Фън Шуй ритуал за изчистване на дома

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот sesil » 06 Май 2006, 20:50

Ритуала изчиства енергията оставена от предишни собственици. Може обаче да изчисти дори и негавната енергия на магия направена за нещастие, липса на късмет и здравословни проблеми в дома. Използвах го, когато къщата бе напръскана с мълчана вода със съответното заклинание и ефекта бе както се казва мигновен.

Започва се с основно почистване, като се чисти с визуализация и намерение. /това съм го правила само когато се нанасям в нова квартира/. След това се прави инвентар на вещите и се изхвърля всичко старо и ненужно. Така символично се разделяте със стария си живот, за да започнете новия, на новото място. Обградете се с неща, които обичате и харесвате. Не пазете нищо, което интуитивно не ви допада.

Пречистващ ритуал
Представете си, че вие и 4-ма помагачи стоите в четирите посоки на вашия дом - изток, запад, север и юг.Почувствайте как мощна енергия се събира в ръцете ви. Протегнете ръце напред и изпратете лъчи с енергия над дома си. Заедно с групата визуализирайте енергийно покривало от светлина, което обгръща къщата до 6 метра под земята. Заявете намерението си да пречистите всички минали енергийни модели от земята, които биха ви попречили. После вдигнете енергийното покривало /лично на мен ми върши перфектна работа сфера, но в оригинала е покривало/ като го държите опънато, повдигате го над къщата и когато достигне 6 метра от най-високата му точка визуализирате как го събирате, завързвате краищата му и го давате на помагачите си да го отнесат и трансформират. Аз просто изтеглям сферата над къщата /апартамента, ако е блок до над последния етаж и там я смачквам. Първия път я дадох на помагачите, после вече вместо помагачи се разделих аз на 4 и застанах съответно на четирите посоки, но тогава призовах на помощ четирите елемента и вместо да изхвърля получената топка трансформирах енергията й и привнесох в нея нов елемент - да защитава дома, един вид като талисман на самия дом и така го оставих в центъра на дома. С течение на времето тази топка се уголеми самостоятелно дотолкова че образува сфера до извън границите на самата къща един вид като защита без да правя каквото и да било за това/
Завършете пройзнасяйки напевно
ГАТАЙ, ГАТЕ, ПАРА ГАТЕ, ПАРА СУМ ГАТЕ, БОДХИ СВАХА
девет пъти или използвайте своя молитва.
/аз понеже съм доста скептична към непознати думи, използвах второто - действа/

Церемония за обновление
е следващата стъпка. Успокойте духа си и визуализирайте надеждите и мечтите си, които искате да осъществите в новия си дом. След това установете етерния модел, например с помощта на благовония /пръчица с желан аромат/, свещи и купа вода за да представите природните елементи. Призовете предците си, чиято помощ ви е необходима /това може и да се пропусне, ако сметнете че не ви е необходима тяхната помощ/призовавайки уменията и опита им. Споделете с тях желанията и намеренията си, разкажете им как искате да живеете в новия дом. Като приключите им благодарете, както и на духовете на жилището.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор