Модераторите спят ли?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Cath » 08 Ное 2008, 13:58

От известно време ме тревожи това спят ли нашите модератори? в летаргия ли са изпаднали?

конкретно искам да задам въпроса къде са модераторите на Любовната и Начинаещите?

конретно искам да питам и Уизард - защо не си активизираш модераторите?

и защо от години си говорим едно и също, а нищо не се случва като резултат?

както казах - старата песен на нов глас.
само дано да не е глас в пустиня.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Cath » 16 Ное 2008, 21:52

мина една седмица.
продължавам да пея в пустинята...
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Lord Njarlathotep » 17 Ное 2008, 11:08

Имам идея..... направете ме модератор за една седмица..... на тия раздели..... гаранция за олекотяването на тези два раздела... значително......
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 17 Ное 2008, 18:20

Даже модераторите на форуми имат право на седмица ваканция :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Cath » 22 Ное 2008, 14:40

мина втора седмица.
продължавам да пея.

Венера, седмица? интересно. хубаво, след като човек се върне от отпуска - разчиства си бюрото.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот tanarel » 22 Ное 2008, 15:38

зимата се Изображение най -хубаво.. icon_cool
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 22 Ное 2008, 18:30

Аз съм ЗА Архи да стане не МОД а АДМИН . Той ще оправи нещата . Давай АРХИ !!!
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот tanarel » 22 Ное 2008, 20:45

B-L-O-T написа:Аз съм ЗА Архи да стане не МОД а АДМИН . Той ще оправи нещата . Давай АРХИ !!!

.. а картофки с чипс, не искаш лиИзображение

да не се вържеш само icon_occasion
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 23 Ное 2008, 07:06

Кво са го сложили на един раздел само . Я да го пуснат на по-голямо платно да рисува .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 23 Ное 2008, 07:16

Cath написа:мина втора седмица.
продължавам да пея.

Венера, седмица? интересно. хубаво, след като човек се върне от отпуска - разчиства си бюрото.

Вероятно те притеснява нещо, което за мен не е проблем. Може да споделиш тук или на лично.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот tanarel » 23 Ное 2008, 09:21

B-L-O-T написа:Кво са го сложили на един раздел само . Я да го пуснат на по-голямо платно да рисува .

...ебе трябва да кажа , че и аз смятам ,че Архимикус
ще се оправи по-добре , въпреки , че не го познавам ..
от постовете му си личи , че за разлика от други , не
преписва от 20 различни места .

..както и за Дъжда , Ели Карим и Дамнаменeус -
това са хората които за мен си вършат добре работата .

...във всеки случаи да си модератор , означава да се нагърбиш с
тежка отговорност , за което ги поздравявам ..аз самият не бих искал
да ставам мод поради именно тая причина .. но не поздравявам онези
които ми трият постовете понеже така им е скимнало .... icon_censored

.. аре да не ми изтриете и тоя пост......че ша се караме..
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 23 Ное 2008, 16:10

А защо ти е изтрит поста? Сам си отговори. Ако не можеш, ще подскажа - заяждаш се с Нетер-куа. Той, ако иска, ще напише, ти ако желаеш да научиш мнението му, можеш да го попиташ на лично. Мнения от типа " Я сега онзи майстор, умник, идиот или еди какъв си да си каже мнението, та да го видим колко не знае" аз лично няма да толерирам. казвам го тук, защото, ако Нетер не ти отговори в онази тема, пак ще изтрия мнението ти. Никой не е длъжен да ти отговаря, ако се замислиш.

Също да припомня, че това е място, където хора със сходни интереси споделят личен опит. Това е просто един форум. Ако нечие мнение е изтрито, това не е краят на света. Ако нечие мнение не е изтрито, също не е краят на света. Модераторите не са хора, които по цял ден киснат във форум, за да не пропуснат буква. Всеки преценява какво и как да прави, а собственикът на този форум преценява на кого и и какви права да даде. Показателен е фактът, че Уизард подминава тези теми. Имайте малко уважение поне към себе си.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот tanarel » 23 Ное 2008, 16:21

venus написа:А защо ти е изтрит поста? Сам си отговори. Ако не можеш, ще подскажа - заяждаш се с Нетер-куа. Той, ако иска, ще напише, ти ако желаеш да научиш мнението му, можеш да го попиташ на лично. Мнения от типа " Я сега онзи майстор, умник, идиот или еди какъв си да си каже мнението, та да го видим колко не знае" аз лично няма да толерирам. казвам го тук, защото, ако Нетер не ти отговори в онази тема, пак ще изтрия мнението ти. Никой не е длъжен да ти отговаря, ако се замислиш.

Също да припомня, че това е място, където хора със сходни интереси споделят личен опит. Това е просто един форум. Ако нечие мнение е изтрито, това не е краят на света. Ако нечие мнение не е изтрито, също не е краят на света. Модераторите не са хора, които по цял ден киснат във форум, за да не пропуснат буква. Всеки преценява какво и как да прави, а собственикът на този форум преценява на кого и и какви права да даде. Показателен е фактът, че Уизард подминава тези теми. Имайте малко уважение поне към себе си.

Моляяяя ...

...да се заяждам !!!!!

...това само ти го виждаш така

...въпросният човек го уважавам , затова му искам мнението , споменавал съм го неведнъж в други мои постове .
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tanarel » 23 Ное 2008, 16:49

Иначе трии колко си щеш ...то явно е вярна старата приказка ..''даи на
някого малко власт и го гледаи как сам как ша се удаваи в нея''

просто ми стана интересно , че си ми изтрила поста защото си го сметнала за заяждане .. е не е

сега това да не го приемеш като заяждане към теб , аз не се заяждам с никои ..дори не бих ти отговорил .. но просто исках да изесня .. щото ме изкарвате нещо което несъм .

Иначе това е всичко друго но не и само Форум - това е любимия ни Форум ...нали така бандаа Форумци icon_occasion
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tanarel » 23 Ное 2008, 17:06

...пфф немислех да се набутвам в подобни филми , но заради това
че така властнически ми тръкна поста .. ще кажа , че конкретно при
теб съм забелязал
, че когато някои те затапи или неизлизаш
победител от диалога в темите , почваш да ги тръкваш мненията ,
една цяла тема се изпари така ... повече няма да ме чуеш да говоря
против теб ..шото няма да ти отговарям повече и не се опитваи да ме
хлъзгаш така деликатно ..няма да стане с мен . Краи на Разговора.
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 23 Ное 2008, 19:16

Ако не е било заяждане, защото на мен така ми се стори, но ако съм сгрешила - извини ме. Обсъждайте си с Нетер каквото и колкото си искате - за това е този форум в крайна сметка, стига конкретни теми да не се превръщат в бойно поле. Специално Таро ми е слабост и желанието ми е темите за Таро да са конкретни и без глупости.

Пренесох темата тук, защото темата за Таро не е подходяща. Тук можеш да ме критикуваш - както виждаш, не е изтрито нищо. Не се притеснявам от критики, от "затапване" и т.н. И подобни теми не съм трила аз. Никога не съм трила тема, рядко трия каквото и да било - премествам темите в Кошчето. Ако темата не може да бъде намерена там - някой друг я е изтрил.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот tanarel » 23 Ное 2008, 20:21

venus написа:Ако не е било заяждане, защото на мен така ми се стори, но ако съм сгрешила - извини ме. Обсъждайте си с Нетер каквото и колкото си искате - за това е този форум в крайна сметка, стига конкретни теми да не се превръщат в бойно поле. Специално Таро ми е слабост и желанието ми е темите за Таро да са конкретни и без глупости.

Пренесох темата тук, защото темата за Таро не е подходяща. Тук можеш да ме критикуваш - както виждаш, не е изтрито нищо. Не се притеснявам от критики, от "затапване" и т.н. И подобни теми не съм трила аз. Никога не съм трила тема, рядко трия каквото и да било - премествам темите в Кошчето. Ако темата не може да бъде намерена там - някой друг я е изтрил.

Абе аз те харесвам тебе - много icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tanarel » 23 Ное 2008, 20:26

...извинявам се и аз ако съм те засегнал нещо , станало е недоразумение
всичко е хубаво когато свършва хубаво . До скоро из Форума icon_flowerface
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 23 Ное 2008, 23:22

Ако "спане" е най-доброто определение за модераторите, то аз определено съм о спящите, тъй като напоследък ми остава малко време за работа тук. Това не означава че не чета, но бих приела упреци, ако ви изглежда че не съм свършила домашната си работа. Блгодарна съм че ми е гласувано доверие за модератор, но определено не парадирам с това...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Марио » 24 Ное 2008, 02:17

Танарел, тц-тц, прекалил си май малко с (ти знаеш), полудяваме а? :) :) :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор