Обладаване от дух на жив човек

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот al3nka » 05 Ное 2012, 15:55

Здравейте , възможно ли е човек да бъде обладан от дух на жив човек ? Аз мисля че моят проблем е такъв , че съм обладана от духа на жив човек . Има ли нещо общо вудо с обладаване на хора от духове на живи хора , за обладаване от дух на починал човек съм чувала , но никъде не намирих статия за обладаване от духове на живи хора , моля ви ако някой е чувал да ми пише на имейла aleksandrina raikova
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 05 Ное 2012, 20:31

Това момиче пише тук от доста време,и странно,никой не се заема с нейния случай-аз също опитах,но нещо все ме спира.Ако някой е в състояние да и помогне,моля поне да опита.Мен нещо определено ме държи настрана.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот al3nka » 07 Ное 2012, 18:37

Моля ви помогнете ми става въпрос за живота ми !!!
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 08 Ное 2012, 15:41

Ако споделиш какво точно те е накарало сама да си поставиш диагнозата, че си обсебена от дух на жив човек, то предполагам, че ще получиш повече отговори. Защото ако става въпрос за това, че непрекъснато мислиш за този човек, то става въпрос действително за "обладаване", но в преносен смисъл, който няма нищо общо с магията, а само с твоите си чувства и емоции. Лично аз не мога да си представя по какъв друг начин си преценила, че си обладана от дух на жив човек, но бих се радвала да го чуя, ако действително има.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот al3nka » 08 Ное 2012, 18:06

Здравей ,моята история е малко дълга , ако искаш дая чуеш аз ще ти я раскажа с удоволстивие можеш ли да ме намериш в скайп aleksandrina raikova от Варна съм , но наистина е такова това е против молята воля и искам да приключи !
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lord_beliar » 08 Ное 2012, 18:44

Моят съвет е да отидеш при някой баба от близките до града ти села, за да ти лее восък. Ако не помогне поне няма да навреди, най-малкия ефект който можеш да усетиш е това че ще се поуспокоиш. Не случайно казвам някоя баба, целта ми е да те предупредя защото и много мошеници "леят" восък!!! Желая ти успех !
JHWH
Аватар
lord_beliar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот al3nka » 08 Ное 2012, 19:07

ами восък не са ми леели леели са ми куршум но ефект нулев просто незнам какво вече да правя .... аз мисля че единствения шанс е някой да влезе с духа си във това вудо в което съм аз и да ме издарпа от там друг варият не мисля . Просто това е против моята воля и аз това не го желая !
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lord_beliar » 08 Ное 2012, 20:01

Леенето на куршум е един от най-ефективните методи за отстраняване на уплаха и стрес, но в твоя случай няма да помогне ! Ако все пак ме послушаш и отидеш да ти леят восък, пак повтарям, ходи при някой човек по селата, не само че ще ти излезе по-евтино но и ще бъдеш доволна. Не съм запознат много със вудото за което говориш, но смятам че восъка би неутрализирал поне част от лошата енергия.
JHWH
Аватар
lord_beliar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот al3nka » 08 Ное 2012, 20:35

Разлика имали м/у леене на восък и леене на куршум?
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lord_beliar » 08 Ное 2012, 21:33

Само се чудя защо хората знаят всичко за чакри и аури, а на качествените български неща не обръщат внимание. То самите названия си личи, при едното се топи и лее восък, с пречистващо действие а при другото куршум, с цел премахване на стрес и страх. Не го обясним много добре, но не е и нужно !!!
JHWH
Аватар
lord_beliar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот al3nka » 09 Ное 2012, 13:34

ще пробвам метода с восъколеенето не съм го пробвала до сега , но ми се струва че няма да помогне !
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Once » 11 Ное 2012, 11:25

Какви са ти 'симптомите'? Имам някакви идеи с които мога да ти помогна, но трябва да разбера какво точно правиш и кое точно е нещото против твоята воля.
Аватар
Once
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот al3nka » 11 Ное 2012, 18:22

Ами това ,че не искам да съм с вудо щото аз сега съм а и постоянно чувам гласа на този който ми е направил вудото незнам вече какво да правя искам да изляза от този транс в който се намирам !
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 11 Ное 2012, 22:02

Хубаво е да спрете да пишете глупости. В първия си пост се въздържах от по-откровен коментар, но сега няма да ви го спестя.

1-во: Няма такова нещо "да съм с вудо". Не съдете за магически практики от нещата, които виждате по телевизията. Вуду не представлява правене на кукла и забиване на пирони в нея. Истинско вуду в България НЯМА как да се практикува. Ако искате да знаете "защо?" - има доста книги на тази тематика, както и предостатъчно информация в интернет.

2-ро: al3nka, след като сте толкова уверена и компетентна, че сама се диагностицирате, то значи можете и сама да си решите проблема. Ако пък не сте толкова уверена и компетентна, за да си решите проблема, то, чудя се, как сама сте се диагностицирала? И ако пък наистина се намирате под смъртна заплаха, то предполагам, че бихте могли да си направите труда, в опит да спасите живота си, да ползвате търсачката на форума, където да изпишете "разваляне магия" и да прегледате резултатите.

3-то: lord_beliar, похвално е, че изразяваш възмущение, че хората не обръщат внимание на "качествените български неща", но е много срамно, че сам не знаеш за тях, а още по-срамно е, че представяш незнанието си като истина пред другите "незнаещи". Леенето на куршум и леенето на восък имат една и съща цел, която е да се излекува страх. Просто методът е различен. И нека само да отбележа, че все пак е нужно нещата да бъдат обрисувани добре (защото именно това означава да "обясниш нещо").

4-то: Леене на восък/куршум няма как да развали магия, защото то е метод, с който се установява и лекува уплах. За разваляне на магия, за каквато в случая нямаме никакви доводи и обяснения, има специални заклинания, които са познати под общото наименование... "за разваляне на магия".

5-то: На никой от вас ли не му хрумна, че "дух" на ЖИВ човек, няма как да обладае чуждо тяло? Някой от вас знае ли значението на думата "обладавам" в смисъла, който коментираме? Това предполага дух 1 да заеме мястото на дух 2. И ако предположим, съвсем, ама съвсем хипотетично, че тялото на al3nka (дух 2) е обладано от дух на жив човек (дух 1), то това би означавало, че този, който ни пише това съобщение не е тя, а въпросният дух. :?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот al3nka » 12 Ное 2012, 08:57

Така е може би е така а как да го искарам от тялото си е въпроса можеш ли да ми помогнеш ?
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот al3nka » 12 Ное 2012, 09:03

Не си давам диагноза сама хората които и те са вътре и са под транс ми казаха как стоят нещата , но не искат да ми кажат как да изляза от това състояние . Те се наричат главните във вудото , а този които ме е вкарал си прави отделно вудо с мен , духа му е в мен и се опитва да ме контролира , но аз незнам как да го искарам . Моята история е малко дълга , ако желаеш мога да ти я разкажа
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 16 Ное 2012, 17:55

Ако само знаете колко ми се четат ХариПотърщини и глупости на колелета...
Стига спам- темата се затваря.

П.П: Cath, благодаря за направения опит да бъдат научени хората на поне малко терминология.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор