Здрвейте магьосници!Попаднах случайно на този сайт, търсейки в нета някаква информация за черната магия, защото мисля, че аз и приятеля ми сме жертви на такава.
Бихте ли могли да ми помогнете да разбера дали това наистина е така или просто всичко е лош късмет, или грешки които допускаме без да съзнаваме.
Значи ситуацията е следната:
С приятеля ми сме заедно от 3 години, преди това имам един неуспешен брак, приключил с развод.
През 2003 г. с приятеля ми направихме фирма (занимаваме се с търговия) и нещата тръгнаха много добре, имахме разни дребни административни проблеми, които се разрешаваха каточе ли от самосебе си. Въобще всичко беше СУПЕР.
Миналата година си купихме нов магазин, с цел да разширим бизнеса и го отворихме тази година през април.
Оттогава се започна с проблемите (дори на официалното му откриване от всички поканени дойде само счетоводителката ни) и имам чувството, че някякво проклятие тегне над този магазин.
Магазина все едно че е "невидим" има дни в които никой не влиза.....
Ужасно ниския оборот (средно по 20лв. на ден) да го оставим, въпреки че изобщо не е за пренебрегване, но то не бяха измами с фалшиви пари (в деня с "космическия оборот от 50лв), наводнения, мистериозно изчезнали пари от оборота (пак в ден с добър оборот). въобще всякякви такива случки.
Това е на кратко, да не Ви отегчавам с дълги постове, та молбата ми е, ако някой може да ми каже има ли магия тук или си е лош късмет.
Предварително благодаря!!!