Надявам се да е добро мястото да извада малко от личният ми архив
не помня точно от кои саит беше инфото само се сещам че е от Ариеца предполагам че няма да се сърдиш Ариец .
Отнася се за начина и степените през които Нинджата е преминавала в обучението си както и техники има и доста картинен материял за тези които се интересуват може да го предам по скайп или нещо такова, защото не знам как да ги сложа за да се виждат
Таа по същество магията на нинджите има два аспекта ; Куджи Ин и
Куджи Кири
Куджи Ин е медитативна практика,която цели да инвокира
Силата на Нинджа и да те подключи към техния енергиен
канал.Методът е свръх мощен и има девет нива на изпълне
ние,състоящ се от определени мудри и мантри,които ще опиша
по-долу.Куджи Кири е Мечът на Нинджа,това е практическата
магия.
Активирането на Куджи Ин има девет нива.Те са:
RIN - СИЛА на тялото и ума , мантра - ON BAI SHIRA MAN TO YA SO WA KA
KYO - насочване на енергия , мантра - ON I SHA NA YA IN TA RA YA SO WA KA
TOH - ХАРМОНИЯ със вселената , мантра - ON JI RE TA RA SHI I TA RA JI BA RA TA NO-O SO WA KA
SHA - ЛЕЧЕНИЕ на себе си и другите , мантра - ON HA YA BAI SHIRA MA TA YA SO WA KAON NO-O MA KU SAN MAN DA
KAI - ПРЕДУСЕЩАНЕ за опасност , мантра - BA SA RA DAN KANON A GA NA YA IN MA YA SO WA KA
JIN - ДА ЗНАЕШ МИСЛИТЕ НА ДРУГИТЕ , мантра - ON HI RO TA KI SHA NO GA JI BA TA I SO WA KAON CHI RI CHI I BA RO
RETSU - ВЛАСТ над Време и Пространство , мантра - TA YA SO WA KA
ZAI - Контрол над елементалните сили ,мантра - ON CHI RI CHI I BA RO TA YA SO WA KA
ZEN - Просветление , мантра - ON A RA BA SHA NO-O SO WA KA
Всички тези нива имат своя мудра но както казах не знам как да сложа картинките ако някои желае да ме светне нека го направи
След като изпълните деветте стъпки с мудрите и мантрите,можете
да пристъпите към най-различни операции свързани с контрол,
насочване и управление на чи енергия.
А за Куджи и Кири ами там всичко е свързано с картинките на кратко представлява описание на начин за различни магически операций .