Загубила съм много близки хора в живота си и съм преудолявала тяхната загуба.
Майка ми и сестра ми понякога сънуват... в момента пренастрвойвам мама( с разговори разбира се) да вниква в сънищата си но нея много я е страх

Преди години сънувах дядо си , но това е друга история.
В началото на месеца по безумен начин почина вуйчо ми ( 1 ви братовчед на мама , с който тя години наред е живяла и са били много близки)
Няма още и 40 дни от смъртта му. Днес й почетох малко от 1 вата книга на Мулдашев... и когато стигнах до съживяването на тялото до 3 4 дни след смъртта му при по-малки травми... тя ми каза " сънувах вуйчо ти , баба ми беше там , прабаба ти . ВУйчо ти стана от ковчега и беше жив. Само ми каза , че много го боли главата , а аз му отврънах нищо каке нищо , то ще мине нали те съживха."
Вуйчо почина много нелепо. На едно огромно възишение правили корбан за освещаването на нов храм...Пиинал ли и си легнал в колата за да не кара пил. Колата тръгнала по нанадолнището ( което е огромно) и почнала да се върти , тялото иzхвръкнало. Видях трупа- имаше травма на главата и разкъсвания по лицето...
Няма начин да се съживи , мнго беше разрушено...
От дни изпускам и разливам храна и вода. Но на гроба му всеки ден почти ходят роднини ( на село е) Няма начин да е гладен или жаден... какво е искал да каже на майка ми или на мен с това ,че го боли много глава... как да му помогна ?