Имам нужда от защита на помещение,как да стане

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Mikele » 22 Юни 2004, 17:04

Имам нужда от защита на помещение,как да стане, като е много посещаемо,без да навреди на някой.
Аватар
Mikele

Мнениеот BlackSun » 23 Юни 2004, 01:15

Mikele написа:Имам нужда от защита на помещение,как да стане, като е много посещаемо,без да навреди на някой.

За какво помещение става дума...?! и какви хора ще го посещават.
BlackSun

Мнениеот GANAKA » 14 Юли 2004, 15:17

znachi pomeshtenie... koeto shte se palni s hora.... hmm
Zastavash psoredata na tova pomeshtenie... isgasiash lampite.. ako imash sveshti zapali v chetirite posoki i edna s centara kadeto si ti.
Zapochni da vibrirash OM. mngo nisko 3 pati. visualizirai kak vseki om izduva ogromna sfera ot brilaiasnta svetlina okolo teb izpalava staiata i kato iz izpalni se praska s strahsna sila izduhvaiki vsicko naslojeno v staia koito moje das e smetne za otricatelno.. ti tribav da ssi precenish i da go pochustvash.
....opsss tribav da stavam shte prodalja posle ili utre
:)
GANAKA

Мнениеот Сатана Дяволов Демонов » 13 Авг 2004, 09:11

Добре че се довърши.... icon_toothy ахахахах
Сега по темата,Освен това което ти каза човека над мен,Бих допълнил че можеш да поставиш Предмети излъчващи силна положителна енергия.Клончета от голямо буйно и силно дърво ще ти свършат работа,повече за дърветата и тяхната енергия,можеш да погледнеш във статията ми за тях във форум статии :mrgreen:
Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си безсмъртен.Тъмнината е безсмъртна.Светлината се ражда и умира...Мракът просто е!
Аватар
Сатана Дяволов Демонов
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор