Въпрос......

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот nati » 02 Май 2006, 05:44

Здравейте, моля ако някой знае да ми отговори на следния въпрос: една жена ми прави ритуал за отключване на късмет: трябваше и един катинар с два ключа. На единия ключ завърза конец и нарече да бъдат заключени всички болести, магии, зло и т.н.С този ключ заключи катинара и ключа трябваше да хвърля във вода, а катинара на кръстопът. На другия ключ завърза червен конец и нарече любов, зраве, късмет и т.н., все хубави работи и каза, че този ключ трябва да бъде винаги в мен.Да, но аз загубих ключа. Този ритуал правилно ли е направен и какво следва след като изгубих ключа?
Аватар
nati

Мнениеот Nac » 02 Май 2006, 11:07

Хубаво е, че жената е заключила катинара, не го е оставила отключен, както с един друг случай във форума. Това е символ на заключване на "лошите беди" в живота, за да се отключи щастието и късмета.
Обикновено катинарът се пази, а ключът се хвърля (поне така знам аз), така че този катинар да не се отвори, за да не се върне "лошото" обратно.
Ако ключът е изгубен, не мисля че е фатално, така ще знаеш, че катинарът ще си остане затворен.
Разбира се, магии всякакви има...и жената може да е правила някакъв свой конкретен ритуал предполагащ непременото запазване на ключа, както ти е казала...следователно, обърни се към нея и я попитай, евентуално какво да направиш.
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 21 Май 2006, 20:39

щом се е изгубил значи така е трябвало да стане мен лично ме самнява тази жена да е направила вообще нешто
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор