ПОМОЩ!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Anelia_ » 10 Ное 2005, 11:50

Виждам, че повечето от вас тук са опитни, а аз съм прекалено отчаяна, а и не виждам друг изход, затова реших да прибягна до този форум. Наскоро се разделих с един човек, който знае доста мои тайни, и по - конкретно една, която ако се разчуе, буквално ще ме убие, а този човек ще я разгласи. Затова ви моля, кажете ми някакъв метод, чрез който да му затворя устата, или поне да изтрия от съзнанието му спомена за това, моля ви, от това зависи живота ми!
Аватар
Anelia_

Мнениеот Wizard » 10 Ное 2005, 20:35

Ами не става така - КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ - трябва да ни дадеш повече информация за това. Ако не искаш да е публично, опитай на ЛС (лично съобщение).

Искам да ПРДУПРЕДЯ всички, които посещават MagicGateBg, че има опити да се пускат лични бележки, уж са от мен или моят екип! Определено трябва да Ви заявя, че единствено Аз и само Аз, съм този, който пише и води някаква кореспонденция от ник-а Wizard!!!

Това го казвам във връзка с това, че се логват разни хора, които Ви канят да посещавате разни "много кадърни" магове и вещери с цел 100% помощ от тяхна страна...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот damnameneus » 10 Ное 2005, 21:34

я направи това, пък мисля че ще помогне http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=908
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Nac » 10 Ное 2005, 22:16

И аз имах подобен проблем...жалко че тогава не знаех този ритуал.
Anelia не се предавай.Дано успееш да се справиш с проблема.
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anelia_ » 11 Ное 2005, 07:50

Много ти благодаря damnameneus ще пробвам ритуала и ще ви кажа дали се е получило!
Аватар
Anelia_

Мнениеот shamisen » 12 Ное 2005, 09:54

Анелия, как можеш да имаш толкова страшна тайна,че да застрашава живота ти? Да не би да си навредила на здравето и житова на някого? Дано не съм права, но ако е така,то триябва да си носиш последствията. Според мен е по-добре да живеем така,че да не се страхуваме от тайните си.
Аватар
shamisen

Мнениеот Bloody Alibis » 12 Ное 2005, 11:46

Togava kakav 6te e smisala ot tainite?
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот shamisen » 12 Ное 2005, 13:31

Такъв, че ще изживееш живота си като Човек, който си с струвало да живее.
Аватар
shamisen

Мнениеот Nac » 12 Ное 2005, 15:14

А ако тайната ти е нещо,което не е зависило от теб и е станало извън твоите действия и постъпки и те засяга без да имаш избор...това значи ли,че трябва да носиш последствия и че не си човек който си струва да живее?
Има едно старо правило...живей и прави каквото искаш,но не вреди на другите.
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anelia_ » 12 Ное 2005, 17:44

Не съм направила нищо на никого, вие за каква ме взехте? :wink: Тайната ми не е страшна, а просто лична.. прекалено лична бих казала, и би могла да ме злепостави. Иначе мерси за предварителните изводи, които си направихте. icon_flowerface
Аватар
Anelia_

Мнениеот Sol niger * » 13 Ное 2005, 14:11

Anelia_ написа:Не съм направила нищо на никого, вие за каква ме взехте? :wink: Тайната ми не е страшна, а просто лична.. прекалено лична бих казала, и би могла да ме злепостави. Иначе мерси за предварителните изводи, които си направихте. icon_flowerface

Когато човек започне да израства духовно, никаква тайна не би го злепоставила .И ако хората около теб не биха те разбрали значи не си струва да са там .

Има си начини да затвориш устата на някого ,но това може повече да ти попречи от колкото до ти помогне .
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор