Въпрос относно сън

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Mandragora~Scream » 16 Авг 2009, 08:25

Снощи - 15 август - сънувах Богородица. По-точно сънувах, че си подреждам тарото и една от картите беше с нейния образ. Прибрах я при останалите и я взех със себе си, защото трябваше да излизам някъде.
За пръв път ми се случва да я сънувам и съм сигурна, че има някакво послание. Но връзката с Таро не мога да я направя.
Може би трябва да нося нейна икона със себе си...
Ако някой има мнение по въпроса, нека да помогне. icon_flowerface
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bellastella » 16 Авг 2009, 19:17

Mandragora~Scream написа:Снощи - 15 август - сънувах Богородица. По-точно сънувах, че си подреждам тарото и една от картите беше с нейния образ. Прибрах я при останалите и я взех със себе си, защото трябваше да излизам някъде.
За пръв път ми се случва да я сънувам и съм сигурна, че има някакво послание. Но връзката с Таро не мога да я направя.
Може би трябва да нося нейна икона със себе си...
Ако някой има мнение по въпроса, нека да помогне. icon_flowerface

Понякога необходимостта да открием глобалното влияние на някоя Висша сила в различни аспекти от Живота ни се явява на сън и обикновено приема образ, кореспондиращ най-тясно с търсенията ни. В случая - Богородица. Може би я приемаш като Енергията, която ти дава комфорт и топлота.
Колкото до Таро - важно е да си спомниш в коя от картите си я открила - така ще получиш още по-пълен отговор за себе си.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mandragora~Scream » 19 Авг 2009, 06:09

Благодаря ти, bellastella! icon_thanks
P.S. Беше като 79-та карта. Сложих я между другите.
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anselma » 04 Дек 2009, 20:57

Mandragora~Scream написа:Снощи... сънувах Богородица. По-точно сънувах, че си подреждам тарото и една от картите беше с нейния образ. Прибрах я при останалите и я взех със себе си, защото трябваше да излизам някъде...

Богородица е символ на майчинство, раждане, създаване. Тарото символизира целия ти живот. Сънят показва, че сред сегашните ти грижи и цели не след дълго ще се появи нещо ново и важно, което ти ще създадеш и за което по-късно ще започнеш да се грижиш - би могло да бъде дете, но също така идея, проект или мисия. То ще остане с теб през целия ти живот. Сънят е хубав, Богородица е един много положителен символ и показва, че създаденото от теб ще бъде добро и/или защитено.
Anselma
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор