Какво се случва?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот mitra » 13 Юни 2010, 23:16

Здравейте:)
Първо се извинявам за 1100-ният един и същ въпрос който ще задам :oops:
За първи път чета и пиша в подобен форум,но догадките ми какво и защо се случва вече се изчерпаха.

От едно известно време нещата в къщата на родителите на съпруга ми не вървят.Всичко което се започне не завършва.Било то работа,ремонти,планове..каквото и да било търпи пълен провал.Просто винаги нещо се случва,и нещата не се финализират."Каръщина" както му казват. :mrgreen:
Къщата им е на село,с комшийте си не се разбират.Няма сега да съдя кой крив кой прав,но се знае там,че някои от съседите "правят магии".
Как може да се разбере има ли наистина направена магия,какво трябва да се търси и къде най-вероятно ще се намери?
Може ли да е чрез внесена или подарена дреха или нещо за бита?
Чувала съм за яйца,и често когато се прекопава градината такива се откриват(аз лично съм намирала две),но понеже свекърва ми гледаше кокошки свободно, аз подозирах че те са снесени от нейните.Едното беше под няколко сантиметра пръст,заровено.Най- вероятно с времето се е заровило,така си мисля аз поне.....
Знам ли,определено нещо не е както трябва,защото всичко се обърна с главата надолу от един период насам.
Още веднъж се извинявам за повторението на въпросите,но ще се радвам да прочета някакви мнения.Не искам аламинутно решение на проблема,но някакви насоки ще са ми от полза.
Аватар
mitra

Мнениеот rain » 14 Юни 2010, 11:03

За мен тези яйца са си чист опит за влияние, защото кокошките не ги заравят в пръстта,
а иначе няма откъде да се вземат (макар че някои дребни хищници заравят, но едва ли
на открит двор). С яйца се правят различни, в това число и вредоносни магии. Щом
има яйца, възможно е да има и други "скрити лимонки". А къде точно да търсиш, освен
закопани неща в двора, в областта под и около прага и оградата на къщата, а ако са
влизали вътре, то из скришни места - зад мебели, под дюшеци и т.н. Какво точно или
евентуално е направено по тази информация няма как да се каже, но е желателно да се
вземат мерки. Във форума също можеш да потърсиш за методи за разваляне и повече
информация.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот mitra » 14 Юни 2010, 20:38

Хмм..добре... ,благодаря за бързият отговор.
Ще поровя тези дни,да видя какво ще открия.
А иначе,да,форума е много интересен.Харесва ми. icon_eusa_clap
Аватар
mitra

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор