Скъпа Алана, не знам изобщо защо търсиш подобен вид заклинанийце. А бе момиче, няма ли практичен начин да седнеш и да поговориш с този твой възблюбен. До колкото разбирам той ти е приятел, или греша?
В края на краищата има интернет, скайп и какви ли не още способи да поговорите. Струва ми се, че този твой копнеж към него, е продиктуван от това, че вие сте се запознали именно по нета. Ами ако въпросната личност, не иска да те види? Защо не вземеш да напишеш едно писмо до него, пък дори и той да е в чужбина, предполагам че има мейл нали?
Аз не виждам тук никаква трудност, да споделиш чувствата си в писмен вид и той да ти отговори. Изобщо не виждам какъв е проблема?
Виж ако самият човек не ЖЕЛАЕ да говори с теб, това вече е друг въпрос. Може би тогава, вече става въпрос за несподелен копнеж и дори бих казала болезнен стремеж, който няма да те доведе до никъде.
Вземи се у ръце, и постъпи рационално и практично. Намери го, дори и чрез мрежата и му кажи, каквото искаш да му кажеш. Желая ти смелост и духовна сила, за да се справиш с личната си болка! Повярвай ми, лекът е само този - да бъдеш гъвкава и смела. И да бъдеш честна със себе си и да си дадеш ясна сметка, какво всъщност става вътре в теб и с теб. А и между другото, не е трябвало да скъсваш с приятеля си, заради една химера, която преследваш. Но ако все пак настояваш да си я преследваш, направи го разумно и по практичен начин!