Престанете със словесните битки

Хаос манияците имат достатъчно място тук да си формират спокойно сферите на Хаоса, както намерят за добре...

Модератор: Nemezius

Назад към Хаос магия

Мнениеот nikoj » 03 Апр 2005, 00:53

Моля най-учтиво всички привърженици на хаос-магията да престанат да се заяждат icon_boxing
с модераторите на форума на http://www.magicgate-bg.com. В случая визирам по-конкретно Марио и Михаел. Ако решите да не последвате молбата ми, ваша воля. Само не ръсете глупости и неприлични думи в мрежата. С това правите лошо впечатление на децата, посещаващи гореспоменатия сайт. А като насаждате такова впечатление им режете пътя към хаос-магията. Бъдете сигурни, че част от тях, рано или късно, ще бъдат привлечени от хаос-магията. Сайтът на Мортимус вече е известен, така че бъдещото му обсъждане в magicgate не му е нужно walk

Стори ми се, че някъде видях нови предложения за магически битки :grin: Ако някой (независимо от коя страна на барикадата е избрал) желае да предизвиква някого, аз съм насреща icon_eusa_dance Не мислете, че предложението е направено от склонността ми към агресия. Не е така. Чрез битката разбирам останалите, които се занимават с магия :-P

Ще помоля администратора да остави съобщението ми поне няколко дни, за да го видят хората към които е адресирано. Надявам се, че молбата ми ще бъде удовлетворена icon_thanks
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 03 Апр 2005, 14:12

Днес прочетох, две мъжки изказвания - на Михаел и на теб Никой, силно се надявам да сте искренни в думите и пожеланията си ;)

nikoj написа:Сайтът на Мортимус вече е известен, така че бъдещото му обсъждане в magicgate не му е нужно...

Ок, нека така да бъде, ще считам че чрез МagicGate сте си рекламирали достатъчно успешно сайта и че сега ще се успокоите Всички...
Ние никога не сме започвали някаква борба срещу вас, дори и словестна, но приемам това, че ще спрем да си отправяме словестни атаки и ще се отдадем най-после на МАГИЯТА brave
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Хаос магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор