съществуват ли?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот CimeriaS » 17 Апр 2005, 16:45

CALIGASTIA написа:SimeriaS e права..двете такива глупости прейивяхме с една смешна Дева, че направо ми иде да ги заритам сичките...
icon_color

Е,точно това,което аз видях,беше елф...и не беше виновен,че си търси чия душа да обладае :mrgreen:
По принцип основно мога да кажа като информация,че елфите са по-сложно устроените от феите,обитават етерната междинна област... Обикновено си имат площ,територия или място,което пазят...Не се прераждат,защото си нямат душа и именно затова се стремят да намерят такава.Ако някой го интересува по-подробно инфо може да каже(;
Аватар
CimeriaS
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот katie » 25 Апр 2005, 11:42

Естествено,че се интересуваме за повече инфо.АКо може разакжи повече плс :smile:
katie

Мнениеот till_it_sleeps » 25 Апр 2005, 13:53

да, и на мен би ми било много интересно :grin:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Sadness » 26 Май 2005, 08:58

Kaкво стана с инфото? :smile:
Sadness all around me....
Аватар
Sadness

Мнениеот CimeriaS » 26 Май 2005, 10:56

Извинявам се((: не съм видяла темата...

Може и да звучи малко откачено (то повечето от нещата са си такива де), но горите са най-силни и най-приятни места не само защото в тях въздуха е по-чист,има повече дървета и т.н. Всяко растение,трева,дърво,цвете-имат си своите пазители,които се грижат за тях(: Затова и е изключително приятно ако успееш да осъществиш контакт с тези същества(: Той може да стане винаги по лесен начин,от всеки,независимо с какво се занимава.
Аватар
CimeriaS
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Fire_And_Steel » 27 Май 2005, 15:38

Ами по-принцип колкото на по-ниско ниво са духчетата толкова по-злобни и агресивни са. По принцип всички феи елфи горски духове и т.н. са си малко или повече злобарчета. Няма нищо лошо да си общува човек с тях само да не им се ровичка мн из работите и задълженията че тогава се дразнят и могат бая да те сплашат, да ти се разсърдят или дори да се опитат да те обладаят( въпреки че последното е доста по-малко вероятно :mrgreen: ). За всеки вид духчета си има теми табу които не трябва да се подхващат а също трябва да се спазва и определено държание, норми на поведение, начин на водене на диалога и т.н.
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Звездичка » 27 Май 2005, 18:46

:smile: Прекрасна тема. icon_blob1
Всяко растение,трева,дърво,цвете-имат си своите пазители,които се грижат за тях

Аз пък съм чела (Р.Бъкланд,А.Никазъс,а и С.Р.Улф), че феите представляват съвкупното съзнание на цветята, а елфите-дърветата. Не знам доколко е вярно, но е красиво като идея. :smile:
И аз вярвам, че съществуват, без значение в каква форма.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 14 Юни 2005, 10:23

Само дето съществуват в приказките. Сигурно са измислени като добър мозък като на Джоан ролинс ли беше?! Дето е скалъпила Хари Потър. Ми то тогава по тая логика сигурно има и такъв влак дето можеш да си го хванеш през някоя стена и да те закакара в някоя вълшебна страна.
Феи, елфи и такива едва ли има.
Ами кво ще кажете за орките, жуджетата, орисниците, навите и ланголиерите например?
Всъщност какво е нав и ланголиер?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 14 Юни 2005, 20:35

Пойзън, изумяваш ме с тези разсъждения!
Сега, ланголиерите са измислени същества от Стивън Кинг :) , а навите до колкото помня са "вещи люде".
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот ChaoS » 15 Юни 2005, 09:41

Всъщност, драга Поизън, ВСИЧКО, което някой някога е измислил, съществува някъде. За мое съжаление така и не си направих труда да преведа размишлението, което ме доведе до тази мисъл на български... може би просто не трябва да размишлявам в късна доба пред компютъра, чатейки с чужденци... :) Но, ето защо смятам, че "всичко е възможно". Пък дано някой някога го преведе подобаващо...

It all begins with nonexistence. Nonexistence itself is actually something that exists. If it wasn't, then we would not know what it is and wouldn't even have a word for it. Yet it is something we know.
Now, because nonexistence is existent, that means that everything, which happens to be in the field of nonexistence, everything nonexistence is compiled of, also exists. Because if it didn't, then it again wouldn't have been thought of. Would be unknown. But we know it's nonexistent. And since nonexistence is existent, then everything in it also exists.

Надявам се, че разбрахте заплетения ред на моите мисли. Все още полагам усилия да опростя и разширя цялото това горе, за да е по-пълно и същевременно по-разбираемо.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 15 Юни 2005, 13:42

така си е...you never know... :)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения