Може ли някой да ми каже как да се справя?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот didinka[33] » 25 Сеп 2009, 16:28

Здравейте! Искам да споделя моята история, превърнала се в проблем. Ние с моя приятел сме заедно от 3 години, от начало всичко си вървеше добре, но след 1 година се почна всичко. Все си мислех че има гадни родители ама не съм и предполагала че е чак толкова зле.Аз съм на 18 години и той е на 18, ходим от 15 годишни а бе лапешка работа дето се вика. Неговите родители незнам поради каква причина почнаха да не ме харесват. Аз се държах винаги добре дори съм им помагала, и изведнъж почнаха с техните глупости че съм промивала мозъка на сина им, че съм му направила магия(а аз тогава дори незнаех какво е), те просто не проумяха че той расте. В един момент се оказа че правят всичко възможно да ни разделят чак са ходили при някакви баби ли незнам точно и се опитваха да му дават да яде храна която и има нещо направено, имаше няккава вода с която майка му пръскала дрехите му незнайно защо, някакви странни като лепенки неща по чорапите и маратонките и аз като го видех ми ставаше много зле усещах че има нещо, болеше ме силно около слънчевия сплит. Той вече се махна от тях, но имам усещането че пак правят нещо. Искам да знам как можем д се предпазим без да се налага да ходя при някоя баба или врачка, понеже в моя град Добрич няма. Моля ви помогнете ми!!!
Аватар
didinka[33]

Мнениеот valko » 25 Сеп 2009, 21:34

възприемаш ли го като мъжа ти и той теб като жена му?
Ако да - може да се направи отсичане на родовата връзка при него. Ще е зле за няколко години, но ще се оправи.
Ако не - вредоносно въздействие върху тях за да се занимават с техните си здравословни и житейски проблеми вместо да се занимават с теб и връзката ви.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 26 Сеп 2009, 00:41

Валко,ще ме извиняваш за коментара,ама тия родители за да стигнат до там,значи са сериозно изнервени...и като препоръчваш да им се причинят вреди по окултен път,,за да си се занимават с техните си проблеми'',само ще се озлобят още повече.Интуитивно ще свържат нещата с това момиче и ще станат още по-решителни.
Когато си обект на такава атака(което в нашата родина си е направо т р а д и ц и я ),най-ефективното е да се изчистиш,и повишавайки вибрацията си,да резонираш на ниво,недостижимо за изпратената магия.Това едва ли е трудно постижимо в случая,защото явно който им е правил магия не е много навътре-истински Адепт те затрива за нула време...
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот valko » 26 Сеп 2009, 05:39

какво значение има до къде са стигнали родителите, в момента имаме девойче което желае нещата да се променят, мнението на родителите вече няма никакво значение. най-добре момата да направи нещо практично с което да си поеме съдбата в ръцете вместо да стои на дупето с глупава окултна философия и мечти за висша магия, адепти, резонатори и вибратори.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот furbo » 26 Сеп 2009, 06:57

Най -леснодостъпния начин е да потърсиш чудотворна икона на Света Богородица и да се помолиш за себе си и за връзката си.Ако го направиш със сърцето си,инстинктивно веднага ще почувстваш ,че сте защитени от вещерските атаки.
Можеш и да пробваш с някой вещер или магьосник,но....По- добре се довери на Светата Майка,отколкото на самозвани шамани,които могат да ти навредят още повече :wink:
Аватар
furbo

Мнениеот rain » 26 Сеп 2009, 08:33

Lord Voldemor написа:Когато си обект на такава атака(което в нашата родина си е направо т р а д и ц и я ),най-ефективното е да се изчистиш,и повишавайки вибрацията си,да резонираш на ниво,недостижимо за изпратената магия.Това едва ли е трудно постижимо в случая,защото явно който им е правил магия не е много навътре-истински Адепт те затрива за нула време...

Не думай... то пък нашите селски бабички Адепти, (че и неграмотни има някои) въобще не могат да
се сравняват с "елита" на западния окултизъм.

Влиянията които са направени на момичето са за раздяла, а не да я убиват. Ако ще и радио вълни
да почне да резонира трудно ще се предпази. Нужно е да се изчисти вече стореното и да се направи
защита. Как и при кой... който търси намира, но силно се съмнявам, че в Добрич или селата около
него няма хора, които да разбират.

Колкото до чудната икона на Св. Богородица, ако ставаше само с молитви въобще нямаше да си
играем да пишем тук.

За в бъдеще, ако няма да предлагате конкретни практически съвети ще ви помоля да си спестите
разните философщини... само с приказки не става.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот didinka[33] » 26 Сеп 2009, 14:54

Благодаря ви много за съветите! Колкото и мизерии да са ми направили тия хора аз не искам да им навреждам просто искам да ни оставят на мира. Дори моя приятел искаше да отидем при някой който се занимава с магии и да им направим, но аз не се съгласих, но май е трябвало. Те живеят в моя квартал и често се засичам с тях и като ги видя просто имам чувството че ми исмукват цялата енергия, става ми много отпаднало направо ужас. Така искам да имам добра защита да не може така да ми влияят. Но най-странното е че не само като видя тях ми става така, дори като си вървя по центъра и някой ме поглейда и погледите ни се срещат и пак ми става така дори е имало случаи да губя равновесие. Просто незнам какво да правя. Аз по принцип съм си доста вярваща, но незнам как да се справя.
Аватар
didinka[33]

Мнениеот valko » 26 Сеп 2009, 23:18

дидке, чистене - защита - отсичане като защита (връщане). още по чистене ще има връщане на стореното, при отсичане ще има по-грубо връщане при положение ако се опитат да имат намерение да ти навредят.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valko » 26 Сеп 2009, 23:48

брей че е уй, не мога да редактирам.

дидке
сега като се замислих, след чистене и персоналната защита и на двамата няма да е зле да се направи и защита на връзката помежду ви. Оставям на другите да ти четат морали за вибратори, резонатори и мечтите за магия, аз предпочитам да я практикувам.

рейн.
аз се учудвам, защо не е засегнато самото момче. някак си е много странно въздействието да е само върху нея при положение, че той продължава да не я отказва. или може би е страх въздействието да не се предаде по кръвната линия върху самите родители ако въздействат върху сина им?
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 27 Сеп 2009, 10:10

Момчето не би трябвало да е засегнато след като е тяхно дете и няма логика да му вредят. А момичето сама каза, че те
са му давали наговаряна храна, пръскали са с вода и разни други работи. По принцип тези неща се правят тайно, без
знанието на потърпевшите. Ако на тази връзка и е дадено да бъде силна и здрава, доста ще се озорят да ги разделят,
не че не е възможно. Може само да се гадае по общото описание какви конретно методи са и/им прилагали, но както
вече казахме най-добре да се потърси човек за разваляне и защита.

За didinka, може би вече си търсила, но ако не си прегледай форума за защитни методи и такива за разваляне,
не е нужно да си оставяш магарето в калта все още.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот the_white_knight » 27 Сеп 2009, 12:03

Не искам да пиша безсмислени постове. Сетих се за нещо, за което само съм чувал, т.е. не съм го правил. Знам че се правеше някакво "астрално огледало", което отблъсква всякакви външни атаки насочени към съответния човек, и ги връща обратно при източника им. Правеше се с медитация и някакъв ритуал... не помня точно какъв. Казвам го за подсещане ако някой го знае да го каже.
Quos deus perdere vult, dementat prius
Аватар
the_white_knight
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sidnikam » 27 Сеп 2009, 12:55

Валко имаш право как правят магия и на двамата,а хваща само единият.Нещо не ми се вързват нещата.Магия която е за раздяла при условие,че е правена и върху момчето трябва и на него да му се отрази.Не е необходимо болест,а просто отръпване.То липсва..... icon_flowerface
Аватар
sidnikam
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sidnikam » 27 Сеп 2009, 13:16

RAIN.... Винаги съм уважавала твоите мнения.Но относно да прегледа форума аз самата се натъкнах в самият сайт на такива глупости,че когато ми е тъжно се разсмивам с тях.Аз също не вярвах на магията докато не я намерих.И знаеш ли така е над 25 год.Не форуми ами прословути врачки и ходжи обиколих...Все тая.Ако някой наистина е вещ и знае няма да го пише......Давам ти пример за магия-любов....Конци,свещи и незнам си какво....С това си играех когато бях на 25....Незнаеш ли самият ритуал и точният текст нищо нестава.И най-големият глупак няма да го пише във форума.Самата аз имах проблеми във връзката ми.Магичната формула и начина за правене на магия за да върна човека я открих преди повече от 20 год.Но не я направих защото се връща като бумеранг...Изпитах го.... Така че самата тя да се успокои първо и след това размисли какво да прави.Всеки ще пише колкото си иска и ще я обърка повече. icon_flowerface
Аватар
sidnikam
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valko » 27 Сеп 2009, 18:55

sidnikam написа:Валко имаш право как правят магия и на двамата,а хваща само единият.Нещо не ми се вързват нещата.Магия която е за раздяла при условие,че е правена и върху момчето трябва и на него да му се отрази.Не е необходимо болест,а просто отръпване.То липсва..... icon_flowerface

зависи какво се прави, по принцип нещата са малко опасни при правене върху кръвен роднина защото при липсата на защита е много вероятно да се отразят върху правещия. Те вариантите за въздействие са невероятно много, започвайки от въздействие със целта непрекъснати скандали стигащи до бой, през изстудяване на чувствата стигащо до безразличие, и стигайки до курвенско проклятие където жената тръгва по мъже и забравя за семейния живот като такъв или въздействие със цел безбрачие. Всичко е въпрос на избор и ЛИЧНОТО желание на този който прави. Пък и според думите й, щом се усеща, че се прави нещо - значи нещата работят и е въпрос на време да се пробие естественната защита и да се проявят физически и нито мислене за огледала или пердета или вибрации няма да помогне против това.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valko » 27 Сеп 2009, 19:07

sidnikam написа:RAIN.... Винаги съм уважавала твоите мнения.Но относно да прегледа форума аз самата се натъкнах в самият сайт на такива глупости,че когато ми е тъжно се разсмивам с тях.Аз също не вярвах на магията докато не я намерих.И знаеш ли така е над 25 год.Не форуми ами прословути врачки и ходжи обиколих...Все тая.Ако някой наистина е вещ и знае няма да го пише......Давам ти пример за магия-любов....Конци,свещи и незнам си какво....С това си играех когато бях на 25....Незнаеш ли самият ритуал и точният текст нищо нестава.И най-големият глупак няма да го пише във форума.Самата аз имах проблеми във връзката ми.Магичната формула и начина за правене на магия за да върна човека я открих преди повече от 20 год.Но не я направих защото се връща като бумеранг...Изпитах го.... Така че самата тя да се успокои първо и след това размисли какво да прави.Всеки ще пише колкото си иска и ще я обърка повече. icon_flowerface

аре са, ... вариантите за бумеранг са 3
1. платила си като откуп по-малко отколкото е цената на това което си поискала
2. направила си грешка при изпълнение и бумерангът е вид наказание за тази грешка
3. изполване на погрешна или недоработена методика в която нещата се задействат, но не стигат до края или се объркват и се забиват в последна глуха.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 27 Сеп 2009, 20:51

sidnikam написа:RAIN.... Винаги съм уважавала твоите мнения.Но относно да прегледа форума аз самата се натъкнах в самият сайт на такива глупости,че когато ми е тъжно се разсмивам с тях.Аз също не вярвах на магията докато не я намерих.И знаеш ли така е над 25 год.Не форуми ами прословути врачки и ходжи обиколих...Все тая.Ако някой наистина е вещ и знае няма да го пише......Давам ти пример за магия-любов....Конци,свещи и незнам си какво....С това си играех когато бях на 25....Незнаеш ли самият ритуал и точният текст нищо нестава.И най-големият глупак няма да го пише във форума.Самата аз имах проблеми във връзката ми.Магичната формула и начина за правене на магия за да върна човека я открих преди повече от 20 год.Но не я направих защото се връща като бумеранг...Изпитах го.... Така че самата тя да се успокои първо и след това размисли какво да прави.Всеки ще пише колкото си иска и ще я обърка повече. icon_flowerface

Разговорът излиза много извън контекста на темата, но не всичко опира до ритуала. Мога да ви напиша
възможно най-доброто или дори най-екзотичното, което ми е познато като ритуал с подробни обяснения
и въпреки това ще е безполезно в ръцете на много. Ако ни се развали колата, отиваме при техник, без
необходимия опит и знание (а често и призвание) едва ли може да направим нещо, така е и с магията.
Вярно е, че тук има и много практически непотребна информация, но също така има и полезни неща...
поне се старая да давам такива, дори и само с цел запознаване като магическа практика. Не очаквайте
обаче всеки с проблем да влезне в този или който и да било форум, да прочете нещо и всичко да се
оправи, няма как да стане. Лесни пътища няма. Един от ключовете при онези които са постигнали добър
опит и вещина е постоянството и съчетаването на знанието със здрава работа и това което може да
изглежда като умение за предизвикване на ефект идва като резултат от това, а не просто от някаква рецепта.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Lord Voldemor » 27 Сеп 2009, 21:26

Валко,написа десет поста,в които ,,блестящо''разкритикува останалите мнения,пък не каза нищо на практика.
Да не говорим за оная дивотия с РОДОВОТО ОТСИЧАНЕ-от ей такива съветници най-си патят наивните хора.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот valko » 28 Сеп 2009, 05:43

Lord Voldemor написа:Валко,написа десет поста,в които ,,блестящо''разкритикува останалите мнения,пък не каза нищо на практика.
Да не говорим за оная дивотия с РОДОВОТО ОТСИЧАНЕ-от ей такива съветници най-си патят наивните хора.

Наивните хора повечето патят от съветите да си стоят на дупето без да предприемат нищо когато другите им вредят. Глупаво е да се очаква от мен да публикувам в свободен достъп ефективните методики.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 28 Сеп 2009, 14:43

За да приключа това наддумване(откровено спамене)ще ти кажа Валко,че аз съветите ги давам на лични.Предлагам занапред да си спестим неплодотворните нападки,спазвайки добрия тон на взаимна толерантност.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот Shadow Mage » 29 Сеп 2009, 11:57

the_white_knight : Метода с Астралното огледало си действа по мн начини, вкл. и като потенциално отправена атака ;).

Хмм, още нещо за тея, които им трябват методи за самопочистване или почистване на други. Само за това, че някой метод е даден в Демонология раздела, още не значи че ще Ви се налага да викате Демони на помощ, Дал съм тук един метод с 50-те, не съм се скъсал да разглеждам, но нищо чудно, ако се окаже че там има и повече методи от вс. от другите секции.

viewtopic.php?f=28&t=4731

Имам и едно предложение, от малко по-глобален мащаб, което да спести търсенето на подобни методи. Направете една секция в която да се сложат само ритуали за Banishing, Отваряне и затваряне на кръг в различните традиции, Работа с елементите пак в различните традиции, WatchTowers. Темата да бъде само с конкретни работещи и изпитани ритуали. Да бъде заключена и да се отварч само ако се появи метод или ритуал, който го няма там. в такъв случай съответния ритуал се праща на модератора и той ако прецени че е работещ и го няма може да го добави.
Това е както полезно за начинаещите, така и за останалите. Най-малкото - Бюро-справки с неща за който вс. ще са сигурни че са работещи.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор