Какво да направя???

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот alabyna » 08 Дек 2005, 11:41

Здравейте,от скоро чета този форум и научих доста интересни неща.Аз лично не разбирам от магии и тем подобни неща,но въпреки това ми е интересно.Дълго се колебах дали да пиша,но ще се радвам ако някой може да ми помогне,дори и само със съвет.
От 7-8 месеца нещо става около мен.Не става въпрос за конкретен проблем,по скоро е комплексно.През май месец приключих една връзка/не по мое желание/,която означаваше много за мен.Трудно преживях раздялата и още се боря с това.От тогава като че ли всичко върви назад- и в личният ми живот и в работата.Каквото и да започна се проваля.Но най лошото е че вече започнах да се изморявам от всичко това.По принцип съм борбен човек и винаги се опитвам да намеря начин,но от около месец дори нямам желание да правя каквото и да било.Наистина се опитвам да променя нещата,но в един момент като виждам,че не става по-добре...просто нямам сили вече!
Тук прочетох доста неща за магии,негативно влияние и т.н. и си помислих да не би и при мен да има нещо такова.Дори направих това с 3те капки олио във вода,но не се разтвориха.И това с изггорялата кибритена клечка,но и тя не потъна...Значи всичко е наред.
Какъв е тогава проблема???
Моля ако някой мисли,че може да ми помогне да го направи чрез форума.
Благодаря на всички,дори и само че прочетохте това.
Аватар
alabyna

Мнениеот heress » 08 Дек 2005, 12:03

Намери си приятел. (ново гадже) и всичко ще е ок :)

В момента ще разсъждавам като психолог:
Още не си преживяла напълно раздялата с онзи човек. Който явно е бил много скъп за теб. и все още е в съцето ти. Но ти трябва да го забравиш.
А това е много трудно. Казвам ти го защото преди доста време и на мен се случи нещо подобно, дори постнах стихче на тая тема: Вампирика се казва. Но трябва да го забравиш, Да не ти липсва изобщо и да не чувстваш въобще нищо към него. Много е трудно, но няма как. А тва най-лесно може да стане като си намериш друг приятел. :) Човек който по нищо не прилича на бифшия ти, дори може само да го използваш за няколко месеца.
Друго което ще те посъветвам да направиш е просто да се разсееш малко. Иди на планина или на почивка за 1 седмица с приятели. Купонясвайте, забавлявайте се. Кажи си напук, ако трябва : Аз ще се забавлявам. Когато си сред приятели и си прекарваш добре всичко отминава много по-лесно. :)
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alabyna » 08 Дек 2005, 13:52

Благодаря,но всичко това вече съм го пробвала.Проблема не е в това,че не мога да го забравя.Това вече съм го преживяла...е понякога си спомням за него,но само за миг,после отминава,приключила съм с това.Проблема е че не мога да започна нова връзка,като че ли мъжете се притесняват от мен...странно е,не мога да го обясня.
Чудя се дали аз мога да пробвам някой от тези ритуали за привличане на любов?дали ще се справя?
Аватар
alabyna

Мнениеот AZA » 08 Дек 2005, 15:53

А струва ли си .. да имаш любов която не е истинска ?!
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Der_Tod » 08 Дек 2005, 16:05

Може просто късметът ти да е "затворен", така да се изразя. Тогава е препоръчително или да се обърнеш към специалист, който да ти изработи талисман или просто да изчакаш да отмине, ако това изобщо е възможно. Или ако пък няма друг начин, започни живота си "отначало", събирай се с нови хора, намери си нови занимания.. но едва ли толкова крайни мерки са нужни.
The Death will come to us all...
Аватар
Der_Tod
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alabyna » 08 Дек 2005, 16:28

А би ли ми обяснил някой какво значи,че късмета ми е "затворен"?Как може да е станало това?Извинявам се за невежеството,но наистина не разбирам нищо от тези неща.
И къде да намеря някой който би могъл да ми помогне?От това което съм чела мисля,че има доста вещи по тези въпроси хора тук.
Дали някой тук може да ми помогне?
Аватар
alabyna

Мнениеот Trismegist » 08 Дек 2005, 18:11

Добре дошла сред нас,защотото всеки преди да почне да се занимава с окултните науки и да се интересува от магия е преживял доста гадости с цел да го накарат да търси.Защото,всички нещастия в живота ни идват от незнанието.

И аз съм имал много разочерования от момичета и съм си миалил,че ги отблъсквам с нещо?Даже един много опитен чоек,който е добър астролог и мой приятел ми каза,че няма да ми върви в любовта,защото
съм прекалявал със секса в минали животи.Той не си поплюва,като другите ясновидки и ми е казал дори и датата на смъртта ми.
Това за смъртта не беше толкова гадно,но не мога да преглътна това за жените дето ми го каза.Направо ме урочаса,колкото си нямах вяра.
На скоро ми се случи да имам-3 приятелки една след друга,които изчезваха тъкмо толкова бързо,колкото се появяваха.А колко се зорих да си наглася нещата.Но хитростта докарваше само временни резултати.

Аз също мога да ти дам няколко съвета.В живота има кармични последствия.Може да не си отговорила ня накой мъж,който много те е обичал.Ако не ти е в тежест иди при този мъж и му отговори на чувствата,за да изживее душата му,това което иска с теб.Неговите мисли могат да оказват вличние на съдбата ти-не всички могат да прощават.Не прави това,ако мислиш,че не си готова на такива жерви.
В този живот за всичко си има време и място и ти не трябва постоянно да се притесняваш,защото Бог не е дал повече трудности,отколкото можеш да понесеш.Просто знай и бъди сигурна,че ще намериш това,което търсиш.Има ли го в мечтите ти,значи ще се появи и в живота ти.Има и разни любовни магии,но те няма да ти свършат работа,ако не излезеш сама от отчаянието.
Аз ти дадох пример от живота си,за да видиш,че има и по-зле,но аз сега не се оплаквам от нищо и съм много доволен.
Когато си имала чувства към даден човек,ти допускаш енергийно изтичане от тебе към него.Този човек,може да си тръгне и да ти остави рана,особенно ако е бил по-дълго с теб.Ако прекалено много мислиш за себе си за него и се самосъжеляваш-ти хабиш огромна и изишна енергия,която те сасипва,съсипва самочувствието и бъдещето ти.Намери си някаква смислена цел,за която да живееш и всичко останало само ще си дойде.Колкото повече се притесняваш дали ще си намериш приятел,толкова по-трудно ще го намериш.
Каквото и да ти кажем повече,от теб си зависи само.Ние сме с теб късмет.

ps
Прави полезни неща,за теб и за хората-това ще привлече късмета в живота ти.Не живей само като консуматор,прочети някоя книга,опитай се да твориш нещо,прави гимнастики и пр.Често отчаянието и стреса в организма ти са причинени от прости химически процеси,от замърсяването на организма ти.От това идват депресии.Прочети някоя книга на Петър Дънов-даже има една "Сила за Живот".Един мъж може да се уплаши от твоето отчаяние и липса на самочувствие и вяра.Само това ти пречи според мен.Търсиш другаде това което е в теб.Подобно на молитвата към Бог и магията няма да ти помогне ако не си помогнеш и сама.Има заклинания и ритуали,които имат 100% ефект,но ще е грях да получиш нещо по-този начин,ако не си готова за него.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 09 Дек 2005, 13:37

няма да ти обяснявам как и откъде може да се е получило това заключване на късмета, но ще ти кажа вариант за отключване. при мен винаги е помагало:

сутрин рано ще си направиш мълчана вода (наливаш вода от три различни извора или тръбопровода, но не и от твоя дом,и правиш това при пълно мълчание) да не е много. в нея потопи своя дреха и ако може да попие водата. простри я да изсъхне,и когато това стане я опаковай във вестник и я занеси в църква. трябва да я скриеш зад икона на Дева Мария. остави я да пренощува там и на другия ден си я вземи сутринта. носи дрехата 3 поредни дни без да я сваляш. най-добре е да е потник. и не казвай на никого за това което правиш.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот alabyna » 09 Дек 2005, 18:37

Благодаря ти Trismegist за милите думи.Когато има някой да ти каже нещо такова се чувстваш по-добре и си мислиш,че всъщност нещата не са чак толкова лоши и можеш да се справиш,поне аз се чувствам така.Наистина се опитвам да променя нещата и не съм загубила съвсем вярата си,но има моменти в които ми е много трудно.Няма да се опитвам да правя любовни магии и заклинания,просто мисля,че не са за мен тези неща.Наистина не ги разбирам,а мисля че всеки трябва да се занимава с това от което разбира.Така,че магиите ги оставям на вас .
Благодаря и на теб debika за съвета.Това може и да се опитам да го направя,все пак не е магия и мисля,че не се изискват специални познания.
Аватар
alabyna

Мнениеот Trismegist » 09 Дек 2005, 20:50

И на мен ми е приятно,че са ти подействали така.Просто трябва да знаеш,че абсолютно всяко нещо в живота си има причина и често ти се случва,за да се научиш да мислиш и да те подтикне към това.Накои хора пак не търсят причина и затъват все повече.
Всичко в живота е една магия.Това което debika ти е писала,също е вид магия.Хората са си изградили грешна представа за магията.Бих казал,че те не знаят нищо повече за нейното естество,от това да напишат тази дума правилно.Магията е философия за живота,тя е едно учение подобяващо наука,което съчетава многото други учения-тя ги обединява.Магията не е религия,не е секта,не е учебен предмет.Тя е всичко това.Тя не е добра или лоша-тя е идвете.
Няма съществена разлика,между мисленето на един учен изобретател и един вещ магьосник.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 12 Дек 2005, 13:24

напълно споделям мнението ти , магията е породена от бита и е наука за живота .
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот lavender » 29 Дек 2005, 16:32

Здравейте всички честита коледа!Имам един въпрос: когато имаш възможност да получиш дадени знания и когато въпросното получаване на тези знания е свързано със сериозен риск,може би дори загуба на живот,каво да направи в този случай човек?Като се има предвид че риска може и да не доведе до нищо лошо и че въпросния човек отчаяно желае тези знания но пък е и много страхлив?
Аватар
lavender
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 29 Дек 2005, 18:18

Za tebe li stava vapros xexexe!
Ами аз лично се примирявам с факта,че може да си изпатя и си слагам нещата на кантар.Какво ще ми донесе знанието и дали ще компенсира евентуалната жертва,дали е по-важно от нея.Ако смяташ,че не е тогава не го искай.Изчакай да узрееш за него да го оцениш.Има такова знание дето само със труд може да се научи.Ако си решил да го научиш за един ден,може да ти причини големи страдания.Добре е,както се казва-Бавно,но славно!
Лек за страха има само чрез разбирането и осъзнаване на ситуацията.
Човек се страхува най-вече от неизвестното.
Аз казвам най-много да умреш и това ми помага,защото ми дава известност.:)
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор