За Масонството, Психолингвистичното програмиране...

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Назад към Окултни Статии

Мнениеот Wizard » 24 Окт 2005, 17:05

Това е една статия, на която попаднах случайно. Стори ми се интересна и затова сега я предлагам на вашето внимание.

"....... КВАНТОВИЯТ МОДЕЛ НА МАГИЯТА, ОБАЧЕ ОТКРИВА ПЪТЯ ЗА ОБЯСНЕНИЕТО НА ЕДИН ТВЪРДЕ НАШУМЯЛ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ПРОБЛЕМ: УПРАВЛЕНИЕТО НА ПСИХИКАТА И ПОВЕДЕНИЕТО НА ГОЛЕМИ ЧОВЕШКИ МАСИ.
ИСТОРИЯТА НА ТОЗИ ВЪПРОС ЗАПОЧВА ПРЕЗ 50-ТЕ ГОДИНИ, КОГАТО В АМЕРИКАНСКАТА СЕКРЕТНА СЛУЖБА ЦРУ СЕ ПРИЕМА ПРОГРАМАТА "СИНЯТА ПТИЦА", ПО-КЪСНО ТРАНСФОРМИРАНА КАТО СЕКРЕТЕН ПРОЕКТ "АРТИШОК". ПРЕЗ 1953-1954 Г. ПРОФЕСОР Е. КАМЕРЪН ПРОДЪЛЖИ ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО ЛИНИЯ НА ПРОГРАМАТА "МК-УЛТРА".
В РЕЗУЛТАТ НА НЯКОИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ БЕШЕ УСТАНОВЕНО, ЧЕ ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНИТЕ СЕАНСИ НА ЕКСТРАСЕНСИ, ПРОВЕЖДАНИ ПО МАСОВИТЕ ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ, ИМАТ ПО-СКОРО ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ВЪРХУ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА. ТОЗИ ФАКТ БЕШЕ ИЗПОЛЗВАН ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА СПЕЦИАЛНИ БИОЛОКАЦИОННИ, ПСИХОТРОННИ ГЕНЕРАТОРИ И Т.НАР. ЛЕПОТОННИ АПАРАТУРИ. ТЯХНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ СЛАБИ ДОЗИ МОЖЕ ДА ИМА ЛЕЧЕБЕН ЕФЕКТ, НО ПРИ УВЕЛИЧЕНИ ДОЗИ РАЗРУШАВА ЧОВЕШКАТА ТЪКАН. ПРИ ТОВА ОБЛЪЧВАНЕ ПРОТИЧАТ НЕОБРАТИМИ БИОХИМИЧНИ ПРОЦЕСИ НА ГЕНЕТИЧНО РАВНИЩЕ. ЕНЕРГИЯТА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ГЕНЕТИЧНИЯ МАТЕРИАЛ, НАНАСЯЙКИ НЕПОПРАВИМИ ИЗМЕНЕИЯ В СТРУКТУРАТА НА ОРГАНИЗМИТЕ, ПРОНИКВА В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО НАЙ-ВЕЧЕ ЧРЕЗ АУРАТА НА НЕГОВОТО БИОПОЛЕ. ТАКА ГЕНЕТИЧНИЯТ МАТЕРИАЛ, ЗАЛОЖЕН В ЯДРАТА НА КЛЕТКИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ЧРЕЗ МУТАЦИЯ.
ОСОБЕНО ОПАСНО Е Т.НАР. ПСИХОЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ, ЕДИН АНАЛОГИЧЕН НА ХИПНОЗАТА МЕХАНИЗЪМ. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ В ЧОВЕКТО СЪЗНАНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ВКАРА "КОДИРАН ТЕКСТ", КОГАТО ЧОВЕК СЕ НАМИРА В СЪСТОЯНИЕТО НА Т.НАР. "АУРНО ЗАХРАНВАНЕ" - ФОРМА НА ХИПНОТИЧНВО СЪСТОЯНИЕ.
ТОГАВА ХОРАТА ЗАПОЧВАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗРОПОТНО ПОДАДЕНАТА ИМ ОТВЪН КОМАНДА, ПРЕВРЪЩАЙКИ СЕ В ЗОМБИ, Т.Е. В "ЖИВИ МЪРТЪВЦИ", КОИТО СЕ ПОДЧИНЯВАТ БЕЗПРЕКОСЛОВНО НА ЧУЖДА ВОЛЯ. ВСЛЕДСТВИЕ НА ПСИХОЛИНГВИСТИЧНОТО ПРОГРАМИРАНЕ В ЧОВЕКТОТО СЪЗНАНИЕ НАСТЪПВАТ НЕОБРАТИМИ ПРОЦЕСИ, ПРИ КОИТО В ЧОВЕКА ИЗЧЕЗВА ПРЕДСТАВАТА ЗА СОБСТВЕНОТО МУ "АЗ", НАПЪЛНО СЕ ЗАГУБВАТ ВОЛЯТА МУ, ЕМОЦИИТЕ И ЖЕЛАНИЯТА. В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ ДОРИ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОВЯДА НА ЗОМБИРАНИТЕ ДА УБИВАТ ХОРА, ВКЛЮЧИТЕЛНО БЛИЗКИ, РОДИТЕЛИ И ДЕЦА. ИНТЕРЕСН ФАКТ Е, ЧЕ ЗОМБИРАНИТЕ ЛИЧНОСТИ ИЗЪЛНЯВАТ "ЧУЖДАТА ВОЛЯ" С ОСОБЕНО НАСТЪРВЕНИЕ.

ПО ТОВА МОЖЕМ ДА ПОЗНАЕМ ЗОМБИТАТА: АКО НЯКОЙ СЕ ПОЯВИ ВНЕЗАПНО ВЪВ ВАШЕТО ОБКРЪЖЕНИЕ И ЗАПОЧНЕ ДА КРИТИКУВА С ОСОБЕНА СИЛА И ОЗЛОБЛЕНИЕ НЕДЪЗИТЕ ВИ, ПОМНЕТЕ, ЧЕ ТОВА СА ЗОМБИ, ИЗПРАТЕНИ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ТАЙНИ СЛУЖБИ.
ТЕХНИКАТА, ИЗПОЛЗВАНА ЗА ФОРМИРАНЕТО НА ТАЙНИТЕ МАСОНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, Е ИДЕНТИЧНА НА ПСИХОЛИНГВИСТИЧНОТО ПРОГРАМИРАНЕ.
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ВЕЧЕ НЕ Е НИТО ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА, НИТО ЕКОЛОГИЧЕСКАТА КАТАСТРОФА, А ОПАСНОСТТА ОТ ИЗГРАЖДАНЕТО НА МРЕЖА ОТ СВРЪХМОЩНИ ЗОМБИ ГЕНЕРАТОРИ, КОИТО БИХА МОГЛИ ДА ПРЕВЪРНАТ ЧОВЕШКАТА МАСА В АМОРФНА СРЕДА ОТ ЖИВИ АВТОМАТИ, ИЗПЪЛНЯВАЩИ ЧУЖДА ВОЛЯ. ТАКА ПЛАНОВЕТЕ НА СВЕТОВНОТО МАСОНСТВО ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ИДЕЯТА ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД МОГАТ ДА СЕ ОКАЖАТ РЕАЛНИ И ОСЪЩЕСТВИМИ.

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ Е, ЧЕ ЗОМБИТАТА ПО ПРИНЦИП МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ И ЗА ДОБРОТО НА ХОРАТА. ТОВА Е ВЪЗМОЖНО ЧРЕЗ ПРИЛАГАНЕТО НА ПОДХОДЯЩИ ПСИХОЛИНГВИСТИЧНА ПРОГРАМА. НИКОЙ ДОСЕГА, ОБАЧЕ НЕ СИ Е ПОСТАВЯЛ ТАКАВА ЦЕЛ. ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ В ЧОВЕШКИЯ РАЗУМ Е ЗАЛОЖЕН И МЕХАНИЗМЪТ, РАЗРУШАВАЩ СОБСТВЕНАТА МУ СЪЩНОСТ, КОЕТО Е ИЗРАЗ НА ЕСТЕСТВЕНАТА РЕГУЛАЦИЯ НА НЕЩАТА В ПРИРОДАТА.
АКО РАЗУМЪТ НЕ БИ ИМАЛ ТАКИВА КАЧЕСТВА, ТО АБСОЛЮТНОТО МУ ГОСПОДСТВО БИ НАРУШИЛО СИЛНО РАВНОВЕСИЕТО В БИОЛОГИЧЕСКИЯ СВЯТ.
В НАШИЯ ЕЖЕДНЕВЕН ЖИВОТ НИЕ ЧЕСТО СЕ СБЛЪСКВАМЕ С НЯКОИ СПОНТАННИ МЕХАНИЗМИ НА ПСИХОЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ НА МАСОВО СЪЗНАНИЕ.
НАПРИМЕР АПАТИЯТА, ОБХВАНАЛА ЕЛЕКТОРАТА В БЪЛГАРИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 1994 Г. Е ФОРМА НА МАСОВО ЗОМБИРАНЕ. ИЗТОЧНИК НА ПСИХОЛИНГВИСТИЧНОТО ПРОГРАМИРАНЕ В СЛУЧАЯ БЕ ЕДИН ЛОШОКАЧЕСТВЕН ПАРЛАМЕНТ, КОЙТО ПРЕДИЗВИКВАШЕ ОТРИЦАТЕЛНИ ЕМОЦИИ У ХОРАТА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ ... ГЛАВНИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА ТОВА СВОЕОБРАЗНО ПСИХОЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО Е МАСОВОТО НЕРАЗБИРАНЕ НА НАЙ-ВАЖНИЯ МЕХАНИЗЪМ В ДЕМОКРАЦИЯТА - ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА КОМПРОМИС В ОБЩЕСТВЕНИТЕ КОНФЛИКТИ. ТОЗИ НЕДОСТАТЪК НА ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ ОТВАРЯ ВРАТА ЗА ПРОНИКВАНЕ НА РАЗРУШИТЕЛНОТО ВЛИЯНИЕ НА СВЕТОВНОТО МАСОНСТВО, ПРИ КОЕТО ХОРАТА СЕ ПРЕДВРЪЩАТ НЕ В ЗОМБИ, А ПО-СКОРО В НЯКАКВА СВОЕОБРАЗНА МОДИФИКАЦИЯ НА ВИДА "ХОМО ТРОГЛОДИТЕС" , Т.Е. НА СЪЩЕСТВО, КОЕТО НЯМА МОРАЛ, ИНТЕЛЕКТ И ЧУВСТВА И ВЕЧЕ НЕ Е ЖИВОТНО, НО ОЩЕ НЕ Е И ЧОВЕК.

В ЕДНО ОТВОРЕНО КЪМ КОНФЛИКТИТЕ ОБЩЕСТВО КАТО БЪЛГАРСКОТО МИТЪТ ЗА ЗАТВОРЕНИТЕ, ДЕЙСТВАЩИ В ПЪЛНА СЕКРЕТНОСТ ТАЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ, СЕ ПРЕВРЪЩА В МОГЪЩ ФАКТОР ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА СВОЕОБРАЗНО ПСИХОЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ. ДЕСЕТИЛЕТИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА БЯХА ОФОРМИЛИ ЕДНО ТРАЙНО УСЕЩАНЕ СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ДА ОБЯСНЯВАТ ГЛАВОЛОМНИТЕ И НЕОЧАКВАНИ ПРОМЕНИ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ И НЕСТАБИЛНОСТТА В ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ СЪС ЗАДКУЛИСНИТЕ МАШИНАЦИИ НА МАСОНСТВОТО. ДНЕС ОТНОВО ДУМИТЕ "МАФИЯ" И "МАСОНИ" СЕ ПРОИЗНАСЯТ КАТО СИНОНИМ НА ЧЕРНАТА СИЛА, НЕСЪЗНАТЕЛНО ОТЪЖДЕСТВЯВАНА С ТРАДИЦИОННАТА ЗАДКУЛИСТНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ, ПОРАЖДАЩА ЗАКОНОМЕРНО КОРУПЦИЯ, ХАОС ВЪВ ВИСШАТА ПОЛИТИКА И МАСОВА АПАТИЯ.

БЪЛГАРИЯ ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ Е ЕДИН КРАСНОРЕЧИВ ПРИМЕР ЗА НАРАСНАЛИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА СВЕТОВНОТО МАСОНСТВО ДА ВНАСЯ БЕЗПОРЯСДЪК И РАЗРУШЕНИЕ В НАЙ-СЛАБИТЕ ЗВЕНА НА СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНА СИСТЕМА. ТОВА Е И ПРИЧИНАТА НА БЪЛГАРСКАТА НЕОРИЕНТИРАНОСТ ВЪВ ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКАТА СИТУАЦИЯ НА СВЕТА, ЗА ЛИПСАТА НА ЯСНА И ТОЧНА СТРАТЕГИЯ В НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. ТОВА Е ПРИЧИНАТА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ДА ТЪРСИ РЕШЕНИЕ НА СВОИТЕ ПРОБЛЕМИ ЧРЕЗ ПОДЧИНЯВАНЕ НА ЧУШЖДА ВОЛЯ, ЧРЕЗ ТЪРСЕНЕ НА ПЪТИЩА ДА СЕ ИНТЕГРИРА НЕПРЕМЕННО С НЯКОЯ СВЕТОВНА СИЛА ИЛИ ДА СЕ АСОЦИРА В ОБЩНОСТИ, КЪДЕТО ТЯ Е НАПЪЛНО НЕРАВНОСТОЕН ПАРТНЬОР.
НЕ Е ЛИ ПО-ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТНАЧАЛО НАЧИН ДА СЕ ИЗДИГНЕ СОБСТВЕНОТО Й РАВНИЩЕ, А СЛЕД ТОВА ДА СЕ ТЪРСИ ДОСТОЙНО ПАРТНЬОРСТВО С ПО-СИЛНИТЕ НАЦИИ ПО СВЕТА.
БЕЗПРИНЦИПНОТО ТЪСЕНЕ НА РЕШЕНИЯ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕДНА СЛАБА НАЦИЯ, ЧРЕЗ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО И КЪМ ОРГАНИЗАЦИОННИТЕ СТРУКТУРИ НА НАПРЕДНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА, Е СИГУРЕН ПЪТ КЪМ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ, СПОСОБСТВАЩ ЗА ВЪЗНИКВАНЕТО НА БЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ ЗА ПСИХОЛИНГВИСТЧНО ПРОГРАМИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ОТВАРЯЩ ПЪТЯ ЗА НЕОБЕЗПОКОЯВАНОТО ОН НИКОГО - ПРОНИКВАНЕ НА РАЗРУШИТЕЛНОТО ВЛИЯНИЕ НА СВЕТОВНОТО МАСОНСТВО."

взето от
news.bg
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Stalik » 24 Окт 2005, 18:17

Хм... Не знам от къде си я взел, но в нея има голяма доза истина. Но "голяма" далеч не е окуражаващо... :) Малко параноидна е гледната точка, малко преувеличена. Интересувал съм се от тамплиерите, масоните и методите за масова хипноза и внушения. Работата не седи чак толкова апокалиптично, както е представена тук. Иначе отдааавна света нямаше да е същия. И все пак мерси за статията.
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arian Star » 24 Окт 2005, 19:20

Здравей Уизард,
Тази статия е сякаш сбъднат кошмар за мен!
Има неща, които съм ги подозирала
и усещала, но тук са ясно показани и ужасяващи.
Дано не стане така с България, дано силите
на българите и духовни, и психически и физически
да стигнат, за да не се случи най-лошото!
Все пак аз вярвам, че духа на българина и
неговата ако щещ и космическа сила, ще
надделее над силите, които го зомбират!
Вярвам, че хората, които носят висок
морал и дух, и имат окултни дарби ще
успеят да се преборят с онези, които
се опитват да унищожат психически и духовно
нашата нация, защото иначе би било
краят на България! Обаче аз смятам, че българите
носят древна сила, както говореше покойната баба Ванга
и вярвам непоколебимо в тази сила icon_angel
Смятам, че такива статии само правят
нещата още по-лошо изглеждащи, отколкото са!
Все пак струва ми се, малко преувеличено е
всичко, както казва Хаос icon_flowerface
Благодаря ти за информацията Уизард icon_thanks
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот J\yHu4ka » 24 Окт 2005, 19:43

Чувала съм за тези манипулации и че се използват в политиката , само дето не ми става ясно какво представлява масовата хипноза.. или по -точно как се постига :roll: ?
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Stalik » 24 Окт 2005, 21:22

J\yHu4ka написа:Чувала съм за тези манипулации и че се използват в политиката , само дето не ми става ясно какво представлява масовата хипноза.. или по -точно как се постига :roll: ?

Точно както и индивидуалната хипноза. Нека ти обясня...

Състоянието в което се подават внушения на мозъка (процеса наречен хипноза) е аналогично на мечтаенето - честотите с които работи мозъка са един и същи. И в двата случая говорим за определено състояние на съзнанието, когато будното съзнание е приспано. Когато човек мечтае за него често се казва, че се "отвлича", "не е на този свят". И това е напълно вярно. Всеки един от нас поне веднъж така се е захласвал в мислите и мечтите си, че да загуби контакт с околните. Той трудно си отвлича вниманието, дали защото е вглъбен, дали защото е с "приспано" съзнание. И въпреки това ние сме все така усещащи какво става около нас.

Мозъците ни оперират чрез честотни цикли, които се измерват в именовани честоти:
Делта - честотата варира от 0 до 4 цикъла. Известна е като "пълна безсъзнателност" и за нея не се знае много. Излишно е да казвам какво значи, че мозъка ви работи с честота от 0 цикъла...

Тета - м/у 4 и 7 цикъла в секунда. Дълбока част от подсъзнанието, трудна за постигане без заспиване. В нея хипнозата е много ефективна. Някой твърдят че тези честоти отключват ума и го освобождават, за да достигне до полето на психичните феномени.

Алфа - от 7 до 14 цикъла/сек. Това е най-често достиганата и използвана честота за подаване на внушения, по простата причина, че е най-лесно постижима. С тази честота мозъка ни работи когато мечтаем. В това състояние на съзнанието се извършва и медитацията (понякога слиза и до тета).

Бета - това си е нашия съзнателен разум (от 14 цикъла нагоре). Средната честота е 20 цикъла/сек. Нормално е колкото повече съсредоточен е човек в мислите си, с толкова по-висока честота да работи мозъка му. Хората в истерия проявяват силни емоции. Техните честоти скачат до 60 цикъла/сек. За съжаление не мога да кажа за състоянието на мозъка над тази честота. Според мен е нещо като "прегряване", но какво точно - едва ли някой знае.

С алфа честота ние сънуваме (поне през повечето време). Мозъка ни слиза до тета и делта тогава, когато трябва да си отпочине. Функцията на съня е да се отмори не само тялото, но и мозъка. Разбира се той трябва да функционира достатъчно че да поддържа жизнените ни функции. Целта на процеса хипноза е да "приспи" будното съзнание и да намали работната честота на мозъка без човека да заспива, така че той да стане податлив на внушения.

Да обясня разликата между съзнание и подсъзнание. Съзнанието е това, с което ние боравим всеки един момент от началото на поста ми (поне със сигурност, ако го четете). С него мислим, контактуваме със заобикалящата ни среда, извършваме мисловни операции от всякакъв вид, разсъждаваме. То е доста... "волево". В същото време подсъзнанието сляпо изпълнява командите "записани" на "харддиска". Съзнателния разум се ръководи от подсъзнанието. То му подава данни, които се следват. Нещо като психологически навигатор... Ти не обичаш крем карамел. Ти обичаш синия цвят. Ти трябва да вземеш изпита си и ще изпитваш страх и притеснение докато не си сигурен в резултата... Всичко това са естествени "човешки" психологични моменти, които както знаем хипнозата се е научила да "лекува" именно със силата на това ни знание - стигне ли се веднъж до обезоръженото подсъзнание, то е безобидна играчка в нашите ръце. И всъщото време мощно оръже... в зависимост от целите разбира се.

Трябва да се знае, че въпреки всичко човешкият разум не е така беззащитен. Имаме си свой firewall, не бойте се... :mrgreen: Никой не може да ви внуши да отидете и просто да убиете някого. Никой не може да ви хипнотизира и да ви каже да отидете и да се застреляте ей така. Но за сметка на това може да ви внуши, че живота ви е провал, нищожен, че нещата ще стават все по-зле, че сте безсилни да се борите, че сами усещате как волята ви отслабва и вече не може да се бори с никнещите трудности... и това е коварен заобиколен път да ви накарат да скокнете от моста. :roll: Около 1% от хората не са поддатливи на хипноза. Те са предимно със психични увреждания или просто... неподатливи (защо, не е известно). Разбира се процента по принцип е по-голям, но вече е трудно да се каже с точност. Колкото по-интелигентен е един човек, толкова по-лесно податлив е.

Аз лично съм против използването на хипноза за каквито и да е цели, освен самоусъвършенстване (отказване на цигарите, регулиране на теглото, преодоляване на болката...). Но се твърди, че масоните ползват системата на масовата хипноза. Принципа не ми е много ясен, но съм чувал например че в някои западни супермаркети се използвала система за хипноза, кодирана в музиката пускана в магазина. Записана на заден ход на определени честоти, тя е недоловима за будното съзнание, но на подсъзнанието постоянно повтаря колко е нередно и лошо да се краде от супермаркета... :wink: Доклоко е вярна тази история не мога да кажа. Не съм правил такива записи все още... :mrgreen: Предполагам че подобен е и масонския метод.

Чувал съм за големите спорове около 25-тия кадър в телевизията. Използвал се за внушения в рекламните клипове. Това е кадър появяващ се на екрана за 1/25 част от секундата и е практически незабележим, ако не внимавате. Но имал голям ефект върху бедния потребител... "Купи тази паста за зъби!"... Доколко е вярно това също не знам, но със сигурност знам за случай наскоро, в който СЕМ санкционира предаването "Сблъсък" за включване на 25 кадър в един от кашовете им. Кадърът съдържаше сатанински символи...
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 26 Окт 2005, 18:26

Хех и отново са набъркани масоните в цялата работа.От това
което зная за тях,мога да твърдя със сигурност че не те стоят
зад подобни неща.Познавам такива хора и съм със чудесни
впечатления.Познавам и доста антимасони.И това,което мисля е,
че точно те са тези,които правят някакви опити-доколко жалки,
доколко успешни да контролират обществото с подобни средства.
Крадецът вика-дръжте крадеца.

Все пак масоните дадоха тласък на окултната вълна,която се
вдигна в света.Златната Зора,Уика,ОТО,както и Ню Ейдж в
доста свои аспекти са масонски ордени и движения.Те дадоха
и голяма част от европейската култура.Темплиерите,масоните
и другите движения,които произлизаха от тях изведоха Европа
от тъмните векове на средновековните клади и установиха,че
е нужен нов ред във този свят.А хуманизмът е техен водещ прин
цип,който спазват.

Така че,моля ви,не се поддавайте на антимасонската хистерия
и психоза-защото в повечето случаи тя е такава.НЕ,не отричам
че наистина се правят опити да се извършва психоконтрол чрез
окултни средства върху хората.Но...не масонството стои зад
тия неща.

Странно е,че хората се поддават на тези токсични слухове и
безкритично приемат всичко това,което се пише и говори.А защо
никой досега не подложи на съмнение църквата?Говоря за органи
зираната религия?Без значение дали става дума за християнство
то и неговите разклонения(православие,католицизъм,евангелизъм-
особено!!!) или пък ислям?Всички смятат,че зад това стои някакъв
добър дядо Бог,само където верните му последователи са доста
зомбясали и фанатизирани.Бях писал и преди,че доста хора позна
вам,които са били на прага на психическия срив и съзнанието им
дълго остава в плен.Владеят ги страхове,деструктивни съмнения,
дълго време след като са решили,че пътят на "правата вяра" не ги
води никъде.Как става така,че е по-лесно да се откажеш от
магията,някое от новите движения(като Ню Ейдж,Уика,ако щете-
сатанизма),но от религията изчистването е трудно?Помислете над
това.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот shamisen » 30 Окт 2005, 18:44

Стайлик, казвате,че имате прекрасни впечатления от масоните, а преди това споменавате за евентуалните им медоти за масова манипулация. Значи ли това,че те използват уменията си само за благородни цели?
Аватар
shamisen

Мнениеот Stalik » 30 Окт 2005, 23:13

shamisen написа:Стайлик, казвате,че имате прекрасни впечатления от масоните, а преди това споменавате за евентуалните им медоти за масова манипулация. Значи ли това,че те използват уменията си само за благородни цели?

Нее.. Не съм казал че имам прекрасни впечатления от тях. Това го каза Слънчевият Ариец. А примера за супермаркетите не се отнася до масоните, а принципно пример за вид масова хипноза (пак казвам - не гарантирам за достоверността на информацията). Не съм казал че масоните го използват за благородни цели. Аз лично съм на обратното мнение... Но то си е лично мое. :mrgreen:
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 01 Ное 2005, 11:56

Масони, масони, та масони...ясно е, че са изроди...Винаги, който най-малко очаквате, той излиза виновен...такаче никой да не вряка като един ден се окажа права...и аз и статията на Уизард!
Последна промяна Vrania Volosia на 31 Мар 2006, 08:06, променена общо 1 път
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 04 Ное 2005, 21:00

shamisen написа:Стайлик, казвате,че имате прекрасни впечатления от масоните, а преди това споменавате за евентуалните им медоти за масова манипулация. Значи ли това,че те използват уменията си само за благородни цели?

Проблемът е в това,че масоните не се занимават с окултизъм
или поне не основно.Доколкото зная,има определени степени
в които има окултни процедури.В Шотландския им ритуал има
такива,а ложи,които се занимават главно с окултно масонство
са тези на Мемфис-Мизраим,но те са най-малобройните.

Масонството е по-скоро философско и спиритуалистично общество,
да,вярно е,че е про-окултно и както казах,дало е тласък на
някои окултни течения,но самите те не се занимават с такива
неща.Целите им са други.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор