Имам нужда от Вас

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот plami-ven » 04 Май 2006, 09:55

Здравейте всички.
Преди време много често посещавах вашият сайт, но друго потребителско име и понеже неможах да вляза с него поради забравяне на паролата се регистрирах на ново.
Сега пак се обръщам кък Вас за съвет. Има един мъж, който познавам от скоро. Запознах ме се покрай работата, но сега не само работата ме вълнува - вълнуваме и самият той като човек и мъж, но нещо ни пречи. Искам да разбера струват ли си моите усилия или по добре да си насоча енергията някаде другаде ?
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 04 Май 2006, 10:19

Ами излез на вечеря с него и му намекни за чувствата, които се надигат в теб.
Ако отговори добре, ако пък не ще ти остане хубавия спомен.
което също е добре.

И не мисли за магии.
Магията е в теб.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот plami-ven » 04 Май 2006, 10:29

Ами там е проблема, че ние излизахме няколко пъти на вечеря и стана ясно, че той откликва на това - даже ще кажа, че той направи първата крачка, но изведнаж незнам какво стана, само се лайем по телефоните че ще се видим, а ж дена на уговорката примерно той все му идват неочаквани гости или е много зает с работата и е възпрепядстван и пак не се вийдаме. А последния такъв примвр е от снощи. А аз почвам да се чуствам тъпо, хем все ме овещава да не му се сърдя, хем пък все е много зает за да се видим. А знам че ако вдигна телефона ще се скараме защото аз малко барзо паля. И сега нензам как да реагирам.
Мечтайте - мечтите се сбъдват!
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 04 Май 2006, 10:32

Ами отсвириго, явно не е за теб.
Но пък наистина може да си има работа.
Ти прецени, никой тук няма да може да ти помогне, освен ти самата
да си решиш проблема.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот plami-ven » 04 Май 2006, 10:43

Е и аз незнам как точно да го реша, дали да атакувам направо или да чакам. А аз желая една връзка, а не моментно забавление.
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vendetta » 04 Май 2006, 10:47

Най - добре (СПОРЕД МЕН) е да му кажеш нещата, които ти искаш да му кажеш като уцелиш точния момент - това ще трябва сама да го усетиш кога. (не помогнах много нали ? но кой освен теб може)

Успех..
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 04 Май 2006, 10:54

Не го търси, ако наистина го искаш! Той ще те потърси, ако има желание - ако няма, просто въпросът е решен, за съжаление - не в твоя полза. Дай му да разбере, че има човек в твое лице, без да се предлагаш. Толкова, останалото е Божа работа angel12.gif
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот plami-ven » 04 Май 2006, 11:23

Ще пробвам да не го търся, а когато се жидим и доиде момента да ми кажа аз какво мисля, чуствам и искам. Пък да става каквото ще.
Аватар
plami-ven
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wolf_kohen » 05 Май 2006, 21:45

Естественият начин една жена да спечели мъж е да го СЪБЛАЗНИ. В смисъл да привлече вниманието му върху себе си (жена която се предлага не е красива гледка... асоциацията е чукай и бягай или "тя нещо иска да ме върже"). Всяка жена си има набор от хитринки с които да събуди мъжкото внимание. Ако не става, значи не си попаднала на мъжа.
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор