Моля за помощ!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот aukro05 » 07 Яну 2010, 09:25

Здравейте!
Моята история не е от късите и се надявам да не ви отегча. Затова пък всичко това наистина ми се е случило и се случва.. Аз съм на 23 години. Всичко започна от миналата година насам. На 4 юли 2008г. майка ми се прибирала вкъщи и видяла на входа на апартамента едно прозрачно пликче с нещо, като пясък, кръв и урина или нещо подобно / мисля, че са тези неща, поне по вида и миризмата /, а преди на се остави там, с него е блъскано по вратата и бяха останали следи.
На 4 август 2008г., точно един месец след това, ненадейно почина баба ми. Тя наистина имаше доста заболявания, но не намирам да е случайност тази дата. Точно за това, още миналата година, реших да отида на гледачка, която се твърди, че е добра за областта, в която живея. Тя ми каза, че смъртта на баба ми не е случайност, а че е направена магия за смърт в семейството. Каза, че магията е направена от две жени – майка и дъщеря, които живеят от дясно на дома ни. Познавам такива жени и наистина имаме конфликт с тях. Каза ми и нещо друго – „През следващата година /2009/ ти е дадено дете. Ще имам мъжка рожба и ще е от този, дето сега си с него!” За магията гледачката ми обясни, че тя не може да разваля и не може да ми каже къде да потърся такъв човек. Във вестниците има много реклами на ясновидки. Избрах една от тях, за която четох и много в нета. Когато отидох при нея, тя каза, че по-скоро магията ми е родова и се предава на поколенията по женска линия. Направи восъколеене, с което каза, че изчиства магията. Във восъка видя буквата „П”, която не съвпада с имената на двете жени, за които ми каза гледачката. Даде ми парченцата восък, завити във вестник, които да захвърля в течаща вода през рамо и без да се обръщам. Така и направих и няколко дни се чувствах ураган от енергия, но за съжаление само няколко дни беше. Преди да си тръгна от ясновидката, от любопитство я попитах дали смята, че ще имам дете със настоящият ми приятел и тя ми каза ДА, също, че ще е син и ще стане след април 2009г.
Сега сме края на ноември и аз дете нямам. Но се случи така, че научих , бащата, който ме е отгледал не е моят биологичен. Открих истинския си баща. Дали и гледачката и ясновидката са видели всъщност това, а не това, че ще имам аз син. Как мислите?
Може би въз основа на тези магии, имам ужасно много проблеми в семейството и в личен план: от тогава баща ми, който ме е отгледал не спира да пие; майка ми е в постоянна депресия, нощем сън не я лови, денем само плаче, съкратиха я от работа и вече една година и нещо не си намира. С постоянно главоболие е, сърцебиене, кръвно и нерви.
С приятелят ми, с когото сме заедно от 3 години почти, живеехме заедно и на тазгодишния Великден той реши да не се разделяме, но да не живеем повече заедно. Обичахме се страшно много. Първата година-две пътувахме по 500-600 км. за да сме заедно поне за ден, а сега искрата я няма. Много държим един на друг, обичаме и уважаваме се, но не е както преди. Как можем да бъдем както преди? Как да върнем искрата? Как да помогна на семейството ми да се стабилизира?
Знам, че задавам много въпроси, но не знам към кого да се обърна вече. Бях при две жени – ясновидка и гадателка и ми казват различни неща… Моля, за помощ!
Аватар
aukro05

Мнениеот aukro05 » 22 Яну 2010, 14:40

Моля Ви, помогнете! Толкова ли голяма каша съм забъркала, та никой не иска да ми отговори?
Аватар
aukro05

Мнениеот ultramarin » 22 Яну 2010, 17:02

Аз НЕ виждам тук реален проблем.

Препоръчвам две неща:
1. да не се ходи по лъжливи и некадърни "врачки" ментета
2. да не го мързи човек и да не се страхува да действа за да промени живота си сам

П.П. Чуждата намеса в подобни ситуации, според мен, е като чужд *уй в леглото
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот dandan » 23 Яну 2010, 11:22

съмнявам се че някой ще ти окаже кой знае каква помощ
Аватар
dandan

Мнениеот StellaMorgana » 23 Яну 2010, 11:47

Само защото не ти харесва отговорът, който си получила, не означава, че не е правилен. Много по - полезен съвет е да не ходиш по врачки и баячки и да се опиташ да примениш сама живота си, отколкото някой да те насочи към някой шарлатанин, който ще те оттърве от излишните ти пари и пак няма да ти помогне, а твърде вероятно е и да навреди. Така че, моля, не подценявай получения съвет.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот dandan » 23 Яну 2010, 13:19

Не че не ми харесва но мисля че форума е с такава насоченост, а не ... за какво са ти врачки и магии
Колкото до авторката, пиши на лично ако искаш ще ти поделя моя опит с почти същата история и така
Аватар
dandan

Мнениеот Anuel » 14 Мар 2010, 07:41

Здравейте,
много е трудно да промениш напълно объркана човешка съдба като Вашата.
Живота е бифазна реалност, редуват се щастие и нещастие, успехи и падения - просто така стоят нещата.
Отделно има и хора с лоша карма на които е трудно да бъда помогнато, защото при добре направено кармично изчистване първоначално ще се заредят още проблеми за адекватно решаване, защото никой не може да избегне основните предизвикателства, които са му предначертани от Съдбата. Всеки се ражда с проблеми, които да реши адекватно и така да продължи напред.
Имате според мен три варианта:
(1) да си направите магия за успех и благополучие е така да се опитате да решите проблемите си - според мен успеха ще е временен, а отката неизбежен.
(2) да се опитате да изчистите лошата си карма, самостоятелно или с чужда помощ. Самостоятелното чистене включва и акумулиране на позитивна енергия, способност да давате искрена прошка, да се научите да медитирате, за да приведете в хармония жизнената си енергия и т.н. Това е по трудния, но по правилен път според мен.
(3) Да стискате зъби и стоически да понасяте нещата, като се надявате на това, че следващия добър период от живота Ви (обикновено на 9-10 години е големия кармичен цикъл) ще изтрие горчивината от предишните преживявания.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор