Тъмната страна на силата.

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Гост » 04 Фев 2005, 14:33

Съжалявам за късния си отговор.
Дали съм заблуден?
Дали Злото е предтекст за черна магия?
Дали Искам или изобщо бих поискал да се занимавам с черна магия?

Тук всички грешите...Аз съм Зъл , вярвам в Злото. Но Кой е Казъл че злото е Черна магия.Както Доброто така и злото има различни форми.И това че съм избрал "грешния" за вас път ме прави Заблъден.
Зло = - Добро
Добро = - Зло
Добро + Зло = Баланс .
Това е моят начин на мислене и ако не ви харесва нищо не мога да направя. Злото е истината за мен и за много други.А който си мисли че е добър или се бои от Злото в себе си нека остане такъв какъвто е...
Гост

Мнениеот Dark_PhoeNix » 04 Фев 2005, 14:38

Това бях Аз. Извинете че бях гост , но имаше проблеми с AutoConnect-a...
Live or Die.I don't Care.
Аватар
Dark_PhoeNix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 04 Фев 2005, 15:53

Точно това ни прави различни.Всеки мисли по различен начин.Това Dark_PhoeNix е твоето мнение и точно това те прави различен.Аз може и да не съм съгласен с тебе,но това е твоето мнение и ти вярваш в него,а човек който има свое мнение и го отстоява е човек,достоен за уважение.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот fly^spirit » 04 Фев 2005, 20:00

Всеки има право на избор,а и избор винаги има,всеки си носи кръста.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vault » 04 Фев 2005, 20:43

Точно това ни прави различни.Всеки мисли по различен начин.Това Dark_PhoeNix е твоето мнение и точно това те прави различен.Аз може и да не съм съгласен с тебе,но това е твоето мнение и ти вярваш в него

Dark_PhoeNix подкрепям мнението на MaRiO, а колкото до злото то наистина съществува във всеки от нас, едни се обръщат към него, а други го потискат и предпочитат доброто в себе си - така е било, така е и така ще бъде.

Аз лично много пъти съм си задавал този въпрос.На чия страна съм.И накрая го разбрах.Ако ще горя в ада, то нека ада ми е Роден дом.

;) Защо си мислиш, че Ада е най-ужасяващ има неща пред които Адът БЛЕДНЕЕ ;)
The Night embrace you!!!
Аватар
Vault
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 04 Фев 2005, 21:54

Anonymous написа:Съжалявам за късния си отговор.
Дали съм заблуден?
Дали Злото е предтекст за черна магия?
Дали Искам или изобщо бих поискал да се занимавам с черна магия?

Тук всички грешите...Аз съм Зъл , вярвам в Злото. Но Кой е Казъл че злото е Черна магия.Както Доброто така и злото има различни форми.И това че съм избрал "грешния" за вас път ме прави Заблъден.
Зло = - Добро
Добро = - Зло
Добро + Зло = Баланс .
Това е моят начин на мислене и ако не ви харесва нищо не мога да направя. Злото е истината за мен и за много други.А който си мисли че е добър или се бои от Злото в себе си нека остане такъв какъвто е...

Зъл ли си ?Или така ти се иска да мислят останалите?Горе написаното означава баланс нали.Малко си нервен,излязал си от центара ,но нищо.Ние сме сами.Големия град,сянка,лек полъх миришещ на разложени кучешки трупове,ноща е мека влажна,има локвички от избила канализация ,няма луна,няма звезди,тишина,чува се само дишането.Лекия ветрец гали лицето ти,гледаш светлините на града,виждаш фалшивите лица,усмивки,. Всеки се прави на този който не е. В мрака си само ти ,и си спомняш колко е несправедливо всичко около теб,мислиш,обзема те гняв,стискаш с юмрук ,но нищо не можеш да промениш.Мислиш си "трябва да има някакъв начин да променя това".Едно зло трябва да се покаже, със всичката си сила и мощ .И тогава тези червей,охльови,лицемери,двуличници,интриганти,мазници,алчни сноби,лигави "дупета",на тате и мама,кекави тешкарчета ще си получат своето от мойта щедрост.Страхотна нощ icon_badgrin
И ще си останем сами,тази злоба ще ни унишожи и никои няма да ни помни :mrgreen:
Гост

Мнениеот Mixael » 04 Фев 2005, 22:14

Аз ;)
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 04 Фев 2005, 23:27

Mixael много добре казано.Знаиш ли в много случаи се правим точно на такива каквито другите ще ни харесат.Направило ми е впечетление и друго,повечето хора,които са вътрешно добри хора се претставят за лоши и зли,те искат просто така да изглеждат пред другите.Искат явно да бъдат така забелязани и искат да бъдат по-заплашителни,въпреки,че не им е такава природата.Тъйче Dark_PhoeNix немислиш ли,че ти вътрешно си добър човек,и то много,но просто ти е писнало хората да злоупотребяват с твойта доброта и искаш да се покажеш в друга светлина.Ти може и да искаш да станеш зъл,но можеш ли го,немислиш ли че не ти е такава природата?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 05 Фев 2005, 00:03

Мдаа, понякога да бъдеш някой в представите на другите те прави Някой. Тогава всъщност ти си Ти. За мен това са комплекси....
Незнам обаче под знаменателя зло - какво да разбираме под зло?
Е Dark_PhoeNix, ника ти е показателен.. обичаш мрака... добре. Ами то и останалите го обичат. Кое според теб е зло? Какво зло би сторил? За каква магия говорим ако не черна? Аз не отъждествявам Черната магия със злото само защото е черна. Това са само понятия.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Hohi » 05 Фев 2005, 00:42

Zdraveite vsi4ki!az sum absolutno nova v tozi sait,4eta vsi4ko tova i mi e stra6no interesno.kato vseki 4ovek i az iskam da imam "onaq" sila,s koqto da postigam celite si.I vse pak,suvsem dobronamereno pitam-naistina li mojete da pravite magii,v smisul da vliqete na horata,da im vni6avate misli,da gi karate da pravqt kakvoto vie iskate?Mnogo mi se iska da sum kato vas,no izpitvam neveroqten strah,4e s moite postupki moga da promenq karmata na nqkoi,a tova estestveno 6te e otrazi i na moqta.Otnovo povtarqm-suvsem dobronamereno pitam-vuzmojno li e?
Аватар
Hohi

Мнениеот Dark_PhoeNix » 05 Фев 2005, 10:32

Чували ли сте мисълта "опознай себе си".
Е , аз това направих. Отделих много време и размишлявайки над своите постъпки и отношението на другите към мен и моето към тях стигнах до извода - Аз съм Зъл. Не желая да правя добро на никого.Искам просто да съм един Зъл,Двуличен,Лицемерен,Завистлив и Отмъстителен Тип , Който гледа как да спечели Манипулирайки и вредейки на другите.Пък било то с Магия.А повярвайте Такъв съм.Странна способност е това да отблъскаш всички, които ти се доверяват или те уважават. Странно е как Аз може и Деградирайки и Странейки от обществото все пак хабя време да споделям мислите си.Но както и да е...

P.S. Не искам да засегна никого , но съм твърдо против мнението че Има по- Жестоки неща и от АДА. В продължение на няколко Хилядолетия той е бил описван като най-Жестокото е Страшно място.И повтарям без да засягам (надявам се никого) Защо си мислите (някои от вас) Че Ада Бледнее.Нима многото доста по извисили се магьосници в историята не са Го казали. Ада си е Ад и никой не може да го описва без Да е бил Там.И признайте си Не сте били Нали ?...
Аватар
Dark_PhoeNix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 05 Фев 2005, 12:20

Dark_PhoeNix ти или наистина си такъв,а именно "Зъл,Двуличен,Лицемерен,Завистлив и Отмъстителен Тип , Който гледа как да спечели Манипулирайки и вредейки на другите.",или избиваш някви комплекси в тази насока.Все пак,ако е първото жалко за тебе.Не че искам да те обиждам,но тези хора никак не ми се нравят ;)
А доколкото за Ада,Dark_PhoeNix такова място несъществува.Не се заблуждавай:)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 05 Фев 2005, 12:22

az sum absolutno nova v tozi sait,4eta vsi4ko tova i mi e stra6no interesno.kato vseki 4ovek i az iskam da imam "onaq" sila,s koqto da postigam celite si.I vse pak,suvsem dobronamereno pitam-naistina li mojete da pravite magii,v smisul da vliqete na horata,da im vni6avate misli,da gi karate da pravqt kakvoto vie iskate?

ЕМи след като невярваш не разбирам какво търсиш тука:)А по отношение за онази сила,всеки човек я има.Магията е навсякъде околко нас,тя е в нас.Природата ни е създала такива,жалко,че не всички го разбират...
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 05 Фев 2005, 15:48

Аз вярвам в това,увличам се и ми е интересно.От опит знам,че всеки има силата.Казвам от опит,защото пожелая ли нещо много силно,толкова силно,че да изтръпна цялата-то става,колкото и невъзможно да е и става по най-добрия начин за мен.Мисълта ми беше,наистина ли забърквате някакви отвари,четете заклинания,призовавате сили или всичко е мисъл и концентрация?Благодаря ти МаРиО,че ми отговори,сигурно ти е писнало да ти задават такива въпроси:)
Гост

Мнениеот Dark_PhoeNix » 05 Фев 2005, 18:39

Много си Прав. И дори да ти изглеждам жалък Аз все пак искам да споделя нещо. Самата черта от характера ми Двуличен не се спира до Две Лица а се разпростира дори до два различни характера.Знам звучи смешно, каква връзка има тук развдояването на личността но все пак. Представи си човек , който в един момент Садистично се радва над болката причинил на Другите а в следващия си казва "Нищо и Никой Не Ме Интересува". Раздвояване. Зъл Активен - Двуличен,Лицемерен,Завистлив и Отмъстителен Тип и Зъл Пасивен - Непукист , мислещ само за себе си , затворен , егоистичен но Неутрален. Вярно изглежда Смешно , но всяка дума е истина . Повярвай ми В даден момент Се Ненавиждам , а в следвавщия се гордея с това , което съм.
И да... Възможно е да се правя " на лошо момче". Но всичко си има граници , а аз винаги ги прекрачвам.

P.S. Никой да не си мисли че се размеквам и Злото в мен отслабва.Сега То спи...
Аватар
Dark_PhoeNix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mixael » 05 Фев 2005, 19:22

Раздвояване -не вярвам,ако страдаше от такова нямаше да си тук.По скоро ти бягаш от собствените си действия.Как би могъл да се наслаждаваш над болката на другите,като няма как да я видиш.Да не мислиш че някои ще ти падне в краката и гърчейки се от болка да те моли да спреш.Според мен си способен на някоя интрига и на нищо друго.Какво завиждаш,на кой?Защо?Нали си лошия,лошите не завиждат,завиждат им добрите.Защо пасивен,?Винаги трябва да си активен,пробивен,нагъл,отворен не затворен.Но мисля че не си този за когото се преставяш,нещо ни гъбаркаш. ;)
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dark_PhoeNix » 05 Фев 2005, 20:29

Е сега вече ме ядоса. Не исках да се стига до тук. Нима съм сбъркал като реших да се разкрия пред напълно непознати. За останалите все още незнам но Ти Доста ме ядоса. За кой се мислиш че да казваш кой завижда , кой е активен и кой пасивен. Нима ти тук си този който с тежката си дума ще променя начина на мислене на хората . Като заговорих за тях за пореден път се убеждавам че от всичко във вселената Човека е най - незначителния индивид. И дано никой Човек не се опитва да ми обяснява философията на живота си защото ако зависеше от мен бих избрал да не бъда Човек. Откога господин Великия магьосник знае Какво чувстват останалите вътрешно. КАзвам самата истина и ако за теб взимането на подбив е начина да критикуваш другите то мога да кажа само едно. Срам и позор за Магията с която си се захванал.
Аватар
Dark_PhoeNix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 05 Фев 2005, 20:53

Раздвояване?! Това вече ми изглежда на шизофрения и тогава нещата не са нито зли, нито мистични, а направо тревожни.
И все пак Dark_PhoeNix тук всеки има право на свое мнение, на ЛИЧНО мнение. Не си сгрешил, че споделяш, но винаги трябва да си малко мнителен! Ако наистина си зал, ами добре зъл си.... всеки сам си избира. Това не, че не може да се промени, това е въпрос на личен избор и явно ти харесва.
Чудя се само за какво злина говорим. Аз все още не проумявам на коя болка се радваш? На садистичната? Или само искаш да е така? Какво да разбираме под пасивен и активен?

За Ад няма да говоря. За мен това е библейско понятие.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Dark_PhoeNix » 05 Фев 2005, 21:06

Това е наистина човек, който задава правилните въпроси на правилното място. Изпитвам Задоволство от страданието на другите. Хайде ако звучи по - нормално. Може би не съм се изразил правилно за Болката.Извинявам се... Но това не оправдава нито Мixael нито пък мен. Пак повтарям . Чувствам се раздвоен. До преди време Доброто (Да учудващо нали) заемащо малка част от мен по някакъв начин съумяваше да Напомня за присъствието но Наскоро то се преориентира към Мнозинството.Зло.Добре звучи нали .Двойно зло. Още по-добре. Но Раздвоено Зло.Звучало било Гърбаркане. Аз виновен ли съм за Характера си. Лесно е да кажеш на някого "Промени си характера" Но хич лесно не става промяната.И особено ако причината за Това продължава да влияе както е повлияла преди.
Аватар
Dark_PhoeNix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 05 Фев 2005, 23:32

хм тъмни фениксе,подкрепям мнението на Михаел,според мене не си този,за които се претставяш.Ти не си такъф,а просто искаш да бъдеш такъв.Ако не е вярно,докажиго.
Аз виновен ли съм за Характера си. Лесно е да кажеш на някого "Промени си характера" Но хич лесно не става промяната.И особено ако причината за Това продължава да влияе както е повлияла преди.

Еми докажи го,каква е причината за този твой характер.Май там се крие разковничето.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор