Имате ли идея...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот AryanSun » 08 Мар 2006, 09:20

Подготвям се за една дълга магическа процедура,която ще трае
месец,а може и повече.Не мога да обявя публично за какво се
касае,но се налага да побързам.

Проблема е,че живея още с родителите ми,а те не са много добре
настроени към това,което правя.Въпросните ритуали ще се правят
вечер,може би за по час-два ще отделям на вечер.

Имате ли идея как мога да ги накарам да заспят и да не се събуж
дат докато работя?Един вид...как мога да си осигуря защита от
всякакви вмешателства,пречки и др.Благодаря предварително.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vendetta » 08 Мар 2006, 10:02

С желание, мисъл, воля.. :D

Не можеш ли да поговориш с тях ?

Не можеш ли да проведеш ритуалите на друго място ?

Ше измислиш нещо сигурен съм.
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Rion » 08 Мар 2006, 10:17

Защо не правиш ритуалите през ноща.....след 12...примерно...един приятел ставаше в 4 АМ за да се занимава с магически процедури...а също,мисля че е опасно да се опитваш да въздействаш на родителите си,защото според мен има много силна връзка между деца и родители и ако направиш нещо на тях-то ще се отрази и на теб....поне аз така смятам.
Аватар
Rion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 08 Мар 2006, 12:57

Ни най-малко искам да им навредя,но идеята е да си осигуря
спокойствие.Идеята да ставам в 4 часа сутринта не е никак лоша
между другото.Мерси много:))
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 09 Мар 2006, 06:44

Обикновенно на хора,които живеят с родителите си ,дори в зрели години ,се радвам.
Особено когато става дума за взаимност и подкрепа помежду им. Това е много по-трудно от доста други варианти днес.Рядкост е. Особено очудващ за мен е факта обаче, че все още имате търкания, макар и дребни. Та ти си на 30 години, Ариан! Би трябвало вече да говорите помежду си като големи и разбиращи един другиго хора, така, както равни.
Най-добрия начин е да поприказваш наистина с тях и да им обясниш ,че знаеш добре какво правиш и не вредиш никому (ако е така). Кажи им, че тази е пътеката, по която си тръгнал отдавна и единствено тяхното разбиране и подкрепа е онова, което ти липсва през цялото това време. Предполагам си в отделна стая, в която надявам се не нахлуват както и когато си пожелаят, без да се съобразят с нуждите ти и личното ти пространство, така както ти се съобразяваш с тяхното.Най-добрия начин, Ариан ,е да обсъдиш тези въпроси с тях и ако не друго ,то поне да намерите някакъв компромисен вариант.
Стискам палци icon_salut
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 09 Мар 2006, 23:28

понякога имам чувството, че само моите родители не ми правят проблеми. за тези шест години, през които се занимавам с магия, единствената забележки бяха: "прибери ги малко тея книги да не се виждат", "стига си ги палила тея благовония всяка вечер", "айде като чертаеш пентакли в двора после да си ги триеш", "е тоя олтар няма ли да го подредиш малко". заедно направихме външния олтар, заедно правихме бъдника, а майка ми дори направи опит да прочете "изкуството на магията". обаче нещо не и се отдаде "не е за мен тая висша магия" беше коментара. обичам си семейството, но съм на мнение, че човек трябва да е самостоятелен.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Rion » 10 Мар 2006, 11:27

Cath
Извадила си голям късмет с тези родители...мойте ако видят олтар в стаята ми....ще ме пратят да спя при кучето :mrgreen: Знаят че се интересувам,но не обращат внимание понеже се крия и не чертая пентакли в двора :wink:Разбира се.4е ми се иска да изпълнявам ритуалите както трябва.....но се съобразявам с тях.
Аватар
Rion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 10 Мар 2006, 11:48

Защо не намериш някакъв начин да не е в твоя апартамент! Наеми стая , някъде квартира...мисля, че това е най-добре...магия няма да ти помогне..ще се събудят(личен опит), освен ако не им бутнеш приспивателно!

Но защо ли си мисля, че знам за какво ще се подготвяш...Ако се окаже истина силата за която ми говореше, може да изложиш целия свят на смъртна опастност! Това ли искаш?!

ЛИЧНА ПОПРАВКА: И да направиш това, за което си мисля, че се подготвяш...най-много ти да изгърмиш! Да..прави сте...света -едвали ще му се случи нещо, освен ако делото ти не наруши баланса на енергиите в земята...
Последна промяна Vrania Volosia на 10 Мар 2006, 20:27, променена общо 2 пъти
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 10 Мар 2006, 12:45

Бааааахахахахбахбаьхбаьхбахбхбаьаьхбаьххьцхаьцаьхбцаьхбцаьхбцаьхбцаьхбцаьхбц... :P :P :P Извинете не се сдържах.. Ариец не унищожавай света моля те :)

Ариец, уведоми ни как вървят нещата ? :)
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 10 Мар 2006, 13:44

Vendetta написа:Бааааахахахахбахбаьхбаьхбахбхбаьаьхбаьххьцхаьцаьхбцаьхбцаьхбцаьхбцаьхбцаьхбц... :P :P :P Извинете не се сдържах.. Ариец не унищожавай света моля те :)

Ариец, уведоми ни как вървят нещата ? :)

А,не,нямам намерения да унищожавам света,макар че звучи
доооста забавно гореизказаното мнение на Враня:))).Мда,Враня,
постинга ти доста ми подобри настроението:)).

Поне в близко време няма да ми хрумне подобно нещо.Подобна
процедура е била правена и продъжава да се прави от доста
церемониални магьосници(да посочим Кроули),досега...светът
не се е сгромолясал.Или ако го прави,едва ли е заради тях.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 10 Мар 2006, 20:21

"Ариец", нещо не се разбрахме...Мисля, че говорим за напълно различни неща.

Аз говорех за кристала на А. и смущенията , които можеш да предизвикаш в полето на земята при изваждането му.
Последна промяна Vrania Volosia на 10 Мар 2006, 20:44, променена общо 1 път
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 10 Мар 2006, 20:38

май се досещам. ще се радвам да обменим малко опит като приключиш (само ако имаш желание естествено и ако е това, което си мисля) :)
та колкото до предложението- враня според мен дава много добро решение. ако имаш ресурсите- просто се откъсни за два месеца. можеш да го маскираш като 'почивка' в планината и тн. ако имате вила- още по-добре. винаги може да се измисли извинение да се откъснеш, още повече като си на 30. пък и мисля, че в такива периоди е добре да нямаш дразнители не само по време на ритуалите.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор