Моля за вашето мнение!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот hinari » 10 Сеп 2010, 20:49

Привет на всички!Пише ви едно момиче на 19.Едва тази година имах приятел.Откакто се помня,все съм сама.Януари се запознах с мъж на 28,имахме 5-месечна връзка,но се наложи да прекъсна отношенията,понеже разбрах,че въпросния мъж иска само секс от мен.Аз естествено не се отдадох,бях разумна.След като приключи тази връзка,преживях доста приятни емоции-изпращане,бал,а сега съм и студентка.Преди два месеца се запознах с момче от близко село и имахме връзка 1 месец.Лошото е,че и тя приключи.Оказа се,че за абсолютно всичко ме е лъгал,дори и престъпник се оказа,добре,че се оттървах навреме.Сега отново съм сама,страдам.Искам и аз да имам човек,на когото да вярвам,който ще ме обича и цени истински,но за жалост още не мога да намеря такъв човек.Въпроса ми към вас е-възможно ли е да ми е направена магия?Такава,която да пречи да съм щастлива в любовта?Такава,която ще ме държи дълго време сама и без мъж до себе си ?Очаквам с нетърпение вашите отговори!
Аватар
hinari

Мнениеот SoFarAway » 11 Сеп 2010, 19:15

Когато, нещо не ми е както трябва, магия, прокоба, лоша карма, божа работа, и тем подобните му. Напомня, за образа на *Сатана* така силно популярен през средните векове, на когото(на него или слугите му) са приписвали всичко що не ни харесва, било то обективно или не. Твоето ми напомня на чисто суеверие, а те не водят до нищо добро в личността . За мен магията ти е направена от злата женица в главата ти и нея трябва да търсиш да ти е разваля. Пък ако греша значи мен ме тресе няква много здрава магия, 19 години сам не е шега работа ахахахахахх, пък аз да не знам!
Айде със здраве.
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 12 Сеп 2010, 13:42

hinari,
нямаш магия - просто широко разпространеното мнение, че жената трябва да има приятел през целия си живот е неописуемо грешно. На 19 си. За какво ти е приятел? Наслаждавай се на живота, не му мисли, забавлявай се, пък "рицаря с коня" ще си дойде когато му е времето. Спрете да си мислите глупости. По тоя начин скоро ще почнете да се тръшкате - "Ох, на 15 съм, а още не съм бременна!"

Сериозните връзки имат място в живота ви едва след като навършите 21 години, другото е поробване.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот degagement » 29 Сеп 2010, 20:02

Ха-ха, 21. На 21 сме още пеленачета за "сериозна" връзка.
Само като се замисля, че наричаме любов чувството си за собственост и казваме, че обичаме човека, върху който стоварваме комплексите си...
Но пък за едно Кат е супер права - това да си мислим, че трябва на всяка цена да имаме половинка до себе си ни е набито отвън. Все едно ако съседите ми тръгнат да се меткат от покрива на блока, да ги последвам, защото всички така правят.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот Castiel » 03 Яну 2011, 21:09

Пък и в днешно време повечето от нас мъжете (не казвам всичките) мислят само за секс.
Аватар
Castiel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 06 Яну 2011, 12:31

Здравей и на теб и честита Нова Година !
Има признаци по които ще разбереш че един мъж иска само сексот теб и те са:
1. Докато танцувате в дискотеката, плетеш крака от погълнатите количества концентрат, но той продължава да твърди, че владееш перфектно стъпките.

2. Знае наизуст номера на мобилния ти, но изпитва затруднения да си спомни името ти и с какво точно се занимаваш.

3. Представата му за романтична вечер включва теб, няколко хамбургера и видеокамера.

4. Поканил те е у тях на питие преди срещата ви, но когато отива да ти донесе чаша вино, се връща от кухнята чисто гол.

5. Срещате се случайно на улицата. На дневна светлина. Той не успява да те познае, докато не хвърля поглед към голите ти крака.

6. Или има пистолет в джоба, или...

7. Звъни ти, за да провери дали ще имаш време да се видите през уикенда... от някакво заведение в три часа сутринта.

8. Когато и да прекараш нощта у тях, на следващата сутрин той щателно претърсва целия апартамент за следи от твоето присъствие и услужливо пакетира вещите ти в торбичка за из път.

9. Появява се на срещата ви в 8 часа, но още от вратата те предупреждава, че трябва да побърза, защото има уговорка с приятели за десет.

10. На купон сте. Той е почти мъртво пиян и ти обяснява как цял живот е чакал точно теб.
Останалото си е просто несъвпадение на представите на единия и другия партньор за това що е любов.
Аз считам, че истинската любов идва около 40-те когато си видял много неща имаш много неуспешни връзки зад гърба си и вече можеш като зрял човек да оцениш и приемеш чуждата любов. За да стане това обаче трябва да си разчупиш егото, за да "абсорбираш" в себе си своя партньор така както майката обича детето си, което според Ошо (съвременен тантра философ) е най-висшата форма на любов.
Не унивай, очакват те много любовни приключения и само от теб зависи дали ще ги реализираш по начин който ти допада.
Магия или прокоба нямаш към настоящият момент, така че с пълна сила се наслаждавай на живота - има толкова много сайтове за запознанства, в един такъв преди време ми се обади и сегашната ми втора съпруга с която понастоящем изживяваваме любовни чувства, които не сме познавали преди да се срещтнем.
Успехи, здраве и късмет !
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор