Лазурит

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Sylar » 12 Окт 2009, 18:22

Здравейте!
Имам питане относно скъпоценен камък наречен лазурит.Рових се из нета за повече информация,но не попаднах на нищо интересно.Имам някакви спомени,че камъка служи за защита или нещо подобно,но не съм сигурен.Моля ако знаете повече за този камък да споделите!
П.С. Благодаря предварително!
Аватар
Sylar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 12 Окт 2009, 20:06

Sylar написа:Здравейте!
Имам питане относно скъпоценен камък наречен лазурит.Рових се из нета за повече информация,но не попаднах на нищо интересно.Имам някакви спомени,че камъка служи за защита или нещо подобно,но не съм сигурен.Моля ако знаете повече за този камък да споделите!
П.С. Благодаря предварително!

Като защита- за предпазване от нападение.
За останалата му употреба:
• Очиства менталното тяло, поощрява дълбоко проникване с цел лечение на отживелите мисъл-форми и ментални модели.
• Не позволява негативните мисли да се превър¬нат в кармични шаблони, отстранява остарели¬ те кармични модели и ги подготвя за изцеление.
• Подменя негативните възгледи за реалността с положителни нагласи, лекува уврежданията на менталното тяло вследствие на стари травми в този живот, препрограмира менталното тяло, способства за всякакво лечение.

!!! Най-добре е лазуритът да се носи заедно с други камъни, като аметист или розов кварц, за да се смекчи действието му.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор