Каква е тази магия?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот anakonda79 » 14 Яну 2010, 17:11

Здраввейте, една приятелка се обърна за помощ към мен, но моето мнение е различно от това на гледачката при която е ходила и за това се обрщам на свой ред за памощ към Вас. Значи намерила е във колата си нещо подобно на бобено зърно но не е сигурна за материята, прободено със 2 игли и завързано с червен конец. Каква според вас е тази магия?
Аватар
anakonda79
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 14 Яну 2010, 17:19

Май приятелката ти си има таен обожател. Кажи и да счупи иглите и да ги хвърли заедно с
другите неща в река, като си тръгне без да се обръща назад.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот anakonda79 » 14 Яну 2010, 17:43

Благодаря ти за бързият отговор Рейн, това беше и моето мнение но според гледачката при която е ходила това било черна купанарска магия за смърт и я накарала да я хвърли в морето... Както и да е нейната история е малко по сложна, тя има съмнения че бившата жена на приятелят и е хвърлила магията за да се разделят. Според мен това също не е магия за раздяла но ще се радвам да чуя и още мнения.
Успех на всички :)
Аватар
anakonda79
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 14 Яну 2010, 18:23

Точно това очаквах и да е казала: "черна магия за смърт, дай си парите за да я разваля!"
Но не е нито купанарска, нито таджикистанска, а още повече да я хвърля в море... измислици.
Така или иначе, ако имате подозрения за жената на приятеля й възможно е да е свързано с нея.
Конкретно точно този ритуал не ми е познат, но подобни с две игли и увит червен конец се правят
именно за любов и по структурата ми прилича на такъв. Но така нищо не може да се каже
със сигурност. За в бъдеще, ако някой намери нещо подобно най-добре да го снима и да го
показва във форума, поне така е доста по-лесно, пък и някой може да знае каква точно е
направата.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор