39.The Thirty-Ninth Name is ARANUNNA.
Giver of Wisdom, Counselor to our Father, ENKI, Knower of the Magickal Covenant and of the Laws and of the Nature of the Gates.
This is a useful Spiritual Guide for those involved in any form of occult self-initiation, for ARANUNNA sometimes acts as a Teacher.
Mad_Mike: Щом търсиш повече информация за Watchera, опитай се с евокацията на горния дух. Поговори с него ако успееш и добре чуй какво ще ти каже за тях.
Ако стане някакъв инцидент с тях, това обикновенно означава че яко си сгазил лука и сериозно си нарушил закона. В такъв случай имаш 2 варианта за действие:
1) Ако имаш представа кое и как си нарушил с максимална скорост да се поправиш.
2) Да призовеш Некрономиконските богове и да ги помолиш да те предпазят от него и да ти посочат къде си сбъркал за да се поправиш.
Забрави за защитните заклинания при положение че си провокирал Watchera да нападне. Дори и едно от най-силните заклинания в книгата - Banishing crown of Anu ще ти осигури само слаба защита срещу него. В книгата се споменава, че има някакъв начин да отслабиш Watchera, но мисля че това ще е страшна глупост от твоя страна ако вземеш да го ползваш тоя метод.
Колкото и да успееш да го отслабиш едва ли ще ти е достатъчно за целите ти, още повече че да отслабваш собствения си Watcher само ше ти навлече допълнителни проблеми от тяхна страна а те не прощават подобни експерименти !!!
И обясни защо ти е толкова рано да викаш Watchera? Ако е само за защита, то определено в книгата си има достатъчно защитни текники и заклинания и без да ти се налага да го викаш може да си добре защитен
Една поправка към поста на nick: Watchera, който в действителност ти се дава по силата на ритуала и т.н. е 1 (един). Но има едно изключение, при което можеш да призовеш със специално и доста късо заклинание Своя Watcher аедно с другите 3 Watchera. В книгата тези 3 са с номера 6, 7 и 38. Това се прави, ако има сериозна опасност за живота ти, но ведниж повикани по този начин 4-те Watchera най-вероятно ще предизвикат касапница на физическо ниво и едва ли ще могат да бъдат спрени преди да избият всичко живо, което представлява някаква заплаха за този, който ги е повикал, и/или за хората, на които им е било наредено да ги пазят.
EXARP: Аз не мисля, че е описано мн добре в книгата, но там са дадени достатъчно добри насоки за да се осъществи на практика.