Имам ли направена магия или си въобразявам???

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Votan » 30 Мар 2011, 21:49

Здравейте. Не бих ви питал, ако не бях обмислил хубаво случилото се през последната година. През Юни 2010 се запознах в чата с едно момиче от Разград, тъй като с приятелката ми, с която бях тогава, нещата не вървяха. Видяхме се през Юли за веднъж (отидох дотам), но разстоянието си оказа влияние и през Август й казах, че няма как да сме заедно. Тя беше доста разочарована. През септември се запознах с друго момиче и най-накрая скъсах с приятелката си, но тъй като това момиче е доста заето и макар и днес да се срещаме с нея и да си прекарваме добре, все още не се получава да тръгнем сериозно, понеже все изкача нещо и се отлагат срещите ни и се виждаме веднъж на 1-2 седмици. За 8-ми декември склоних да отида до Свищов, където момичето от Разград учеше, тъй като откакто й бях казал, че няма да го бъде, от време на време ми ревеше на телефона, молеше ме да отида да я видя като приятел, и склоних. Скарахме се жестоко тъй като отказах да спя с нея, тя пак се разплака и през сълзи ми върна едно плюшено куче ключодържател, което й купих когато се видяхме първия път. Ревеше ми после по телефона, карахме се, казах й, че ако иска да бъдем поне приятели трябва да спре ме тормози на тази тема, после нейната най-добра приятелка почна да ми звъни да ме "храни"...(същата най-добра приятелка спомена докато бях в Свищов, че би искала, но не знаела как, да направи любовна магия на гаджето си, че да не я остави) В крайна сметка уж всичко приключи и си останахме "приятели" с момичето от Разград, но миналата седмица пак ми се обади в 01:30 през нощта да ми реве, директно я срязах и й затворих. Плюшеното куче, което ми върна онази вечер още е у нас и искам да попитам понеже откакто се запознах с другото момиче през Септември нещата между нас все се спъват от някакви други фактори, възможно ли е оназ госпожица от Разград (българка е, доколкото знам не вярва в магии) или приятелката й или и двете да са ми направили нещо да не ми върви, защото от 8-ми декември насам, с което момиче тръгна да искам и да правя нещо, все се прецаква. Ако друго момиче иска да сме заедно, а аз не искам, няма проблеми (направих си експеримент - тръгнах с 2 момичета, с които не исках по принцип, но те много искаха и нищо не ни пречеше), но когато пробвам с момиче, с което аз искам, винаги нещо става. Как мога да разбера дали имам магия за любовно нещастие (без да ходя по врачки) и ако имам мога ли да си я разваля или някой от вас да го направи??? Или просто си въобразявам??? И да изхвърля ли това кученце (и как - да го заровя, изгоря, подаря....) или да й го върна (тайно или не). Ще съм ви много благодарен да ми помогнете, благодаря.
Аватар
Votan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 05 Апр 2011, 19:16

НЕ
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор