Въпрос

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Godiva » 26 Дек 2010, 10:50

Искам да ви попитам възможно ли е да се направи магия на пари ? И чрез тях магията да влезе у дома ? Примерно магия за болест?

Накратко : С бившия ми мъж се разведени от години - той вече има друго семейство ,аз също . Имаме общо дете на 10 години е ! Майка му всъщност се занимава с магии .... дори си пуска обяви във вестника !
След като разбра ,че и аз си уредих живота отказа да ми изплаща издръжка за детето .
Но по закон е длъжен и затова нямаше начин да спре !
От няколко седмици със дъщеря ми имаме проблем с кръвното аз много ниско тя високо и също така изпада в нервни кризи ! На 10 години ми се вижда ненормално ! :?

Само аз пипам парите , но ест ги харча за нея ! Възможно ли е да има направена магия ?

Благодаря предварително
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 26 Дек 2010, 13:19

Няма невъзможни неща.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот SoFarAway » 26 Дек 2010, 16:53

Ами без да знаеш дали има магия защо виниш банкнотките те друга "черна магия" си носят, че тяхната е много по лоша от възможно най-лошата магия. Има много начини да провериш дали на детето ти му е правена магия, виж и разбери, но някой да се е опитвал да се използва банкнотите за тази цел е много малко вероятно.
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор