помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот jeweel » 11 Ное 2009, 19:50

Здравейте всички.Уважавам този сайт,както и тези които са го създали.Обръщам се за помощ към вас,защото във вас имам вяра.Проблемът ми е,че от доста време "тъпча"-така да се каже на едно място и не мога да си намеря добра работа.Естествено,че под добра работа имам впредвид много неща(добра работна среда,пари,кариера),но имам нужда и от някое ритуалче.Прегледала съм в интернет доста неща,както и тук в сайта,но не намерих подходящото или пък не мога да се снабдя със всички продукти.Знам,че нещата не винаги се нареждат,както ние искаме,но нали ни остава надеждата.Та надявам се аз да ми помогнете да си намеря добра работа,да ми провърви в живота-чрез някой ритуал(ако е възможно да е по-простичък,ако не-няма проблем).Вярвам в ритуалите и действията от тях.Бихте ли ми помогнали?Наистина съм в безизходица.Благодаря ви предварително
Аватар
jeweel

Мнениеот Оrchid » 11 Ное 2009, 21:07

Еми може да си потърсиш книгата на Реймънд Бъкланд за свещите. Нея я няма в наличност обаче може да я поръчаш от Интернет иначе в Хеликон мисля я имат. И ето един не лош сайт: http://www.spellsandmagic.com/spells.html , има някои неща, но не съм ги пробвала и не мога да кажа доколко са пълни.
Аватар
Оrchid
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот jeweel » 12 Ное 2009, 09:30

много благодаря,ще потърся това,което ми трябва :)
Аватар
jeweel

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор