Може ли някой да ми каже дали въпросната гледачка не е объркала нещо или просто е целяла това да стане?Като се има в предвид ,че на съпруга ми казва една информация относно брачния ни живот , на мен друга.

Благодаря предварително
Модератор: Nemezius
strela написа:Преди време бяхме със съпруга ми на гледачка,тя ни каза,че имаме магия и трябва да преспим 3 нощи с катинарчета под възглавниците.Направихме го и отидохме при нея,тя отключи катинарчетата,като ни каза,че ключетата трябва да ги носим с нас,а катинарчетата да ги хвърлим в течаща вода.Направихме всичко това и от тогава нещата започнаха да вървят на долу.Дори много на зле бих казала.
Може ли някой да ми каже дали въпросната гледачка не е объркала нещо или просто е целяла това да стане?Като се има в предвид ,че на съпруга ми казва една информация относно брачния ни живот , на мен друга.![]()
Благодаря предварително
xermes написа:izglejda poznavash dobre sveti kiprian..moje bi znaesh i koga see rodil..i koga e bil posveten parvo v tamnata strana..mojebi znaesh kolko bratia i setri ima..ili koia zodia e...bi li bil taka dobar da si dadesh adekvatnata informacia po vaprosa za sveti kiprian..izglejda znaesh pove4e ot men..)6tom si svetnat po vaprosa 4e niam po-silna molitva ot negovata...bi li bil taka dobar da ni "prosvetli6" po vaprosa za da znaem i nie neposvetenite koe e po-silno ot tova..
)
i..o6te edna informacia za tvoe li4no polzvane..ako ne si v edna sitema..a ja nabljudvash otstrani--po dobre ne si davi mnenieto..)4e da komentira6 ne6to koeto ne poznavash--nali znaesh kakvo reklamira6..po tozi na4in..
)ami..neadekvatnoto si mnenie..
)kakto e kazal madreca..da otri4a6 ne6to koeto ne razbira6--zna4i da reklamira6 sobstvenoto si nevejstvo..
)lek den ti jelia..
)