Против самота

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот damnameneus » 20 Апр 2006, 07:29

[align=center]Против самота [/align]

Приготвя се помен за починал човек, взимат се хляб /погача/, вино, вода, жито за раздаване. Отива се на гробищата с всички тези неща и се намира някакъв безименен гроб, запуснат такъв. Спирате се при него и казвате следното заклинание към починалия:
[align=center]"Покойник лежащ, в ковчега спящ, при теб дойдох, моля те помогни, самотата от мене вземи. Поменът приеми и помогни. Покойникът тук да лежи, а /името ви/ на сватбата си да се весели. Да бъде!"[/align]

Обръщате се и си отивате без да говорите с никой, докато не прекрачите прага на дома си.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Tatiana » 25 Апр 2006, 11:11

damnameneus написа:[align=center]Против самота [/align]

Приготвя се помен за починал човек, взимат се хляб /погача/, вино, вода, жито за раздаване. Отива се на гробищата с всички тези неща и се намира някакъв безименен гроб, запуснат такъв. Спирате се при него и казвате следното заклинание към починалия:
[align=center]"Покойник лежащ, в ковчега спящ, при теб дойдох, моля те помогни, самотата от мене вземи. Поменът приеми и помогни. Покойникът тук да лежи, а /името ви/ на сватбата си да се весели. Да бъде!"[/align]

Обръщате се и си отивате без да говорите с никой, докато не прекрачите прага на дома си.

здравей доста ме заинтригува ритуала който си предложил
извини ме за досадния въпрос,но тъй като много неща съм пробвала вече незнам на какво да вярвам,затова ще те попитам дали наистина действа
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 25 Апр 2006, 11:47

това че едно лекарство на едни помага, а на други не, това не означава че лекарството не действа или че не е болен. Всичко е строго индивидуално, не мога да ти дам гаранция че ще помогне, нямам представа какъв е твоят случай и дали това е нещото от което имаш нужда...
Аватар
damnameneus
Модератор

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор