Имам нужда от помощ, отдавна се лутам в този форум

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Ring » 13 Дек 2006, 07:37

Имам нужда от помощ, но дори не зная дали ще ми отговорите:(както много други)... Имах приятел преди време 7мес., който и до сега много обичам...Той е чужденец.Повярвах , че ме обича и на всичките му лъжи...започна да ми изневерява оказа се ужасен женкар...След това си замина.Аз като разумен човек се опитах да създам нова връзка, но не можах да го обикна , а само нараних човека до себе си...
Сега имам нужда от помощ, за да замина и само той може да ми помогне...Но дори на малкото ми писма отговаря рядко,може би отново захласнат в някоя жена.Помогнете ми моля...
Аватар
Ring
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 13 Дек 2006, 18:00

искаш помощ... ето един съвет: ако има друга- забрави го и толкова
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Ring » 13 Дек 2006, 18:33

опитвам се да го забравя 8 месеца а и не съм сигурна , че има друга или други...освен това ми е нужна помоща му,става въпрос не за егоизъм , а за генерална промяна,която ще промени живота за добро на мен и цялото ми семейство...
Аватар
Ring
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 13 Дек 2006, 18:35

Да помогнем, за какво?
Ти сама разбираш, че този човек не се интересува по сериозен начин от теб... Той определено няма сериозни намерения спрямо теб, за съжаление. Опитай се да го забравиш наистина, а не да се опитваш да го заместиш с друг.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Ring » 14 Дек 2006, 08:21

Не може ли поне този мъж да мисли за мен, имам нужда от помощта му.След всичко, което ми стори не искам нищо лошо.Аз исках да прекъсна тази връзка преди да се влюбя, но тои ме излъга и използва, а сега когато зависи от него много в живота ми -да го забравя...
Аватар
Ring
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 14 Дек 2006, 15:35

Ако мислиш, че с Магия ще можеш да си помогнеш, за това което искаш, определено трудно би се получило.
Преди да направиш каквото и да било, първо си отговори на въпроса дали това, което искаш би било по вкуса на този мъж...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Ring » 15 Дек 2006, 06:40

Този мъж умишлено съсипа и малкото хубаво в живота ми.Не зная какво му е по вкуса! Аз се опитах наистина да се отделя от него, тогава той започна да ме обгрижва,да се чувтвам виновна и неблагодарна, затова аз не го изоставих...До часа в който той реши, че се е наиграл...
Може би не можеш да разбереш...Но моля те ако знаеш нещо наистна помогни ми!Аз не съм съвсем начинаеща, имам способности, така съм се родила...
Помогни ми моля те...
Аватар
Ring
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 15 Дек 2006, 07:31

Welcome to the real world, Ring. Никой не е казвал че живота е лесен(всъщност live sux big time, но това не е приина да не го живеем). Твърдиш че имаш способности- да, всеки има, но и всеки ги развива; щом имаш някакво ниво на обучение в занаята, би трябвало да знаеш че можеш да направиш каквото искаш в рамките на човешките способности. Ако незнаеш какво- няма проблем, именно затова сме тук, да помагаме с каквото можем. Но, както бе казано някъде, "самотен е пътя на Мага"- не очаквай много от него, аквото и да му направиш, било то да го подчиниш, да го обсебиш или да го "върнеш обратно" при теб под формата на влюбено зомбирано подобие на човек...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Lonely Ghost » 15 Дек 2006, 10:05

Ring написа:....но тои ме излъга и използва...

Има една поговорка, която гласи:
"Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи."
Слад като сама осъзнаваш, че те лъже, използва и си играе с теб защо искаш сама да се подложиш на това унижение? Какво те кара да мислиш, че всичко за напред ще бъде по-различно? Така ли искаш да мине животът ти?...
Има още много въпроси все в този ред на мисли, но аз само ще ти кажа (както повечето тук) - ПОМИСЛИ преди на правиш каквото и да е! Болката не можеш да си спестиш от това, което ти е причинил, но можеш да си спестиш унижението.
Стискам ти палци да се справиш! Успех!
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ring » 15 Дек 2006, 18:48

Знаех, че никой няма да посрещне молбата ми с добри очи, но такъв е живота,трябва да опитам.Искам той да се върне!
Благодаря за загрижеността, че този човек може би няма да се отнесе с мен добре в бъдеще, но в истинската любов има прошка, топлина и аз съм готова да му вярвам отново...
Ще разкажа историята накратко.Бяхме щастливи заедно.Бях най-близкта му в БГ.Посред нощ ми се обаждаше когато е болен, грижех се за него и го обичах, казвах му,че е хубав,a той в началото дори мислеше, че се шегувам...От своя страна той говореше,че неговият дом е и мой и вече му тежи да пътува и иска да е с мен, да имаме деца...Тогава се появи една танцьорка, която мислеше, че щом е чужденец има много пари и му завъртя главата.После започна да спи с най-добрия му приятел.Тогава той се съсипа и работата му не вървеше и реши да си замине...Поглеждаше ме крадешком, когато мислеше,че не го гледам, но дори и да имаше шанс да бъдем отново заедно тои вече нямаше работа.Разделихме се без обяснения и думи,но си нося една обикновена гривна от него до ден днешен.Но преди месец съдбата отново ме свърза с него и се оказа, че ще трябва да пътувам и ще бъда близо до него.Той много ми се зарадва и искаше да ме види, но после стана нерешителен.Искам да знае, 4e го обичам и съм му простила,и че му вярвам и уважавам неговото решение,но искам да получа шанс да се боря за него...Помогнете ми да бъдем отново заедно, не вярвам, че не ме обича, но е твърде горделив и нерешителен.Той отново седи в сайтове за запознанства и мисля, че си няма никоя...Помогнете ми!
Аватар
Ring
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 15 Дек 2006, 19:39

Виж Ring. Единственото силоно нещо като Любовта, е Истината.

Защо си я пазиш за себе си а просто не му кажеш Истината,на този човек.Кажи му истината сподели му,че мислиш за него и го обичаш.

Ако това не въздейства на сърцето му-какво друго ще му въздейства???Кое ще е по-силно?Няма магия за Любов.

Има магия за притежание на другия,но всяка душа иска да бъде свободна.Той може да иска свобода.То направи това,което трябва - пък да става каквото ще.Защо все с подмолни действия трябва да се работи и смагии.
Емоцията замъглява разума а какво е тя без него?

Ако ти не кажеш истината на този човек за който твърдиш,че обичаш,то на кого?

Не бъди егоистка и не изпадай в самосъжаления.Ако той не иска да е с теб - просто намери този,който ще иска.

Ако не можеш да преодолееш привързаноста си към него-тогава се бори,но само с честни средства!
Докъто мислиш и се бориш за него-ти винаги ще си щастлива!
По-лошо е да не можеш да направиш нищо.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот DaRk_AnGeL » 16 Дек 2006, 08:32

Ring, най-трудното на този свят е да живееш е него. И колкото и банално да звучи той няма да ти е последния и щенамериш щастието си с друг, но това няма да стане докато не си го избиеш от главата. Предполагам много добре знаеш, че надеждата умира последна и мисля че Trismegist има право. Опитай се да се бориш за него защото явно наистина много го обичаш, но ако видиш че този човек не изпитва нищо към теб няма смисъл да продължаваш. Все пак опитай признай на този човек какво изпитваш, защото това наистина е единствения начин. Пожелавам ти успех!
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ring » 16 Дек 2006, 15:31

Мисля, че той знае колко го обичам, но е трудно след всичко...Едва ли мога да направя щастлив друг човек, вече опитах и си причиних голяма болка(не само на мен)...Обърнах се за помощ след много време терзание и размисъл, защото наистина се нуждая от такава.Не искам друг,а шанс да си спечеля този, не съм к****да бъда изтривалка на всеки мъж.Само, че при мен е заложено много повече, защото ако не се получи аз не мога просто да си тръгна , семейството ми ще гладува. Нямам като него финансовата подкрепа на близките си, а напротив,те разчитат на мен.Не е просто затова ви моля за помощ!Кажете ми нещо макар и да има временен успех.Времето ще покаже какво ще се случи с нас в бъдеще...
Аватар
Ring
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 16 Дек 2006, 16:29

Има магии за разлюбване.Инвокация на някоя богиня на любов
та ще помогне.На мен много ми помогна веднъж Инанна.Опитай
с Изида също,Фрея,Венера,Афродита...богат избор имаш.Поднеси
й дарове,обещай да направиш нещо за нея,а тя да те избави от
терзанията ти.Другия вариант е да се обърнеш към психолог.

Мисля,че това е най-доброто,което можеш да направиш за да
престанеш да страдаш и съхраниш достойнството и гордостта си
а не да си това,което сама каза("изтривалка").Успех!
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 19 Дек 2006, 01:51

Защо ли ми намирисва яко на това мъжа да е енергиен вамп. Още повече че вече съм се сблъсквал с подобен случай ...
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 19 Дек 2006, 09:07

Някой под вола търсят теле , други виждат летящи крави при голямата мечка ... Шанс ;)

Trismegist е прав. Подкрепям го , макар това да би могло да доведе , до още по лоши последици.... Като поредно възползване от тебе.

Виж Ринг.... Няма да ставам банална и да повтарям всичко което , знаещи и незнаещи форумци , "магове" и всички тях подобни ти изредиха....
Попаднала си на грешно място... за съжаление. Тук един , двама... трима ще се заинтересуват истински от проблема ти. Но никой... няма да си го сложи на сърцето. И не защото тези 2 3 са лоши хора... а просто защото си имат свой. А онези пък който наистина се заинтересуват няма да знаят как да ти помогнат ;) Момиче... не можеш да чакаш някой да решава живота ти. А ти го правиш... Онзи мъж си играел с теб , сега от онзи мъж зависело много.... Дори така да е .... ти си човек , ти си жена .... Хвани си живота в ръце ..
Онова което сам си направиш и Господ не може да ти го направи...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот DaRk_AnGeL » 19 Дек 2006, 19:25

ilusia браво това трябваше да се каже оттдавна icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap
напълно те подкрепям
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wolf_kohen » 22 Дек 2006, 07:59

Ето как стоят нещата в истинската им житейска форма:
Един мъж с положение се е позабавлявал с теб, а ти понеже имаш редица житейски нужди и надежди, си му възложила задачата "ключ", но той едва ли е подозирал това...

С други думи, забрави за него!!! Нямаш никакъв шанс. Ако искаш може да си отмъщаваш? Да това може и да му навреди, но ще те омърси толкова, че не си заслужава!

Просто намери мъжа, който ти е нужен, в този си се излъгала! И нещо друго, обществена тайна е, че един мъж говори пред една жена неща, които в повечето случаи се различават от действителността ;-)
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Ring » 22 Дек 2006, 19:10

Това, което казваш е вярно wolf_kohen, но не е справедливо...
Наскоро видях предаване за забравената отдавна лейди Ди.Отчаяно влюбена цял живот в собствения си съпруг, нещастна и когато намери подходящ мъж загина...Нейният мъж живее щастливо с жената, която им разби сенейството...Лошите неща се случват и без магии, хубавите много рядко или не(както е при мен).
Помогнете ми с ритуал за да си върна изгубената любов или за отмъщение...
Аватар
Ring
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 22 Дек 2006, 21:00

".... Помогнете ми с ритуал, за да си върна изгубената любов или за отмъщение... "

Обикновено ЗАТОВА не се случва магията! Точно, защото ритуала се използва като отмъщение, а не като необходимост или за събуждане на "задремали у някого чувства".
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор