искам помощ свързана с пътуване

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот WiccaWitch » 13 Апр 2006, 15:48

моля ви за помощ ако може някои да ми гадае или нещо такова майка ми е в чужбина и иска да ме вземе там да уча но аз не искам и ви моля ако някой може да ми гадае незнам защо но имам много странно чувство че ще се случи нещо лошо ако отида при нея
Аватар
WiccaWitch

Мнениеот dark Mind » 13 Апр 2006, 17:06

WiccaWitch написа:моля ви за помощ ако може някои да ми гадае или нещо такова майка ми е в чужбина и иска да ме вземе там да уча но аз не искам и ви моля ако някой може да ми гадае незнам защо но имам много странно чувство че ще се случи нещо лошо ако отида при нея

Не си мисли лоши неща за да не се случват такива..опитай се да погледнеш на нещата от хубавата страна ..демек няма да е толкова фатално ако, отидеш там ..поварвай ми аз живея извън българия от 10г..нещата не са чак толкова лоши. друг е въпроса колко ми липсват близките в Бг:)
Така че, не се излагай ами ..мисли малко по-позитивно! един съвет..забрави за лошите неща..има къде къде по-хубави неща и н ай-вече от това да бъдеш със близките си заедно. :wink: :wink:
Аватар
dark Mind

Мнениеот Arhimikus » 13 Апр 2006, 17:56

Просто те е страх от промяната. Сега си в една такава "особена възраст" в която си мислиш, че ти си най-права и всичко знаеш. Майка ти знае по-добре от теб, повярвай ми! Не се страхувай, и там ще намериш приятели, и там ще се забавляваш... пък и помисли в перспектива, ще имаш много повече възможности ако завършиш извън България. Старите приятели няма да изчезнат, просто вече няма да се виждаш толкова често с тях (като изключим скайп и другите програми по интернет ;) )
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот WiccaWitch » 14 Апр 2006, 10:50

да но майка ми не може да разбере че аз искам тука да си остана и да направя нещо за тази държава а не да отида някаде в чужбина и да живея там и Вярвам че като остана бих допринесла за нещо не казвам че ще направя нещо велико и ще оправя България но пое ще имам принос с нещо дребно дори защото всеки ако се маха от тука кой би остана???Само старци,бедняци и мутри!!!Аз не искам такова бъдеще за България няма значение че ще бачкам като магазинерка или миячка на тоалетни важното е че ще съм в България!
Аватар
WiccaWitch

Мнениеот galina_dim » 14 Апр 2006, 11:00

Миля моя, отиди да учиш в чужбина. Там има друг тип условия и друг тип живот, който тепърва навлиза тук. Съветвам те съвсем искрено, отиди там, вземи максимума от това ,което ти се предлага. Така и майка ти ще е спокойна. След време като станеш пълнолетна, се върни, тук със сигурност ще има полза от теб. Ти не предаваш българия по този начин, просто ще бъдеш много по-полезна, повярвай ми. Заминаването някъде да учиш може само да ти донесе добро и да ти отвори хоризонти. Не е нужно да оставаш там вовеки...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор