Отчаяна съм,помогнете ми

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот night_girl » 14 Ное 2005, 15:40

Наистина съм много зле нуждая се адски много от помоща ви,въпреки че за това което искам едва ли някой ще ми даде съвет.Имам огромен проблем с баща ми,не ме разбира,само се караме,ненавиждам го,зная че не е правилно но е така.Той е най-големия ми враг...Никога не съм мразела някои така както него.Искам да се махне от живота ми веднъж завинаги!!!МОЛЯ ВИ кажете ми за магия с която да замине нанякъде или каквото и да стане но да е по далеч от мен.Какавато и да е с каквито и последствия да е готова съм да ги понеса само и само да го няма.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ sad3
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 14 Ное 2005, 17:53

Поговори си с психоаналитик... и виж, това са тинейджрски проблеми, знам колко са големи, и колко мразиш сега. Успокой се, да мине извесно време и ще висиш как всичко ще мине от самосебе си :)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lubopitko » 14 Ное 2005, 19:39

Повечето хора на 17 години имат проблем с родителите си и използват преувеличени изрази по техен адрес от типа на "мразя ги" , "искам просто да ги няма" и т.н. Това си е нормално за възрастта, върви като бонус трак към пубертета. Споко, ще минат нещата.
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 15 Ное 2005, 12:00

Така е.
Почакай.
Потърпи.
Отиди някъде за седмица- две.
Отиди на психоЛОГ (НЕ ПСИХИАТЪР) и поговорете...
Отидете и двамата и разберете какви са различията ви, защо ги има, как да действате...

Сигурен съм, че в този форум също ще намериш кадърни хора, които да могата да дадат съвет, ако има кажеш какъв очно е проблема.
Не се срамувай. Сподели. Срамът е враг на просперитета.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот night_girl » 15 Ное 2005, 15:07

Нищо няма да помогне,тоя глупак има колко характера,търси си само поводи да зеи.Хайде преди правех доста глупости но сега съм поспряла...Караме се за всичко,нетърпим е найстина.Трябва аз да съм идеална,да ходя на даскало,да изкарвам хубави оценки,да оправям у нас,да се прибирам колкото е възможно по-рано,а аз не мога да съм такава просто обичам да си живеч живота не мога да се съобразявам с тъпите му представи и така,искам да го няма в живота ми icon_angry
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Агнес » 15 Ное 2005, 15:24

Хех, напълно те разбирам, само че той е прав, да знайш. Колкото по-рано го разбереш, толкоз по-добре за теб. Успех ти желая, че те чака тежка война, щом мислиш че отсреща е врагът. Но, всичко е въпрос на гледна точка, мисля аз.
Аватар
Агнес

Мнениеот ChaoS » 15 Ное 2005, 15:45

Съжалявам, че го казвам, но баща ти е прав.
Трябва да ходиш на даскало.
Трябват ти хубави оценки.
Трябва да можеш да се оправяш с дома.
Иначе просто НЯМА да прокопсаш в живота.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот night_girl » 15 Ное 2005, 16:01

Ами ходя,опитвам се да бъда по примерна ако може така да се каже,уча,изкарвам някакви оцени когато не му е по-вкуса веднага ми прави забележка а ако пък съм се справила добре не казва нищо мълчи си...Не му е приятно когато приятелите ми идват у дома,със някакво много остаряло мислене е.Дали тези различия може да се дължат на това че и двамата сме родени на една дата?
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Bloody Alibis » 15 Ное 2005, 17:10

Защо въобще му обръщаш внимание?Компромисният варянт е да го избягваш.Прибираш се и си отиваш в стаята слушаш си музика четеш книга мислиш си за други работи,ако той иска да говори с теб карай на лаконични отговори.Аз с наще така се оправям,акто съм нервна влизам си в стаята гася лапите пускам музика и не ме закачат :)Изкарвай добри оценки ходи на у-ще и просто не муи давай поводи да се заяжда.:)
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 16 Ное 2005, 07:38

Кървавото Алиби има право. Така процедирай.
И аз по този начин се оправях до преди две години.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор