на ръба на отчаянието съм.....................помощ,моля....

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 17 Юли 2007, 06:20

най-накрая се престраших да отворя тая болезнена тема...а имам и други причини...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 17 Юли 2007, 09:49

Скъпа Алана, не знам изобщо защо търсиш подобен вид заклинанийце. А бе момиче, няма ли практичен начин да седнеш и да поговориш с този твой възблюбен. До колкото разбирам той ти е приятел, или греша?
В края на краищата има интернет, скайп и какви ли не още способи да поговорите. Струва ми се, че този твой копнеж към него, е продиктуван от това, че вие сте се запознали именно по нета. Ами ако въпросната личност, не иска да те види? Защо не вземеш да напишеш едно писмо до него, пък дори и той да е в чужбина, предполагам че има мейл нали?
Аз не виждам тук никаква трудност, да споделиш чувствата си в писмен вид и той да ти отговори. Изобщо не виждам какъв е проблема?

Виж ако самият човек не ЖЕЛАЕ да говори с теб, това вече е друг въпрос. Може би тогава, вече става въпрос за несподелен копнеж и дори бих казала болезнен стремеж, който няма да те доведе до никъде.
Вземи се у ръце, и постъпи рационално и практично. Намери го, дори и чрез мрежата и му кажи, каквото искаш да му кажеш. Желая ти смелост и духовна сила, за да се справиш с личната си болка! Повярвай ми, лекът е само този - да бъдеш гъвкава и смела. И да бъдеш честна със себе си и да си дадеш ясна сметка, какво всъщност става вътре в теб и с теб. А и между другото, не е трябвало да скъсваш с приятеля си, заради една химера, която преследваш. Но ако все пак настояваш да си я преследваш, направи го разумно и по практичен начин! icon_flowerface
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 19 Юли 2007, 07:20

май съм сбъркала форума!!!!!!!????? или не съм се изразила ясно???!!! търся само заклинание ,не съвети на "психолози"... не се запознахме чрез интернет..... не съм молила , а и не желая да разисквам личния си живот и по- специално отношенията ми с този човек...не знам само как на прима виста си правите заключения за моя живот и ми давате съвети как да постъпя.. ами ако няма друг начин освен магия???? не всичко е толкова лесно както изглежда...искам само заклинание ,а неда се парвят догатки за отношенията ми с него..къде ви изчезна магическата сила???
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 19 Юли 2007, 07:48

Мисля че няколко човека ти дадоха достатъчно добри идеи за магическа намеса в случая. А пробва ли нещо от тези неща? Заклинанието да провериш той дали те харесва, без да го караш да те обича, осъзнатия сън, самохипнозата, дори ако искаш и едно заклинание при което пишеш каквото искаш да му кажеш на лист хартия и изгаряш листа като визуализираш, че посланието стига до него. Та колко от тях опита и на колко други места порови за такова заклинание, за да се възмущаваш толкова много?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 19 Юли 2007, 09:09

alana_lire написа:май съм сбъркала форума!!!!!!!????? или не съм се изразила ясно???!!! търся само заклинание ,не съвети на "психолози"... не се запознахме чрез интернет..... не съм молила , а и не желая да разисквам личния си живот и по- специално отношенията ми с този човек...не знам само как на прима виста си правите заключения за моя живот и ми давате съвети как да постъпя.. ами ако няма друг начин освен магия???? не всичко е толкова лесно както изглежда...искам само заклинание ,а неда се парвят догатки за отношенията ми с него..къде ви изчезна магическата сила???

До някъде и ти си виновна за тези постове . Вместо да си зададеш точно въпроса ти разказваш детайли които не биха помогнали при отговора . Не зададе кратък и ясен въпрос с няколко изречения . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор