Една молба!!!!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот zaek » 19 Фев 2006, 17:06

Сигурно молбата ми ще прозвучи малко глупаво но имам нужда някой да ми каже някакв пречистващ ритуал който да е по за нащинаещи като мен.Пробвах пречистваща баня и имаше ефект но малък.Напоследак се чувстам малко дисконфортно и ми се ще да направя нещо.Смятам че един такъв ритуал-за пречистване на негативна енергия и зареждане с нови сили-ще ми помогне.Попрерових сайта а и други места но не намерих нищо подходящо все са защитни ритуали.Много ще съм благодарна на всички които ми помогнат.Предварително благодаря. :roll: :oops:
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dido » 20 Фев 2006, 15:01

Направи нещо друго - пак с вода, само че този път с душ. Ето нещо, което аз правя, когато се чувствам напрегнат и "изцеден" - влизаш под душа и визуализираш, че водата преминава през тялото ти и около него. Заедно с нея, от теб, през върховите на пръстите на краката ти се изтича студена чернилка, която съдържа цялото напрежение, което ти тежи.Ти вече не си в банята си. Душът вече не душ, а водопад от искряща енергия, която те облива със сила попиваща в тебе. Средата около теб може да е каквато си пожелаеш - стига да ти носи щастие.Това е много индивидуално и лично. Аз предпочитам едно точно определено място на гора, която познавам. Лека си като перце и топлинат на водопада от енергия те кара да се чувсташ защитена. Просто идеята цялата визуализация трябва да е насочена към отмиване на негативното и заместването му с "чисота". Поеми дълбоко въздух и с това ритуала завършва. Ако искаш след преключване на ритуала визуализирай сфера от светлина около теб и знай, че тази сватлина е защитен щит. Музика и аромати помагат - такива, каквито ти допадат на теб. Между другото това помага и при главоболие.
Аватар
Dido
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 20 Фев 2006, 18:01

Благодаря ти Дидо ще го пробвам веднага....имам нужда icon_thanks
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 20 Фев 2006, 21:02

Хей, Дидо! Това и аз го правя!
А щом има повече от един човек, за който дадено нещо действа, значи би трябвало да действа и за други... ^_^

п.с.: Една отпускаща хладка (наблягам:ХЛАДКА не гореща) вана също помага, особено в комбинация с горепосоченото упражнение.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор