разваляне на заклинание с вода

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот _wicca_witch_ » 28 Мар 2009, 00:00

здавейте !ето ви малко инфо от една книга ,,Стотина Заклинания'' на Дража Микахарич
Водният метод за разваляне на заклинания е особенно ефективен за тези,които са направени с вода или онези които целят да въздействат в/у емоциите.Този метод е превъзходен начин да се оттървете от л'бовни заклинания.
ЕТО ГО И ЗАКЛИНАНИЕТО:
напълнете малко шишенце с вода(от стъкло) ,може да използвате малко бурканче от децка храна.Поставете поне дузина карфици в съда.Затворете го плътно и го поставете на оганя.Спокойно можете да го сложите в/у котлона,Съдът се нагрява,докато експлодира което изтрелва карфиците във всичкипосоки.Карфиците и счупените стъкла трябва да се съберат и изхвърлят в болклука.След това веднага изнесете боклука от къщата.
Успех от мен icon_color
I'm a venom...
Аватар
_wicca_witch_

Мнениеот rain » 28 Мар 2009, 07:45

Методът вече е даван из разделите. Що се отнася до това да разваля сериозни въздействия с
участие на вода, било любовни или вредоносни, то не си правете въобще илюзии.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Cath » 28 Мар 2009, 12:24

и на мен не ми изглежда надежден.
дори заради дребният факт, че да изметете всички разпръснати стъкла и карфици е невъзможно.

а и по пътя на логиката не смятате ли, че заклинания с вода трябва да се развалят с вода?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Kotentseto » 31 Мар 2009, 19:48

А на мен дребният факт, че може тия кърфици да се разлетят в твоята точно посока силно ме смущава в тази рецептичка. :roll:

Рейн, а какви са конкретно твоите забележки към метода? Мнението ти за книгата също би ми било интересно.
Благодаря.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 01 Апр 2009, 10:12

В книгата са включени ритуали от различни народни традиции като худу, брухерия,
афро-карибски и т.н. които дават известна представа за използването на подобни
практики. Масовият читател, който едва ли е запознат с нещо по-различно от комерсиалните
уикански издания определено ще намери интересна информация. У нас обаче предимно
се практикуват други видове магии с вода (било обаяна, мъртвешка и т.н.) и гореописаният
метод не би помогнал срещу такъв тип въздействия.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор