Кой иска?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Arhimikus_NA » 03 Юли 2005, 21:55

Кой иска да се види що за човек е бил в миналия си живот:
http://www.triada.bg/Forums/Referbook/Pastlife.asp
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 04 Юли 2005, 00:59

Вашият психологически профил за предния ви живот:
Хора като Вас винаги се забъркват във всички нови неща. Обичате много промените, особенно в изкуството, музиката и готварството.
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Има невидима нишка между материалния и духовен свят. Вашиата задача е -- да търсите, да намерите и съумеете да използвате тази нишка.
Брей ... ;) допада ми .. и ми прилича :)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Звездичка » 04 Юли 2005, 03:08

Ей това е точно за мен:

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Нова Гвинея приблизително около 1725-та година.
Вашата професия е била странстваш танцьор, певец, актьор.
--------------------------------------------------------------------------------
Имате научна мисъл, винаги търсещ и експериментиращ! Хората около Вас често не Ви разбират, но са респектирани от знанията ви.
Вашият урок -- да учите, да практикувате и да използвате мъдростта, скрита в психо-науките, и в тяхните древни ръкописи. Със особен вяра и упорита работа Вие ще достигнете своето истинско предопределение в настоящия си живот.

Само дето никога не съм предполагала, че има вероятност предишната ми инкарнация да е пак на Земята, при положение че вселената е толкова огромна и необятна... :wink: По принцип аз не съм склонна да вярвам на подобни неща, но това ми хареса. Благодаря icon_eusa_clap
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 04 Юли 2005, 04:17

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Ирландия приблизително около 950-та година.
Вашата професия е била банкер, лихвар, съдия.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Бохем, мистериозен, страшно талантлив, способен да усети мъдростта от древните книги. Магическите Ви възможности, могат да бъдат в услуга на тъмните сили.
Вашият проблем -- да се научите да обичате и вярвате във Универсума. Вие сте призван да мислите, учите, творите и работите с мъдрост.

сичко хубаво, ама нещо не се чувствам като ирландка... :wink: пък може и да е вярно...who knows... :)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 04 Юли 2005, 08:44

Резултат:

--------------------------------------------------------------------------------
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил
мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Източна Австралия приблизително около 500-та година.
Вашата професия е била проповедник, издател, scribbler of ancient inscriptions.
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!

Моля?????!!!! :) :)
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZUVUYA » 04 Юли 2005, 09:15

хахахах ... ето го и моето :P
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Югозападната част на Северна Америка приблизително около 1375-та година.
Вашата професия е била проповедник, издател, scribbler of ancient inscriptions.
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!
Аватар
ZUVUYA
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Училище Маг бул. Пиротски бл.127-Б (блока преди кино Арена)

Мнениеот ChaoS » 04 Юли 2005, 10:34

Резултат:

Родили сте се някъде в земите около Египет приблизително около 1425-та година.
Вашата професия е била строител на църкви, храмове, катедрали.
Твърд характер, с тежащо мнение в критични ситуации, с отличен самоконтрол и ясна мисъл. Такива хора са родени за генерали, но не винаги са обичани от околните.
Вашият урок -- да учите, да практикувате и да използвате мъдростта, скрита в психо-науките, и в тяхните древни ръкописи. Със особен вяра и упорита работа Вие ще достигнете своето истинско предопределение в настоящия си живот.

Хм... Има само няколко неща, които се разминават... Странно.
В смисъл... Правили са ми подобно нещо по същата система...
Но там ме изкара по-стар и Жрец, а не строител...

Иначе е сладко.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот SOULSICK » 04 Юли 2005, 11:04

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Западна Русия приблизително около 1400-та година.
Вашата професия е била заначтчия, механик.

Винаги търсещ истината и мъдростта. Ще я срещнете в бъдещите си животи :) Другите винаги са ви имали за идеалист осветяващ пътя към бъдещето
Ще изпълните предназначението си ако помагате на въъзрастните хора и децата. Достигнали сте до истината, че трябва да се грижим за слабите и безпомощните.

heh icon_angel
особено това, че ще срещна мъдростта в следващите животи, ми хареса много!
Everyone is SOULSICK
Аватар
SOULSICK
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Barak » 04 Юли 2005, 11:22

Родили сте се някъде в земите около Португалия приблизително около 900-та година.
Вашата професия е била монах, пчелар, самотен рейнджър.
Спокоен, мислещ, търсещ дълбочината в нещата от живота. Роден за драматични роли, роден за актьор.
Живота е пълен с болка и самотни хора. Вие трябва да помагате на тези, които са по-нещастни от Вас.
Аватар
Barak
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 05 Юли 2005, 09:33

Резултат:
Родили сте се някъде в земите около Северна Нова Зенландия приблизително около 1525-та година.
Вашата професия е била моряк, дилър, бизнесмен, брокер.
Истински, естествен психолог, Вие знаете как да използвате създалите се ситуации. Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация.
Вашият проблем -- да се научите да обичате и вярвате във Универсума. Вие сте призван да мислите, учите, творите и работите с мъдрост.

П.П. Явно и сега продължавам да се занимавам със същото... :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Arhimikus_NA » 05 Юли 2005, 12:24

Родили сте се някъде в земите около Централните райони на Северна Америка приблизително около 800-та година.
Вашата професия е била картограф, астролог, астроном.
Артистична натура, успяваща да превърне грозното в красиво, сивото - в блестящи цветове. Намирате място за творчество във всяка една ситуация.
Вашият основен урок -- да се научите на великодушие и братски чувства. Опитайте се да се влияете по-малко от материалните неща и се научете да имате толкова, колкото можете и да дадете.

Материални неща... интересно :)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 05 Юли 2005, 17:52

едно ми е много интересно-ако има от вас някой, който да е извършил регресия в минал живот-това което видяхте съвпада ли с това, което тази програмка ви казва?
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Звездичка » 05 Юли 2005, 19:01

Ами аз винаги съм смятала, че съм пеела в някой минал живот, и то точно като странстващ музикант/танцьорка, от където може би идва и любовта ми към музиката (макар че може и да е обратното :wink: ). Но имам чувството и че това не е било единственото ми занимание, а просто странично влечение, както е и сега. Освен това, всичко, което беше казано за миналия ми живот, мисля, че е валидно и за сегашния ми :P
Да си призная, аз съм скептично настроена към подобни методики, приемам ги по-скоро като забавно отклонение. Но може пък и да е вярно. :roll:
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 05 Юли 2005, 20:19

Има хора, които познавам, които са ме познавали в предишни животи.
Както и познати, които могат да узнават тези неща.
Почти е вярно, с изключение на един-два детайла (не съм бил строител на храмове, а свещеник). но не е последното ми прераждане, а едно от към средата. Последното е било преди няколко века... А първото преди над 5000 години.
Но иначе е доста точно.
И все пак... Всеки роден на моята дата да е бил такъв по това време? Това са МНОГО хора.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Fire_And_Steel » 09 Юли 2005, 06:16

Родили сте се някъде в земите около Северна Канада приблизително около 1400-та година.
Вашата професия е била моряк, дилър, бизнесмен, брокер.
Бохем, мистериозен, страшно талантлив, способен да усети мъдростта от древните книги. Магическите Ви възможности, могат да бъдат в услуга на тъмните сили.
Боязливи, самотни и неуверени хора има навсякъде. Това е и Вашата задача -- да превъзмогнете тези тенденции в себе си след което да помогнете и на околните.

oooo тая програмка ми е ясна от всякаде. Една др която си я свалиях преди няколко месеца ми беше изпизала абсолютно същото само че доста по-подробно. Димек тва е ПЪЛЕН ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ!
По принцип в предишния си живот съм бил жена ама съм живял в Китай. :)
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 09 Юли 2005, 14:59

може ли един въпрос-каква регресия извърши? и ти ли си я направи сам или ти я направиха? интересува ме идеята за регресии, защото май там се крие отговора не въпросите, на които не мога да си отговоря.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 11 Юли 2005, 10:09

Има една техника, която ако си достатъчно печена :wink: можеш и сама да си я приложиш и да погледнеш за желаното от теб време каква си била преди...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот till_it_sleeps » 11 Юли 2005, 13:24

те са бая техниките, ама май за всички трябва да си 'достатъчно печен' :wink:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 11 Юли 2005, 17:55

Ами какво мислите за книгата на Едгар Кейси за миналите животи? Там нещата са обяснени доста подробно.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 11 Юли 2005, 21:52

не е лоша, има какво да се научи от нея. Тая мойта се казва 'Story the Karma', не знам как са я превели на български.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор