въпрос за практикуващите магии

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот pr_az » 24 Фев 2010, 17:22

Здравейте. Имам едно питане към тези, които са вещи в правенето на магии. Интересувам се как да разбера дали даден човек може наистина да ми помогне с ефективна магия или е шарлатанин. В интернет има много обяви на хора, които предлагат услугите си, но незнам как да разбера дали човекът наистина се занимава с магии. Предполагам, че след като вие се занимавате с такива неща, можете да ми дадете някаква информация как да ги ралича. предварително ви благодаря за отговорите :)
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот SoFarAway » 24 Фев 2010, 19:34

Искаш магия за любов,искаш да си върнеш възлюбения ами помогни си сама, с обявите из нета и любовните магии с смс-и не очаквай принца отново да се върне в топлите ти обятия. Дори и да се върне до кога ще го задържиш по този начин или пък може на всеки пет години да се поръчва нова магия, видиш ли и две за да е по-сигурно, че сме впримчили добре нищо неподозиращия човек в колесницата на егото ни. За мен това не е начин за създаване на връзка, а е чисто зомбиране, любов там няма има само угаждане на прищявки срещу съответната сумичка.
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот pr_az » 24 Фев 2010, 20:13

изчерпах всички налични начини, които познавам за да го върна. Това е последното, което ми идва на ум. Напълно наясно съм, че магията не е нещо просто и обикновено и не искам сама да експериментирам в къщи - едва ли ще направя нещо. Просто искам да намеря човек, който да ми помогне.
Аватар
pr_az
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 24 Фев 2010, 21:25

Първото, по което се познават, е "гарантирането" на резултати. Е, такова нещо като 100%-ова гаранция просто няма- това е първия показател. Останлите вече са си на усещане.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот kraai » 26 Фев 2010, 12:48

SoFarAway написа:Искаш магия за любов,искаш да си върнеш възлюбения ами помогни си сама, с обявите из нета и любовните магии с смс-и не очаквай принца отново да се върне в топлите ти обятия. Дори и да се върне до кога ще го задържиш по този начин или пък може на всеки пет години да се поръчва нова магия, видиш ли и две за да е по-сигурно, че сме впримчили добре нищо неподозиращия човек в колесницата на егото ни. За мен това не е начин за създаване на връзка, а е чисто зомбиране, любов там няма има само угаждане на прищявки срещу съответната сумичка.

Напълно подкрепям това.Винаги ще намериш някой " вещ " в любовните магии,който да ти вземе парите и да ти покаже начин да си го върнеш.Ако уцелиш все пак нешарлатанин и действително успееш да си върнеш любимия човек по този начин,ще изпиташ ли щастие,удовлетворение...Това е лично мое мнение,но любовта не трябва да се насилва.Тя е свещена,независимо към кого или какво.
Аватар
kraai

Мнениеот Nemezius » 26 Фев 2010, 16:29

Придържайте се към зададената тема- всичко останало е спам, в това число и четенето на морал.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор