ПОМОГНЕТЕ СПЕШНО Намерих мъртъв скорпион в шише с вода у нас

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот mmm » 15 Сеп 2008, 09:37

Здравейте!

Снощи при преподреждане на кухненските си шкафове намерихме бутилка с вода, в която имаше умрял скорпион. Тя беше "подредена " до другите ми шишенца със светена вода. Изхвърлихме я в морето. Моля ако някой може да помогне с информация дали това е магия, за какво е , как да противодействаме и всичко, което трябва да знаем !!!
Аватар
mmm

Мнениеот rain » 15 Сеп 2008, 10:14

Умрели скорпиони се използват в някои ритуали за проклятия.
Това с водата обаче не ми се струва познато или рационално.
Не мисля, че трябва да се панираш. Може просто да е умрял
в шишето по случайност. Или някой да го е затворил вътре,
но като се има предвид, че у нас скорпиони се срещат рядко
е малко странно.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот mmm » 15 Сеп 2008, 10:20

Много е странно дори, бих казала, че сме ужасени със съпруга ми . Имаме и малки деца ....какво да правим ?
Аватар
mmm

Мнениеот rain » 15 Сеп 2008, 10:53

За да се успокоиш, едно елементарно пречистване ще свърши работа.
Потърси из темите във форума. Ако толкова се страхуваш, обикновено
това значи, че подозираш някой да има зъб на теб или семейството ти?
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот mmm » 15 Сеп 2008, 14:37

Благодаря за успокоителните отговори ! В интерес на истината не мисля, че някой може да ни има зъб , нито на мен, нито на някого от семеството ми, вече вярвам, че това е нещастна случайност . Здраве и щастие на всички от форума желая ! :)
Аватар
mmm

Мнениеот Anuel » 15 Сеп 2008, 15:03

Ако бутилката е била с тапа (нещо, което не споменахте) то може и да се касае за "магическо" действие, ако обаче е била отворена...въпросите просто остават.
Лично не мога да доловя магия при вас, но все пак има вероятност и да не мога да усетя нищо, при все че ми се случва рядко това да не "позная".
Рационалното действие е да се тръгне по пътя на логиката: носите скорпиона на зоолог (учителка по зоология в начално училище щеше да ви свърши работа) и ако е от тази които се среща у нас..., но ако не е от вид който се среща у нас...
Малко сте прибързали все пак, като това не е упрек.
Лично обаче не знам защо (не се обиждайте) не мога да взема темата Ви насериозно ?
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bellastella » 15 Сеп 2008, 16:38

Anuel написа:Ако бутилката е била с тапа (нещо, което не споменахте) то може и да се касае за "магическо" действие, ако обаче е била отворена...въпросите просто остават.
Лично не мога да доловя магия при вас, но все пак има вероятност и да не мога да усетя нищо, при все че ми се случва рядко това да не "позная".
Рационалното действие е да се тръгне по пътя на логиката: носите скорпиона на зоолог (учителка по зоология в начално училище щеше да ви свърши работа) и ако е от тази които се среща у нас..., но ако не е от вид който се среща у нас...
Малко сте прибързали все пак, като това не е упрек.
Лично обаче не знам защо (не се обиждайте) не мога да взема темата Ви насериозно ?

Аз имах един приятел, който си колекционираше такива скорпиони в малки бутилчици, тип патрончета, пълни със спирт.
Когато за първи път видях такова нещо из вещите му се изплаших, обаче после всичко се изясни. Имаше поне 3. Може и при тебе да е нещо такова - някой колекционер, който им е намерил там място.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ангелчето » 15 Сеп 2008, 17:35

Наистина, шишето отворено ли е било? А също така, не пише къде живеете - в голям град е малко вероятно да има скорпионче, но точно такива съм виждала почти всяка вечер в къщата на село, въпреки че е ремонтирана скоро. Да сте пътували скоро? Може да е оттам. :)
Dum spiro, spero.
Аватар
ангелчето
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mmm » 15 Сеп 2008, 17:52

Да, бутилката беше затворена .
Радвам се много , че не долавяте магия, защото вярвам, че няма такава, а че не може да ме вземете насериозно разбирам, защото звучи недостоверно, но е факт. Вариантите са два:
1. Някой "доброжелател" я поставя в шкафа ни със злокобна цел
2. Преди баба ми да налее светена вода / в района на Кръстова Гора - не знам дали се срещат скорпиони, но да-прилича на тези, които се срещат в България / в бутилката е имало вече скорпион и тя не го вижда. Бутилката от както ни е дадена стои там, без да сме я ползвали или да сме я поглеждали ......до вчера

Надявам се разбира се да е втория вариант, но много се бяхме изплашили ....благодаря за успокоението все пак, мислим си положително и забравяме за случая .
Аватар
mmm

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор