Снощи стана нещо странно...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот AMON RA » 09 Юни 2006, 16:04

НЕКРОН..... не е много добра идеята ти. Помисли че една" покана" към " духа, демона или каквото е там" ако се окаже че е злонамерен може да нанесе огромни щети на ЛЮБОПИТКО. Аз също си мисля че едно освещаване на жилището е добро начало, също си мисля че трябва ЛЮБОПИТКО да си направи един пречистващ ритуал (според мен ,ТОВА което го посещава се е свързало по някакъв начин с него, и се опитва да го контролира)
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DragonFire » 24 Юни 2006, 20:27

Любопитко, направи ли някой прогонващ ритуал след като усети присъствието? МПРП, ГПР, избери си някой прогонващ ритуал и го направи(ако не си направил никакъв досега), даже два пъти го направи, ако ще те накара да повярваш, че ще ти помогне(това мисля е основното). След прогонването, след като усетиш че си прогонил нежеланото присъствие, направи си амулет(например осветен пентаграм), който да отблъсква това нежелано присъствие и по- нататък.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор