колко време

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот verona » 28 Май 2006, 14:36

Колко време продалжажа една магия.Някой казват 4е деиствието е 40 дни,други,4е ако не се развали до 40 дни-няма разваляне,друго мнение 4е запо4ва да деиства след 3 месеца.КАДЕ Е ИСТИНАТА
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AZA » 28 Май 2006, 14:41

Истината зависи от Ритуала .. т.е. зависи какво е и дали му е зададено време , или просто е докато еди-какво-си ...
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот verona » 28 Май 2006, 15:10

става вапрос за черна магия сас сапун и 40 игли,оставена на пресен гроб
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 28 Май 2006, 16:26

по принцип е възможно да се зададе период от време, в който магията да подейства. може и да е такава, в която след изпълнението на задачата действието и се прекратява (тъй като вече е излишно). що се касае до черните магии, има вероятност това да е и проклятие, което отново може да има определен или неопределен период на действие. ето затова трябва да се знае САМИЯТ ритуал. но аз съм на мнение, че всяка магия може да се развали.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот ChaoS » 29 Май 2006, 06:21

Времето освен от "програмата" зависи и от друго.
Зависи и от потенциала и податливостта на "мишената".
Запознат съм със случаи, когато една магия действа за удивително кратко време или въобще не "хваща", поради простата причина, че създанието, към което е насочена се оказва твърде силно и се справя без дори да я забележи.
Също има и случаи, когато магията не само не желае да подейства, ами и "отскача" обратно.

Давам и пример.
Едно бивше гадже веднъж се опита да направи така, че аз и гаджето с което бяхме в момента никога да не се разделим.
Момичето, с което бях, понесе удара и действието все още се усеща, макар и все по-слабо((за щастие)).
Ефекта върху мен, обаче, беше нулев.
А девойката, която направи заклинанието, получи криза и беше един месец в болницата, а после една година беше на успокоителни и не можеше да пие алкохол.

Затова подкрепям мнението на Кат, че трябва да си напълно запознат с ритуала, за да можеш да отговориш натози въпрос.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор