Имам нужда от малко помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот strela » 31 Яну 2006, 20:20

Преди време бяхме със съпруга ми на гледачка,тя ни каза,че имаме магия и трябва да преспим 3 нощи с катинарчета под възглавниците.Направихме го и отидохме при нея,тя отключи катинарчетата,като ни каза,че ключетата трябва да ги носим с нас,а катинарчетата да ги хвърлим в течаща вода.Направихме всичко това и от тогава нещата започнаха да вървят на долу.Дори много на зле бих казала.
Може ли някой да ми каже дали въпросната гледачка не е объркала нещо или просто е целяла това да стане?Като се има в предвид ,че на съпруга ми казва една информация относно брачния ни живот , на мен друга. icon_angry
Благодаря предварително
Аватар
strela

Мнениеот ChaoS » 01 Фев 2006, 06:55

Понякога... Подобни хора нарочно правят неща за да могат после да кажат:"Ето, виждате ли? Бях права. Ама магията се оказа по-силна. Ще трябват още сеанси..."

Това с катинарчетата за първи път го чувам, но на мен този ритуал ми се струва, като да се прави за друго. Все пак идеята е да се отключи нещо. докато ако се бореше със сторена от някого магия, врачката щеше да се опитва по-скоро да я заключи или изгони.

По-опитните в тази област, които са из този форум съм сигурен, че ще могат да помогнат. Тъй като аз не мога да локализирам каква точно магия ви е направила...
Но друг път да си знаете да не ходите по ПОДОБНИ врачки. Шанса да намерите някой можещ човек в подобен форум е по-голям, отколкото по улиците, а и където и да било. Просто нашата милна страна е пълна със шарлатани...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 01 Фев 2006, 15:59

strela написа:Преди време бяхме със съпруга ми на гледачка,тя ни каза,че имаме магия и трябва да преспим 3 нощи с катинарчета под възглавниците.Направихме го и отидохме при нея,тя отключи катинарчетата,като ни каза,че ключетата трябва да ги носим с нас,а катинарчетата да ги хвърлим в течаща вода.Направихме всичко това и от тогава нещата започнаха да вървят на долу.Дори много на зле бих казала.
Може ли някой да ми каже дали въпросната гледачка не е объркала нещо или просто е целяла това да стане?Като се има в предвид ,че на съпруга ми казва една информация относно брачния ни живот , на мен друга. icon_angry
Благодаря предварително

Хора, хораааа.... ИМЕНО ЗА ТОВА Е СЪЗДАДЕН този форум и сайт на MagicGateBg - за да ПОМАГА!!!
Не искам същевремено и да кажа, че само тук сме най-знаещите и най-можещите, но аз съм сигурен, че 80% от тези, които наистина разбират нещо от окултни науки и в частност от магия - може да ги срещнете САМО ТУК!!!

Сега на въпроса за катинара. Това е т.нар. предметна магия или симпатична магия, магия на подобията или както искате го наречете... Няма да се спирам на този ритуал, може би защото определени хора могат да злоупотребят, както е станало с теб strela!
Ритуала е ИЗПЪЛНЕН НЕТОЧНО и имено поради това имате проблеми с твоя съпруг! Катинарите не се отключват и не се хвърлят във водата!!! Този ритуал е извършен или от някой некадърник, самозванец или от шарлатанин целящ да ви привлече като постояни клиенти, ползвайки се от вашите проблеми....
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот damnameneus » 01 Фев 2006, 17:12

Ами малко да добавя, катинар се ползва в отключване на късмет - но това е отключване два типа, или се отключва късметът на някой който не може да си намери партньор или се отключавт съпрузи които нямат деца. Не съм чул досега да се хвърлят в река катинарите, да се надяваме че поне сте ги хвърлили отворени, че ако са и затворени......Когато се прави за отваряне на късмета, човекът сам си казва едно заклинание и си прави обреда, като винаги бива предупреждаван да внимава да не загуби катинара. Има го и другият момент, че жената може наистина да се е опитала да помогне с каквото може и да не е тя причината, а наистина да имате нещо и просто тя нищо да не е развалила, но да е направила така да се каже "възпаление" на магията.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Poison » 04 Фев 2006, 12:49

Ся вече падам под масата. Незнаех че и с катинарчета се прави магия. напишете повече за какво служи.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 04 Фев 2006, 21:08

Poison, в това няма чудно. Магия можеш да направиш дори от черупка на мида или дори камъче....
В това понякога просто има съхранена символика.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот strela » 17 Мар 2006, 20:55

Моля,някой може да помогне за разваляне,защото стана страшно свекър ми е вече на легло,а съм сигурна,че става въпрос за магия,дори пробвах и метода с олиото.Но от тук на татък незнам как да действам.
Аватар
strela

Мнениеот Nac » 17 Мар 2006, 21:21

Съвсем случаино видях в една моя стара забравена книга за магическато предназначение на катинара.
Освен другите му предназначения, в любовните и съпружески отношения катинара се използва за заздравяването им.След като съпрузите преспят под него или го прекрачат,катинара обезателно се заключва, а ключът се хвърля в кладенец или река за да има семеино разбирателство и съгласие.
Лошо е, че сте оставили катинарите отключени, което може да доведе до неразбирателство или раздяли.
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот strela » 17 Мар 2006, 21:59

тя жената ни каза да преспим върху заключени катинари и й ги занесохме да ги отключи ,след което хвърлихме катинарите в река,а ключовете трябваше да се носят с нас
Работата е там,че не съм сигурна ,че именно този ритуал е причина за случващото се в семейството ми.
Аватар
strela

Мнениеот Nac » 17 Мар 2006, 22:22

Просто реших да го напиша за обща информация.
Иначе по въпроса с проблемите в семейството ти...най-добрия вариант е да отидеш при наистина добър специалист, а не при несигурни гледачки.
До тогава разбира се, ако се чустваш достатъчно уверена в себе си и имаш желание...във форума има достатъчно ритуали срещу негативни енергии които можеш да опиташ :)
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xermes » 18 Мар 2006, 07:15

[B]ПО ОТНОШЕНИЕ НА СТРЕЛА..МИСЛЕХ ДА НЕ ВЛИЗАМ ПОВЕЧЕ..НО ЩОМ ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЩЕ ТИ КАЖА КАКВО Е НАЙ-СИЛНОТО В СВЕТА ПОЗНОТО ДО МОМЕНТА ДЕЙСТВИЕ..АКО МОГА ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ...ПРИ КОЕТО НЯМА МАГИЯ КОЯТО ДА УСТОИ--ТОЕСТ ВСЯКА МАГИЯ СЕ РАЗВАЛЯыНЕЗАВИСИМО ОТ КОГО Е НАПРАВЕНА.
ПОНЕЖЕ ЗВУЧИ МАЛКО НЕВЕРОЯТНО ЩЕ ТИ РАЗКАЖА СТРЕЛА ЗА НАЙ-СИЛНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "ТЪМНАТА СТРАНА"..ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ,АКО МОЖЕ..КОЙТО И БИЛ ТАКЪВ ШУТ СЛЕД ТОВА И СЕЕ ОБЪРНАЛ КЪМ ХРИСТИЯНСТВОТО..ПОКАЯЛ СЕ ЧЕ СЕ МИСЛЕЛ ЗА "ВЕЛИК",КАКТО ПОВЕЧЕТО С НАДУТО ЕГО В ТОВА ФОРУМЧЕ..,4Е Е ПРАВИЛ ДА ВАЛИ ИСТИНСКИ СНЯГ ПОСРЕД ЛЯТО...ДА СПИРА ВОДА..ДА ПРАЩА БОЛЕСТИ НА ЦЕЛИ ГРАДОВЕ,ДА ПРАЩА СУША,ГЛАД И МОР ПО ХОРА И ЖИВОТНИ...ДА...БИЛ Е МАГыОСНИК ОТ НАЙ-ВИСОКА ВЕЛИЧИНА..СЛУЖИЛ Е НА САТАНАТАыПАК ПОСЛЕ ГО Е ЗАГЪРБИЛ И СЕЕ ОТРЕКЪЛ ОТ НЕГО И Е ПОЕЛ ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА..ТА ТОЗИ ЧОВЕК Е СВЕТИ КИПРИЯН...НЕГОВАТА МОЛИТВА СРЕЩУ МАГИИ РАЗВАЛЯ ВСЯКА ЕДНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ОБАЧЕ!!!!!ВНИМАВАЙ!!!!ДЕМОНИТЕ МНОГО СЕ НЕРВЯТ,КОГАТО СЕ ЧЕТЕ ТОВА И ИМ СЕ ПРЕЦАКВА РАБОТАТА,ЗАЩОТО СА БЕЗСИЛНИ ПРЕД ТАЗИ МОЛИТВА И ПРЕД ЧОВЕКА КОЙТО ГИ Е УПРАВЛЯВАЛ ПРЕДИ ПАК ПОСЛЕ ГИ Е "НАРИТАЛ" В МИШАТА ДУПЧИЦА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО И ИМА ВЛАСТ НАД ТЯХ И ГИ МАХА ОТВСЯКЪДЕ...ИСКАМ ДА ТИ КАЖА 4Е Е ДОБРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ МОЛИТВАТА ОТ ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ ЧОВЕК-КОЙТО СЪОТВЕТНО Е ВЪВ ХРИСТОВАТА ВЯРА,НЕ ФАНАТИК,А ДОБРЕ ОСЪЗНАВАЩ ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО Е ЧАСТ ОБ БОЖЕСТВЕНИТЕ УЧЕНИЯ..НЕЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е СВЕЩЕННИК..АКО ИСКАШ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ В ТАЗИ ПОСОКА ПИШИ МИ ЛИЧНО НА tato@abv.bg
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nac » 18 Мар 2006, 14:49

Киприяновите молитви също са много добри за разваляне на негативни енергии и магии и са един от най-разпространените начини...но разбира се, не са всесилни.
strela нищо не ти пречи да опиташ :)
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xermes » 18 Мар 2006, 18:49

izglejda poznavash dobre sveti kiprian..moje bi znaesh i koga see rodil..i koga e bil posveten parvo v tamnata strana..mojebi znaesh kolko bratia i setri ima..ili koia zodia e...bi li bil taka dobar da si dadesh adekvatnata informacia po vaprosa za sveti kiprian..izglejda znaesh pove4e ot men..:))6tom si svetnat po vaprosa 4e niam po-silna molitva ot negovata...bi li bil taka dobar da ni "prosvetli6" po vaprosa za da znaem i nie neposvetenite koe e po-silno ot tova..:))
i..o6te edna informacia za tvoe li4no polzvane..ako ne si v edna sitema..a ja nabljudvash otstrani--po dobre ne si davi mnenieto..:))4e da komentira6 ne6to koeto ne poznavash--nali znaesh kakvo reklamira6..po tozi na4in..:))ami..neadekvatnoto si mnenie..:))kakto e kazal madreca..da otri4a6 ne6to koeto ne razbira6--zna4i da reklamira6 sobstvenoto si nevejstvo..:))lek den ti jelia..:))

използвай кирилица
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 18 Мар 2006, 19:47

xermes написа:izglejda poznavash dobre sveti kiprian..moje bi znaesh i koga see rodil..i koga e bil posveten parvo v tamnata strana..mojebi znaesh kolko bratia i setri ima..ili koia zodia e...bi li bil taka dobar da si dadesh adekvatnata informacia po vaprosa za sveti kiprian..izglejda znaesh pove4e ot men..:))6tom si svetnat po vaprosa 4e niam po-silna molitva ot negovata...bi li bil taka dobar da ni "prosvetli6" po vaprosa za da znaem i nie neposvetenite koe e po-silno ot tova..:))
i..o6te edna informacia za tvoe li4no polzvane..ako ne si v edna sitema..a ja nabljudvash otstrani--po dobre ne si davi mnenieto..:))4e da komentira6 ne6to koeto ne poznavash--nali znaesh kakvo reklamira6..po tozi na4in..:))ami..neadekvatnoto si mnenie..:))kakto e kazal madreca..da otri4a6 ne6to koeto ne razbira6--zna4i da reklamira6 sobstvenoto si nevejstvo..:))lek den ti jelia..:))

И какво по-зло и тъмно нещо от християнството и разни други
"бели" течения,от чиито бели как ще се оправим не знам...

Библията е зло

Да представим християнството
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nac » 18 Мар 2006, 20:33

Хермес, след като се научиш да пишеш на кирилица, ще бъда така добър да ти отговоря на въпросите, които те интересуват.
Приятна вечер :)
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор