За успех в дело

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот damnameneus » 14 Апр 2006, 08:15

[align=center]За успех в дело[/align]

Преди делото се облечете в черно и червено като докато се обличате кажете 9 пъти следното заклинание:
Лахааах илмарех аалбеха роотоор ахеблаа херамли хааахал
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот AZA » 14 Апр 2006, 15:04

превод има ли ... ? В сми , малко съм недоверчив и неща дет не ги знам , не ги казвам ;) ( дори не ги чета целите )
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 14 Апр 2006, 15:29

няма превод, заклинанието е тип номина барбара, по същество е палиндром и чрез мантруване се създава определен тип вибрация, в комбинация с посочените цветове работи добре
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот AZA » 14 Апр 2006, 15:35

Мхм , ясно .. мерси ;)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот erhan » 14 Апр 2006, 21:58

Много благодаря icon_eusa_clap icon_occasion
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ekaya » 18 Апр 2006, 12:01

Позволи ми, damnameneus, да се зарадвам... ще го пробвам определено :) ама ще трябва да си купя костюм в тия цветове...
и ако стане... щастие... няма да си давам зор ама хич... ни свидетели, ни вещи лица, ни събиране на доказателства, ни пледоариии, ни писмени защити, ни експертизи... само ша ги печеля тия дела и да мрът данъчните и другите нагли кредитори : icon_eusa_clap Еха, как се размечтах... защото като се замисля... това ще е създаване на благоразположение някакво... но моята работа... май няма да намалее :oops: ами чудя се ако съдия го направи и то такав, който не симпатизира на никоя страна... дали правдата ще възтържествува..

Имам един въпрос цялото ли облекло трябва да е в тези цветове... или може част от него да е такова и може ли да е покрито с друго... или може ли да е шал... на принципа на талисманите и амулетите...
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 18 Апр 2006, 13:34

то наистина се получи смешка, ако някой тук вярва във вълшебства а не в магии, то това си е негова работа. Лично за мен магията е точно процентът шанс и късмет да го наречем, а не баба Яга с вълшебната тояга. Когато се прави магия за успех на изпит, това не означава да не седнеш да четеш за изпита а това тогава да си спокоен, изпитващият да е благоразположен, да ти се падне нещо, което ти е по лесно, и т.н. Магията за пари също е на този принцип - да предостави обстоятелства които да доведат до спечелването на пари, а не да ти паднат от небето.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Aine^ » 20 Апр 2006, 09:16

damnamedneus искам да те попитам този ритуал става ли да се използва и за друга цел, като например преди испит?
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 20 Апр 2006, 10:16

Преди изпит има други ритуали, един подобен пак руски е например вечерта преди изпита да се сипе вода в съд, да се огледаш във водата и да кажеш към отражението: "На себе си гледам, аз над водата и аз във водата, навсякъде да имам успех и на изпита също!" Оставя се така водата на открито, сутринта преди изпита се замива лицето, ръцете и сърцето на 3 пъти.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Aine^ » 20 Апр 2006, 14:52

damnameneus Благодаря ти :)
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор