BallFace написа:Значи пробвах го и няма никакъв ефект.Нещо съм объркал.Какво трябва да се случи?В смисъл като е забавено времето всичко на забавен кадър ли се вижда?
ахахаха...
1.ако си успял, и си забавил времето примерно 0,1%(1 секунда на 1000), едва ли ще ЗАБЕЛЕЖИШ някъкъв ефект.
2.правенето на "чудеса" без адекватна подготовка не води до резултати, води до разочарование... никой не очаква от първолака да решава дробно-квадратни уравнения, но всеки прилежен 11-токласник от математическа гимназия се справя лесно с тях... четете си теорията поне 10 пъти повече време отколкото се иска за правенето на една практика.
3.пприменато "на доверие" на всеки един даден ритуал почти сигурно гарантира че няма да постигнете целта която се твърди че ритала постига, а ще получите целта която си е поставил сътворилия ритуала... примерно забавянето на времето може да цели да се забави времето в аляска... и при 100% ефект ТУК, в БГ вие нищо да не забележите, въпреки ч
е в аляска времчето ще е двойно по-бавно... това примерно...
4.различаването на сериозните от е*аните практики, с които недобросъвестни автори се "подиграват" на начинаещите, е трудна задача за начинаещия... затова: слушайте по-напредвалите, силата да ви тръшне, и не се занимавайте с глупости...
практиката която аз знам за забавяне н авремето, отнеме около 10 мин да се изпълни, но подготовката за тях ми отне около 6 месеца... излишно е да споменавам - доволен съм от резултата и в момента се готва да повторя практиката...
итук е мястото да споменана, че на човек се дава само това за което е готов - забравете да ви спомена в близката година или две как точно става номера, а да го публикувам във форум... хахахаха... просто наточен сатър не се дава на слепи и кьопави... практикувайте това което ви е достъпно днес и ще напреднете много по-бързо отколкото пробвайки да правите "чедеса", упражнявайте си се редовно с простите неща и ще постигнете много повече "чудеса" от едното което така и няма да постигнете за същото време...