Дъгата на Хаоса

Хаос манияците имат достатъчно място тук да си формират спокойно сферите на Хаоса, както намерят за добре...

Модератор: Nemezius

Назад към Хаос магия

Мнениеот runner413 » 28 Май 2007, 17:57

Дъгата на Хаоса
1. Започнете да се въртите в кръг и визуализирайте как се обгърнати във сфера от много цветове.

2. Върнете се в позицията, в която сте започнали. Начертайте с жезъла (или ръката) пред вас Хаос Звезда и визуализирайте как пламти в различни цветове. Завъртете се 90 градуса в лява посока и повторете. Направете още едно завъртане на 90 градуса, повторете, завъртете се отново 90 градуса и повторете. Върнете се в началната си позиция. Начертайте Отново Хаос Звезда, последвана от същата визуализация. След това начертайте Хаос Звезда над вас, а след това под вас, визуализирайки я пламтяща в различни цветове.

3. Върнете се в началната си позиция. Визуализирайте как Хаос Звездите се уголемяват, след това как лучите им започват да се съединяват... докато сферата не се превърне в една голяма Хаос Звезда.

4. Постигнете немислене за няколко секунди. Започнете да мантрувате „ДО, РЕ, МИ, ФА, СОЛ, ЛА, СИ, ДО”, като първото „ДО” е най- ниския тон, който е възможно да изкарате, а последното „ДО” е най- високия. Почувствайте как тоновете резонират във вас.

5. Отново постигнете немислене за няколко секунди. Сега започнете да мантрувате от горното „ДО” до долно „ДО”.

6. Отново кратък период на немислене.000
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Марио » 28 Май 2007, 20:30

А къде е смисълът на този ритуал, за какво го изпълняваш, да постигнеш какво?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 28 Май 2007, 20:38

остави го да си разказва вълшебните приказки - магическия принц се завъртял на дясно и отворил портал към Хаоса. След което принца скочил в портала и попаднал в света на Хаоса и до ден днешен си е там занимава се с енергиите на великия Хаос.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 29 Май 2007, 06:46

тук си в грешка!!!това не е портал към "светът на Хаоса"!!!това по-скоро е ритуал за релаксация или за зареждане на чакрите!!!объркал си ритуала със създаването на "Хаос-сфера"
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот ChaoS » 30 Май 2007, 10:44

Хм...
На мен самия това ми напомня малко на вариация МПРП(Малък Прогонващ Ритуал на Пентаграмата) смесен със ритуал за създаване на "Убежище" (т.е. затворено лично пространство за защита и релаксация).
Аз самия използвам подобна техника, но със един-единствен цвят и със пентаграми.
И... Без мантруване.

Смея да твърдя, че ако ефекта е същия като при моята техника, това е едно достал сладко и полезно ритуалче, което не бива да бъде осмивано.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 31 Май 2007, 01:34

Голям mess от ритуали е :) Това ДО, РЕ, МИ, ФА, СОЛ ми хареса.
Прогонването на цигуларя бе Марио.Какво толкова му се чудиш. Вероятно Рънера и той не знае за какво е :)
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 31 Май 2007, 16:42

там от където сам го 4ел пише че е за зареждане на 4акрите!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Марио » 31 Май 2007, 17:04

Смешно ми е, че не стига че не казваш от кого и от къде си взел нещата, които постваш, но дори и не си ги пробвал, за да кажеш какъв им е ефекта.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Май 2007, 17:16

първо никои не ме е питал от къде съм го взел!/взел съм го от един руски сайт,но го има и в inchaos/и второ в този сайт пи6е6е 4е се използва за зареждане на чакрите!и между друго то съм го пробвал 2 пъти но май ни6то не стана!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот DarkAngel666 » 31 Май 2007, 18:08

runner413 написа:първо никои не ме е питал от къде съм го взел!/взел съм го от един руски сайт,но го има и в inchaos/и второ в този сайт пи6е6е 4е се използва за зареждане на чакрите!и между друго то съм го пробвал 2 пъти но май ни6то не стана!

След като нищо не става, защо си го постнал?
Сега, кажи ми, къде пише за чакри? В руски сайт, о я ми дай линк, моля те. Намерих ритуала на английски, създаден от Sor. Ceilede 789, направих си труда да го преведа, ама и там не пишеше за чакри. Може да се вместят промени, които да зареждат чакрите, но в този вариант, в който си го дал НЕ МОЖЕ. А и си си поиграл с опциите copy & paste на Уиндоус, но сега, какво от това. Доживях да видя нещо преведено от мене в друг сайт, освен в InChaos. ХНОМ, оказа се прав, че няма да чакам много до този ден. Имаш една бира от мен, като дойдеш на гости
icon_occasion
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 31 Май 2007, 18:44

:) Така е- в този си вид едва ли ще зареди нещо...
За да стане зареждане на каквото и да било (в случая се споменаха чакри) трябва да има насочен приток на енергия от [insert power source here] до зареждания обект.

Както вече споменах- така представен, ритуала става за оформяне на "кът за уединение" (и би бил перфектен като добавка към затварянето на стаята преди лягане), но не и за особенно много други неща.

Виж, ако ПРИМЕРНО решиш в процеса да пуснеш лъчи от цветна енергия в нужния цвят през "тавана" и "пода" на "мехура", които да преминават през тялото ти или през определени части от тялото ти, тогава вече може и да има този ефект.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 31 Май 2007, 22:43

Рънърче, само да те питам нещо.Какво правиш при зареждане на чакрите бе пиле?Я се сети от къде ти почва зареждането и през къде минава и накъде.А сега иди в inchaos и си препрочети пак ГПР и си помисли какво значи прогонване :roll: Само дето това дето ти си го копнал е вариация на микс на МПРП и ГПР с ДО,РЕ,МИ вместо с ИАО.
Chaos aз викам накрая да прибавим и един смях с подскоци и подвиквания, докато се пукне мехура и тавана падне:)Енджъла ще превежда смеха, щото ние ше се смеем на англииййски, а Марио ще обяснява защо го правим.Голям праз ,че никой нищо няма да разбере :mrgreen:

П.П.Сега следва някой сериозен модератор това да го изтрие, щото е твърде хаотично за да го проумее icon_occasion
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 31 Май 2007, 23:03

Всъщност, няма да е лошо всички ние да спрем да се правим на великани и да стъпим на поредния мъртъв АЗ на върха на планината 8)
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 01 Юни 2007, 06:53

Такам...
"Мехура" е "сфера от много цветове", която те обгражда. (точка ПЪРВА от постнатия ритуал)

"Тавана" и "Пода" са НАЧЕРТАНИТЕ НАД И ПОД ТЕБ ХАОС ЗВЕЗДИ.

Да, така е- има доста теми, които си приличат (понякога едно към едно) с теми от ИнХаос.
Това се дължи главно на 4 фактора.

1. Еднакви източници
2. Някои от най-активните и "главни" членове на ИнХаос първоначално бяха наши членове.
3. Когато и двата сайта бяха по-... хм... млади, имаше хора, които членуваха и в двата и постваха едновременно.
4. Има членове на ИнХаос, които още го правят, или които тепърва се обръщат към МГ.

Просто прегледай датите на съответните теми и ще ти стане ясно, че някои от тях са БАЯ стари.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 01 Юни 2007, 06:59

Абадауей, Уонда, аз мога и на Японски да се смея- това поне го научих в университета.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 01 Юни 2007, 09:17

А, виж сега, смеха си е смях, без значение на какъв език е. Уанда, говорихме на ЛС, стига сега, бива ми ги преводите поне да запълват малко място :) Пък дали някой ще ги пробва вече е друг въпрос.

За чакрите малко не става, защото са 7, а пък нотите от долно ДО до горно ДО са 8. Може да се промени, та да станат 7 и да зареждат чакри, ако си представяш как ти зареждат чакрите (общо взето, всичко е в главата ти, ама да не ти пука). То ако искаш, може да го направиш и във вариант за 5-те точки от средната колона, ама пак иска променяне на ритуала. В този си вариант може да служи само като подобие на ГПР.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 01 Юни 2007, 09:59

Енджъл, какъв хаотик си ако не можеш да направиш 7 да е равно на 8 :wink: Това в кръга на шегата разбира се:)Иначе ДО си е ДО без значение горно ли е или долно.Не го брой два пъти.Въпроса е че става дума за едно и също нещо.Ясно е че варианти колкото искаш.

П.П.Абсурд ВСИЧКО да ми е в главата.Общо взето гледам да си я държа празна :P
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Gargamel » 01 Юни 2007, 10:53

runner413 написа:там от където сам го 4ел пише че е за зареждане на 4акрите!

Добре де ,ами защо просто не напишеш източника си.Така е по-коректно. :mrgreen:
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Хаос магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор