Да навредиш на човек...

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот veritas » 28 Авг 2011, 16:07

Не знам от къде съм го намерил, но реших да го постна тук:

Да навредиш на човек:

Вземете камък за всяка буква от името на жертвата, поставете ги в съд за варене .
Варете ги един час, изкарайте ги и ги оставете да изсъхнат, на следващия ден, ги вземете по залез Слънце ги хвърлете в река…

icon_color
Dum spiro, spero
Аватар
veritas
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Castiel » 29 Авг 2011, 08:23

А като ги изхвърлиш в река не премахваш ли вредното им въздействие в/у жертвата? И още нещо има ли значение фазата на луната или часът на правене на магията.
Аватар
Castiel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 29 Авг 2011, 10:32

Според мен магията не е пълна. Липсва текстът, т.е. наричането на камъните при отделните действия.

Кастиел, хвърлянето на предмет във вода не се прави само за изчистване. :wink:
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Castiel » 29 Авг 2011, 11:27

Добре,а после ако размисля и искам да премахна това проклятие/вреда от човека как ще го направя...
Аватар
Castiel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот veritas » 29 Авг 2011, 13:56

Ако мислиш и имаш съмнения за нараняването на този човек, по-добре не започвай нищо против него. Преди всяко магическо действие трябва да си наясно със своя избор и да си готов да приемеш последиците му, в противен случай ще нараниш не само него, но и себе си.

Cath, в този ритуал думите не са толкова важни, колкото самото намерение и енергията, която поражда. Ако ли пък не е пълен, мисля че импровизацията и комбинацията между друг ритуал и този ще свършат същата работа, може би и по-качествена...

icon_color
Dum spiro, spero
Аватар
veritas
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 29 Авг 2011, 16:18

Кастиел,
мисля, че за да се реши човек на стъпката да направи на някой вредоносна магия, то трябва да е доста сигурен в желанието си да навреди на този някой. Това не е като да обидиш някой, а после, като размислиш - да му се извиниш!

Веритас,
Според мен, ако даден ритуал не е пълен, то е редно да се използва друг, за който знаем, че е пълен, за да се избегнат неприятни ситуации и глупави последствия. Особено пък при подобни ритуали!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот veritas » 29 Авг 2011, 16:54

Според мен, ако даден ритуал не е пълен, то е редно да се използва друг, за който знаем, че е пълен, за да се избегнат неприятни ситуации и глупави последствия. Особено пък при подобни ритуали!

И това е опция. icon_flowerface
Dum spiro, spero
Аватар
veritas
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор