Anonymous написа:Съжалявам за късния си отговор.
Дали съм заблуден?
Дали Злото е предтекст за черна магия?
Дали Искам или изобщо бих поискал да се занимавам с черна магия?
Тук всички грешите...Аз съм Зъл , вярвам в Злото. Но Кой е Казъл че злото е Черна магия.Както Доброто така и злото има различни форми.И това че съм избрал "грешния" за вас път ме прави Заблъден.
Зло = - Добро
Добро = - Зло
Добро + Зло = Баланс .
Това е моят начин на мислене и ако не ви харесва нищо не мога да направя. Злото е истината за мен и за много други.А който си мисли че е добър или се бои от Злото в себе си нека остане такъв какъвто е...
Зъл ли си ?Или така ти се иска да мислят останалите?Горе написаното означава баланс нали.Малко си нервен,излязал си от центара ,но нищо.Ние сме сами.Големия град,сянка,лек полъх миришещ на разложени кучешки трупове,ноща е мека влажна,има локвички от избила канализация ,няма луна,няма звезди,тишина,чува се само дишането.Лекия ветрец гали лицето ти,гледаш светлините на града,виждаш фалшивите лица,усмивки,. Всеки се прави на този който не е. В мрака си само ти ,и си спомняш колко е несправедливо всичко около теб,мислиш,обзема те гняв,стискаш с юмрук ,но нищо не можеш да промениш.Мислиш си "трябва да има някакъв начин да променя това".Едно зло трябва да се покаже, със всичката си сила и мощ .И тогава тези червей,охльови,лицемери,двуличници,интриганти,мазници,алчни сноби,лигави "дупета",на тате и мама,кекави тешкарчета ще си получат своето от мойта щедрост.Страхотна нощ
И ще си останем сами,тази злоба ще ни унишожи и никои няма да ни помни