от Trismegist » 08 Дек 2005, 18:11
Добре дошла сред нас,защотото всеки преди да почне да се занимава с окултните науки и да се интересува от магия е преживял доста гадости с цел да го накарат да търси.Защото,всички нещастия в живота ни идват от незнанието.
И аз съм имал много разочерования от момичета и съм си миалил,че ги отблъсквам с нещо?Даже един много опитен чоек,който е добър астролог и мой приятел ми каза,че няма да ми върви в любовта,защото
съм прекалявал със секса в минали животи.Той не си поплюва,като другите ясновидки и ми е казал дори и датата на смъртта ми.
Това за смъртта не беше толкова гадно,но не мога да преглътна това за жените дето ми го каза.Направо ме урочаса,колкото си нямах вяра.
На скоро ми се случи да имам-3 приятелки една след друга,които изчезваха тъкмо толкова бързо,колкото се появяваха.А колко се зорих да си наглася нещата.Но хитростта докарваше само временни резултати.
Аз също мога да ти дам няколко съвета.В живота има кармични последствия.Може да не си отговорила ня накой мъж,който много те е обичал.Ако не ти е в тежест иди при този мъж и му отговори на чувствата,за да изживее душата му,това което иска с теб.Неговите мисли могат да оказват вличние на съдбата ти-не всички могат да прощават.Не прави това,ако мислиш,че не си готова на такива жерви.
В този живот за всичко си има време и място и ти не трябва постоянно да се притесняваш,защото Бог не е дал повече трудности,отколкото можеш да понесеш.Просто знай и бъди сигурна,че ще намериш това,което търсиш.Има ли го в мечтите ти,значи ще се появи и в живота ти.Има и разни любовни магии,но те няма да ти свършат работа,ако не излезеш сама от отчаянието.
Аз ти дадох пример от живота си,за да видиш,че има и по-зле,но аз сега не се оплаквам от нищо и съм много доволен.
Когато си имала чувства към даден човек,ти допускаш енергийно изтичане от тебе към него.Този човек,може да си тръгне и да ти остави рана,особенно ако е бил по-дълго с теб.Ако прекалено много мислиш за себе си за него и се самосъжеляваш-ти хабиш огромна и изишна енергия,която те сасипва,съсипва самочувствието и бъдещето ти.Намери си някаква смислена цел,за която да живееш и всичко останало само ще си дойде.Колкото повече се притесняваш дали ще си намериш приятел,толкова по-трудно ще го намериш.
Каквото и да ти кажем повече,от теб си зависи само.Ние сме с теб късмет.
ps
Прави полезни неща,за теб и за хората-това ще привлече късмета в живота ти.Не живей само като консуматор,прочети някоя книга,опитай се да твориш нещо,прави гимнастики и пр.Често отчаянието и стреса в организма ти са причинени от прости химически процеси,от замърсяването на организма ти.От това идват депресии.Прочети някоя книга на Петър Дънов-даже има една "Сила за Живот".Един мъж може да се уплаши от твоето отчаяние и липса на самочувствие и вяра.Само това ти пречи според мен.Търсиш другаде това което е в теб.Подобно на молитвата към Бог и магията няма да ти помогне ако не си помогнеш и сама.Има заклинания и ритуали,които имат 100% ефект,но ще е грях да получиш нещо по-този начин,ако не си готова за него.