ритуал за забавяне на времето..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот firen » 12 Май 2008, 18:17

Съветвам те да не вярваш безусловно и стопроцентово на всичко което четеш някъде, защото може да ти навлече голям проблем това. Не говоря за случая, а по принцип. Тук става въпрос за глупост като цяло, но ако е една магия тип вуду да речем и автора е допуснал някъде грешка в статията която е писал, това може да ти преобърне живота. Кой ще е виновен след това? Ти, че си се доверил насляпо или автора на статията... :wink: Замисли се... От личен опит ти гарантирам, че ако успешно повлияеш на времето чрез хронокинезата по някакъв начин, независимо дали ще е забавяне или забързване, другите хора няма да виждат движенията ти като на Супермен или на психичноболен флегматик. Успех!
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 12 Май 2008, 19:17

Забавяне на времето много успешно може да бъде постигнато чрез хрономагия! Другото може да го забравите.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот ultramarin » 13 Май 2008, 07:14

BallFace написа:Значи пробвах го и няма никакъв ефект.Нещо съм объркал.Какво трябва да се случи?В смисъл като е забавено времето всичко на забавен кадър ли се вижда?
ахахаха...
1.ако си успял, и си забавил времето примерно 0,1%(1 секунда на 1000), едва ли ще ЗАБЕЛЕЖИШ някъкъв ефект.
2.правенето на "чудеса" без адекватна подготовка не води до резултати, води до разочарование... никой не очаква от първолака да решава дробно-квадратни уравнения, но всеки прилежен 11-токласник от математическа гимназия се справя лесно с тях... четете си теорията поне 10 пъти повече време отколкото се иска за правенето на една практика.
3.пприменато "на доверие" на всеки един даден ритуал почти сигурно гарантира че няма да постигнете целта която се твърди че ритала постига, а ще получите целта която си е поставил сътворилия ритуала... примерно забавянето на времето може да цели да се забави времето в аляска... и при 100% ефект ТУК, в БГ вие нищо да не забележите, въпреки ч
е в аляска времчето ще е двойно по-бавно... това примерно...
4.различаването на сериозните от е*аните практики, с които недобросъвестни автори се "подиграват" на начинаещите, е трудна задача за начинаещия... затова: слушайте по-напредвалите, силата да ви тръшне, и не се занимавайте с глупости...

практиката която аз знам за забавяне н авремето, отнеме около 10 мин да се изпълни, но подготовката за тях ми отне около 6 месеца... излишно е да споменавам - доволен съм от резултата и в момента се готва да повторя практиката...

итук е мястото да споменана, че на човек се дава само това за което е готов - забравете да ви спомена в близката година или две как точно става номера, а да го публикувам във форум... хахахаха... просто наточен сатър не се дава на слепи и кьопави... практикувайте това което ви е достъпно днес и ще напреднете много по-бързо отколкото пробвайки да правите "чедеса", упражнявайте си се редовно с простите неща и ще постигнете много повече "чудеса" от едното което така и няма да постигнете за същото време...
Аватар
ultramarin
Модератор

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор