Насочете ме!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот galina_dim » 07 Юли 2007, 06:32

По какво съдиш за магията - имаш ли информация, различна от догадки? Поддържаш ли контакт с човека?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот AreYouDeadYet » 07 Юли 2007, 07:28

Мисля че може да стане с ритуал от Necronomicon,но не съм много сигурен!
"Join me in death!"
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 07 Юли 2007, 10:06

Щом е близък вероятността да се "развали" е голяма . Може не на 100% но в голяма част . Можеш или ти да отидеш на астрално ниво при него или да го накараш той да дойде . Това е повече астрална проекция от колкото истинско пътуване . Важното е да се останови конракта . Визуализираш го . От там на татък не знам какъв е проблема за да му се помогне по-добре защото ако не се знае какво му е ще му трябва скан и от там вече според това какво излезе може да се прецени какво да се направи . (добре е да се обърнеш към посоката на пациента)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 07 Юли 2007, 10:40

Флор с баща си имате енргийна връзка-използвай снимка негова-ако е цял ръст намокри лицето,ръцете,краката.Ако имаш дреха-намокрия с светена вода след като изсъхне я занеси да стои 3 дена зад иконата на Богородица.
Ще ти дам съвет освен ритуала от форума какво друго да направиш.Отиди в църква,запали свешичка-на пясъка,там се пали за умрелите.Изчакай я да погори -вземия в ръка и я забоди както гори в пясъкаи я остави така.Преди да я забиеш си кажи с твои думи-Пр-Да се развали магията черна ,мъчеща душата и тялото на-3 имена.
Пребери се в къщи и отрежи няколко парчета сланина 7-бр и кажи Когато ходжата изяде тази сланина,тогава да му хванат декиш и магиите,насочени към -имената.Изяж парчетата-лично.Има и др начини но смятм че това ще помогне.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор