар.
Хора като Вас винаги се забъркват във всички нови неща. Обичате много промените, особенно в изкуството, музиката и готварството.
Живота е пълен с болка и самотни хора. Вие трябва да помагате на тези, които са по-нещастни от Вас.

И затова ли в този живот вечно съм без часовник и често незнам каква дата сме :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 03 Сеп 2007, 18:20

бе хора то на всички е едно и също само годината е различна :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 03 Сеп 2007, 18:51

Резултат:

Родили сте се някъде в земите около Унгария приблизително около 1775-та година.
Вашата професия е била вожд (лидер), военен - майор/капитан.
Вашият основен урок -- да се научите на великодушие и братски чувства. Опитайте се да се влияете по-малко от материалните неща и се научете да имате толкова, колкото можете и да дадете.

А според Z-info по горните данни за миналия живот са същите ,но урока е по различен :Твоя основен урок от миналото - да развиваш благородството и чувството за другарско отношение. Опитай се да намалиш придържането към материалните неща и да научиш че всичко което даваш се връща обратно.
П.П.
Явно имам много да уча
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор